Šluknov lékaři, školka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
73
27.2.20 06:36

Šluknov lékaři, školka

Ahoj, čeká nás stěhování do tohoto města. Mám dvě malé děti a proto prosím o vaše zkušenosti s místními lékaři (případně kam dojíždíte).

Určitě potřebuji dětského lékaře, oční pro dceru (hlavně nějakou hodnou a trpělivou :-)), gynekologii, praktického lékaře pro mě a manžela, případně i zubaře.

Také bych se chtěla zeptat na názory na místní školku, dcera je předškolačka.

A pokud přihodíte i tip na místního poskytovatele internetu a tv budu jen ráda.

Moc děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
262
27.2.20 07:16

Neděláte moc dobře !!

Je to decetně řečeno dost svérázné místo, Školku bych bych, sháněl vedle u sousedů, mají tam, halpun halp. Včetně práce, to snad :nevim: je jediná výhoda, Špitál Děčín, přes NSR. Co němčina jde vám?. Jinak dost divoké, rozhodnutí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
27.2.20 08:03

@Dědek 66 A Vy jste ze Šluknova, že si troufáte tvrdit, že neděláme dobře?
Ptám se na Šluknov, do Německa opravdu děti do školky vozit nebudeme.
Jinak sto lidí, sto chutí. Jiní doporučují nemocnici ve Varnsdorfu.

Jde mi o recenze na konkrétní lékaře v ČR. Především Šluknov, případně Rumburk atp. Ne Německo.

Informací z médií, zejména z roku 2011 máme dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
27.2.20 08:14

Nebydlím přímo ve Šluknově, ale kousek vedle. Lékař pro dospělé je přímo ve Šluknově, dětského bych volila spíše v Rumburku- Matys, Strachoň. Zubaře sehnat bude asi problém. Gynekologie je ve Velkém Šenově, nej je Holec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
27.2.20 08:25

@Anitram2 Děkuji. Můžu se zeptat proč spíš ne dětský lékař ve Šluknově? Recenze jsem nikde moc nenašla, jen něco málo, že je to morous… Jinak na Matyse jsem už doporučení dostala, ale prý bere momentálně jenom miminka. Na Strachoně kouknu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
27.2.20 08:27
@Drex951 píše:
@Dědek 66 A Vy jste ze Šluknova, že si troufáte tvrdit, že neděláme dobře?
Ptám se na Šluknov, do Německa opravdu děti do školky vozit nebudeme.
Jinak sto lidí, sto chutí. Jiní doporučují nemocnici ve Varnsdorfu.

Jde mi o recenze na konkrétní lékaře v ČR. Především Šluknov, případně Rumburk atp. Ne Německo.

Informací z médií, zejména z roku 2011 máme dost.

Jiní doporučují nemocnici ve Varnsdorfu… Dost dlouho tam, žádná není… Omlouvám se za svá slova, přeji hodně štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
27.2.20 08:42

@Dědek 66 Zda ve Varnsdorfu je či není nemocnice jsem ještě nezjišťovala, psala jsem jen, že sto lidí, sto chutí, o nemocnici mi psala paní, která kdysi žila v Rumburku, nyní v Žitavě. A vidíte, plete se a to bydlí „poblíž“. Tak prosím pokud nejste ze Šluknova a okolí nekomentujte.

Jinak já osobně bych využila služeb nemocnice v Liberci a ne v Děčíně, tolik zase můj názor k nemocnicím.

Mimochodem manžel jezdí pracovně Liberecký a Ústecký kraj, zavítal i do Šluknova, Rumburku, Varnsdorfu a Děčína a ptal se v práci místních jak se jim žije a všichni do jednoho spokojení. „Rómové“ v době dávek chlastají u sebe na sídlišti. Kriminalita je v porovnání s jinými městy v normě, vycházím z mapy kriminality a indexu kriminality v jednotlivých městech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
27.2.20 09:14

Ve Šluknově je dětský Vejl, ordinaci má ale i ve Velkém Šenově, takže na mě moc zkrácené ordinační hodiny. Možná jsem jenom moc náročná, Matys nasadil laťku moc vysoko :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
27.2.20 09:22

@Anitram2 Super, moc děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
27.2.20 09:24

Za málo, klidně se ptejte :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.2.20 09:33

Že Šluknova můžeš i do nemocnice v sebnitz. Mají dohodu o ošetřování pacientů. Nemocnice ve Varnsdorfu nějak funguje. I v Rumburku nějaká oddělení. Gynekolog buď velký Šenov, nebo v Rumburku dr bukvova. Praktik Prejzek přímo ve Šluknove. Super mladý lékař, v ordinaci i Sono, EKG atd. Dětský buď matys(doporučuje hodně homeo) nebo strachon. Se zubarem se tu nechytas. Školka ok.

• Citovat
  • Upravit
73
27.2.20 09:38
@Anonymní píše: Že Šluknova můžeš i do nemocnice v sebnitz. Mají dohodu o ošetřování pacientů. Nemocnice ve Varnsdorfu nějak funguje. I v Rumburku nějaká oddělení. Gynekolog buď velký Šenov, nebo v Rumburku dr bukvova. Praktik Prejzek přímo ve Šluknove. Super mladý lékař, v ordinaci i Sono, EKG atd. Dětský buď matys(doporučuje hodně homeo) nebo strachon. Se zubarem se tu nechytas. Školka ok.

Moc děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
7.11.22 12:23

@Anitram2 přesně můj názor Matys nasadil laťku hodně vysoko.za mě top doktor tady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová