Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojky, prosím, můžete mi poradit, jaký jste kupovaly slunečník k těmto golfkám? Popřípadě, jak jste řešily sluníčko? Vybrala jsem si tyhle před Chicco Multiway, tam mi vadily barvy, ale musela jsem slevit z hodně věcí, tak musím teď řešit.
Díky moc ![]()
Ahoj,já tyto golfka taky měla,slunečník jsme koupili univerzální,malej ho,ale nechtěl a deštník nám i padal.Vystačili jsme si ze sluneční stříškou z boudy od kočárku.
Ahojky. Já moc slunečníky nemusím, ale ta boudička je dost mělká, tak jsem přemýšlela, jak to v létě budu řešit. Tak uvidím ještě, díky za odpověď, aspoň někdo ![]()
No tak nevím,co zkusit sluneční slonu?…my si fakt vystačili jenom s boudou kočárku,natočila jsem jí vždy podle sluníčka. ![]()
Myslíš boudičku nebo kočár? Boudička totiž nejde, to až u novější verze MultiWay… clonu by mi asi zrušila okamžitě.
No nějak si poradím, zvládli to ostatní, zvládneme to taky, jen jsem myslela, kdyby náááhodou ![]()
já měla chiico ct 04 a tam mi šla polohovat střecha
Měla jsem přesně tento.
http://detsky-bazar.dobazaru.cz/…_103655.html
tak to koukám, my jsme to zkoušeli a prostě nám to nejde. Brání tam tomu kus plastu - a my máme přesně ten samý, ten zelený jsem moc chtěla, ale už nebyl
. Takže mám oranžovo/hnědou kombinace, ale to je jedno. Tak to je dovný. Nechtěla jsem to zkoušet násilím, tak já to ještě prozkoumám. DĚKUJU!!! ![]()
Není zač.....mě to taky nešlo,tak jsem to nechala být,pak jsem narazila na fotky kde byl kočár vyfocený i s tou stříčkou,no nedalo mi to a šla jsem zase zkoušet.
Noa hlavně všude na netu psali,že kočárek má polohovací střechu.(sluneční stříška)
Jo, to jsem taky četla, ale myslela jsem, že myslí stahovací. No, sama bych nevěděla, jak to nazvat
. Tak já to ještě zkusím. To by bylo skvělý, kdyby se mi to povedlo. Tak já jdu taky zkoušet. Dííííky moc ![]()