Sluneční clona, stříška

19976
13.6.12 21:56

Sluneční clona /stříška

Ahoj, máte někdo zkušenost s touto sluneční clonou? Popřípadě, jakou jinou by jste doporučily… Za všechny názory moc děkuji.

http://i.mimibazar.cz/…53861369.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11565
13.6.12 22:53

Já ji mám. Mockrát jsme ji zatím nepoužili, je dobrá (někdy jsem ji stáhla až tak, že malá spala jako „v domečku“ ;) ). Blbý je jen to, že mám kočár s otočnou sedačkou - aby malá usla pohledem ode mě, ale když se vzbudí, tak chce koukat na mě - a to stínítko se musí pokaždý úplně sundat. A když to mám tak, že dítě kouká na mě, tak mi tam plandá úvaz; za boudičkou totiž není madlo, takže není kam to připevnit. Ale pokud máš kočár, kterej nemá prodlouženou stříšku, tak je to určitě dobrá alternativa pro situaci, kdy svítí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1252
13.6.12 23:03

Já jsem si tuto clonu koupila a zase vrátila. Přišlo mi složité tuto clonu nandávat, aby to k něčemu vypadalo. Podívej se na diskusi sluneční clona na maxi cosi - tam jsou fotky z reálu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
14.6.12 06:00

Ahojky, mam kočar Jane sportovni a potřebovala bych poradit, jaka clona na nej sedi. dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
14.6.12 08:00
@Nadka76 píše:
Ahojky, mam kočar Jane sportovni a potřebovala bych poradit, jaka clona na nej sedi. dekuju

kamaradka si koupila clonu od Emitexu a je s ni spokojena, taky si ji budu objednavat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1748
14.6.12 08:09

@tweetydee mám na speediho a spokojenost, estetika - no musím hodně utáhnout dole, aby to nevypadalo blbě :D a jinak nevyhoda, že se musí před složením koč. sundat, zase kdyby se nemusela sundávat mín zakryje nebo je to jen látka co nedrží tvar :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3932
15.6.12 14:42

původně sem jí taky chtěla, ale zdála se mi dost robustní a vadilo mi, že by se při skládání musela sundávat, nakonec sem pořídila od safety 1st tuto http://www.jane-kocarky.cz/…k-SAFETY-1st, ač sem se setkala s názory, že na náš quinny speedi nepasuje, při troše dobré vůle tam sedla jako ulitá. 100% však nepasuje na kočárky jané a firkon, upevnuje se na 3 klipsy typu kolíček bez pružinky. Já sem s ní spokojená, je sice lehce průhledná, ale zakryje téměř celý kočár a posloužila i v případě větru a nečekaného deště. Místo sundávání se stahuje sucháčem k bodičce. Jako jediné mínus považuju kvalitu zpracování, chce to šetrnější zacházení při roztahování a stahování, přeci jen plast :nevim: Ale vlastníme jí už třetí měsíc, kočár skládáme do auta téměř denně a drží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
15.6.12 14:49

Já to od Safety 1st zkoušela na naše Graco Symbio, a jednak teda vzhledově nic moc (vypadá fakt fórově) a tvarově taky ne (hlavně při rozložení vadilo madlo), tak navíc mi říkala paní z prodejny, že když to zkoušeli za nízkýho slunce, tak dítě i přes stínítko mžouralo a slunce mu zjevně vadilo. (A to mi řekla i přesto, že si zkazila kšeft, protože jsem jí řekla, že tu od Sunshine Kids máme, takže mi ani nemohla prodat alternativu ;) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
15.6.12 21:31

Ahoj, mám tuhle http://www.lilinka.com/detail.php?…, teď ji používám na hluboký kočár - naprostá spokojenost, zkoušela jsem ji i na sporťák (Mutsy transporter) a sedí naprosto perfektně. Hlavně se lehce přidělává a když se složí je malá a dá se kamkoliv uschovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
9.3.13 22:06

sluneční stříška

Ahoj, prosím váhám mezi dvěma stříškami, jde mi o to abych ji při jízdě mohla posouvat, když bude svítit nebo se zatáhne a hlavně aby i když bude natažená malej něco viděl, prosím poraďte kterou, nebo napište jestli máte lepší, děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
9.3.13 22:26

Ahojky my máme tu první a je dost dlouhá takže i u sporťáku hezky malému cloním..dávala jsem tu už jednou foto..pokud najdu vložím to sem..zatím pa jdu hledat :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
9.3.13 22:30

https://www.emimino.cz/…mura-108520/?… tak tady koukni do galerie..je to na hluboké korbě..na sporťák to šlo přivázat lépe..ale foto asi nenajdu..snad alespoň trochu pomůžu pá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
9.3.13 22:41

Takže spokojenost? a když to bylo na sporťáku vidělo mimčo ven? a hodně se píše že prý ta stříška je monstrum, taky ti to přišlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
9.3.13 23:42

Já koupila tu první, a jako není špatná, ale když je otočná sedačka, tak je to blbý, protože se nedá pořádně přivázat, když dítě jede čelem k Tobě. Jinak já ji měla složenou a přidělávala jsem ji jen když se „rozsvítilo“ - dá se zkroutit do placky, kterou jsem měla na batůžku na kočárku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
10.3.13 08:53

Já jsem si ji koupila, tu velkou a zas hned prodávám. Mě se to nelíbí, je to strašně humpolácké, měla jsem to na slalomu a děs. Nevím co pořídím místo toho… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí