Složení příkrmů - maso?
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Složení příkrmů - maso???
Ahoj holky, tak jsem dneska ztratila iluze o tom, co se mixuje těm naším pacholátkám do příkrmu. Je mi jasné, že tam nebudou mixovat top masíčka, ale to co jsem našla v Hamánkovi - Listový špenát s jehněčími frikadelkami, to se mi udělalo špatně. Máte také s něčím takovou zkušenost, co už nekupujete? Hamánek to tedy u mne prohrál…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Proto si dělam vlastní doma- je to levnější a vím co do toho strkám..udělám na týden, zmrazím a je klid..
- Citovat
- Upravit
Taky vařím, je to levnější a hlavně vím, co tam nacpu, ale ne vždy jsem v pozoru:-D Tak občas musím sáhnout po rezervě. Je to kus žíly, červ ne, ten by byl asi semlet:-D
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já vařila, ale ze začátku asi mněsíc jsem kupovala jen HAMI i ovocná přesnídávka od Hami je něco úplně jiného na chuť než Hamánek atd..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
co to je proboha. Teda ona i ta barva a konzistence je „hustá“, ale u špenátu se to dá čekat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vseobecne se vi, ze Hamanek je nejhorsi znacka prikrmu co se slozeni tyce, takze ani nejsem prekvapena ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nemyslím si, že je to červ, nebo žížala… spíš nějaká cévka, nebo žilka z masa…
ale vypadá to hnusně ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jak na to koukám, tak ještě že malému vařím doma. Vařívala jsem na dva dny, teď toho uvařím víc, zamrazím v porcích a pak jen tahám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hamé. Podle jejich normální produkce polotovarů se dá odhadnout, jaké budou ty dětské. Jinak buď je to kus žíly z masa (i když nechápu, že se neumlel) nebo uniklá nudle z jiného jídla. Červ se obvykle vyznačuje tím, že není dutý. Včetně těch zavařených.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Teď mne tak napadlo, jestli jsem neudělala z komára velblouda
Mohla jsem mu tu žílu nechat těma 4 zubama žvejkat, aspoň by se na hodinu zabavil a já mohla něco udělat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hamánek mi děti nikdy nevzaly do pusy. a mě to po otevření i smrdělo… ale jel u nás Hipp a pak řada z DM.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak ještě, že jsem dětem dělala vždy domácí příkrmy i přesnídávky a budu v tom pokračovat, já už vím proč mám odpor k těm kupovaným
.
Zavařím si nebo jen uvařím a vím s čeho
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit