Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj, máte někdo zkušenost s touto sluneční clonou? Popřípadě, jakou jinou by jste doporučily… Za všechny názory moc děkuji.
Já ji mám. Mockrát jsme ji zatím nepoužili, je dobrá (někdy jsem ji stáhla až tak, že malá spala jako „v domečku“
). Blbý je jen to, že mám kočár s otočnou sedačkou - aby malá usla pohledem ode mě, ale když se vzbudí, tak chce koukat na mě - a to stínítko se musí pokaždý úplně sundat. A když to mám tak, že dítě kouká na mě, tak mi tam plandá úvaz; za boudičkou totiž není madlo, takže není kam to připevnit. Ale pokud máš kočár, kterej nemá prodlouženou stříšku, tak je to určitě dobrá alternativa pro situaci, kdy svítí.
Já jsem si tuto clonu koupila a zase vrátila. Přišlo mi složité tuto clonu nandávat, aby to k něčemu vypadalo. Podívej se na diskusi sluneční clona na maxi cosi - tam jsou fotky z reálu.
Ahojky, mam kočar Jane sportovni a potřebovala bych poradit, jaka clona na nej sedi. dekuju
@Nadka76 píše:
Ahojky, mam kočar Jane sportovni a potřebovala bych poradit, jaka clona na nej sedi. dekuju
kamaradka si koupila clonu od Emitexu a je s ni spokojena, taky si ji budu objednavat…
@tweetydee mám na speediho a spokojenost, estetika - no musím hodně utáhnout dole, aby to nevypadalo blbě
a jinak nevyhoda, že se musí před složením koč. sundat, zase kdyby se nemusela sundávat mín zakryje nebo je to jen látka co nedrží tvar ![]()
původně sem jí taky chtěla, ale zdála se mi dost robustní a vadilo mi, že by se při skládání musela sundávat, nakonec sem pořídila od safety 1st tuto http://www.jane-kocarky.cz/…k-SAFETY-1st, ač sem se setkala s názory, že na náš quinny speedi nepasuje, při troše dobré vůle tam sedla jako ulitá. 100% však nepasuje na kočárky jané a firkon, upevnuje se na 3 klipsy typu kolíček bez pružinky. Já sem s ní spokojená, je sice lehce průhledná, ale zakryje téměř celý kočár a posloužila i v případě větru a nečekaného deště. Místo sundávání se stahuje sucháčem k bodičce. Jako jediné mínus považuju kvalitu zpracování, chce to šetrnější zacházení při roztahování a stahování, přeci jen plast
Ale vlastníme jí už třetí měsíc, kočár skládáme do auta téměř denně a drží.
Já to od Safety 1st zkoušela na naše Graco Symbio, a jednak teda vzhledově nic moc (vypadá fakt fórově) a tvarově taky ne (hlavně při rozložení vadilo madlo), tak navíc mi říkala paní z prodejny, že když to zkoušeli za nízkýho slunce, tak dítě i přes stínítko mžouralo a slunce mu zjevně vadilo. (A to mi řekla i přesto, že si zkazila kšeft, protože jsem jí řekla, že tu od Sunshine Kids máme, takže mi ani nemohla prodat alternativu
)
Ahoj, mám tuhle http://www.lilinka.com/detail.php?…, teď ji používám na hluboký kočár - naprostá spokojenost, zkoušela jsem ji i na sporťák (Mutsy transporter) a sedí naprosto perfektně. Hlavně se lehce přidělává a když se složí je malá a dá se kamkoliv uschovat.
Ahoj, prosím váhám mezi dvěma stříškami, jde mi o to abych ji při jízdě mohla posouvat, když bude svítit nebo se zatáhne a hlavně aby i když bude natažená malej něco viděl, prosím poraďte kterou, nebo napište jestli máte lepší, děkuju
Ahojky my máme tu první a je dost dlouhá takže i u sporťáku hezky malému cloním..dávala jsem tu už jednou foto..pokud najdu vložím to sem..zatím pa jdu hledat ![]()
https://www.emimino.cz/…mura-108520/?… tak tady koukni do galerie..je to na hluboké korbě..na sporťák to šlo přivázat lépe..ale foto asi nenajdu..snad alespoň trochu pomůžu pá..
Takže spokojenost? a když to bylo na sporťáku vidělo mimčo ven? a hodně se píše že prý ta stříška je monstrum, taky ti to přišlo?
Já koupila tu první, a jako není špatná, ale když je otočná sedačka, tak je to blbý, protože se nedá pořádně přivázat, když dítě jede čelem k Tobě. Jinak já ji měla složenou a přidělávala jsem ji jen když se „rozsvítilo“ - dá se zkroutit do placky, kterou jsem měla na batůžku na kočárku.
Já jsem si ji koupila, tu velkou a zas hned prodávám. Mě se to nelíbí, je to strašně humpolácké, měla jsem to na slalomu a děs. Nevím co pořídím místo toho… ![]()