Slunečník ke golfkám Chicco CT 0.4

4666
25.2.09 11:54

Slunečník ke golfkám Chicco CT 0.4

Ahojky, prosím, můžete mi poradit, jaký jste kupovaly slunečník k těmto golfkám? Popřípadě, jak jste řešily sluníčko? Vybrala jsem si tyhle před Chicco Multiway, tam mi vadily barvy, ale musela jsem slevit z hodně věcí, tak musím teď řešit.

Díky moc :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
198
27.2.09 11:35

Ahoj,já tyto golfka taky měla,slunečník jsme koupili univerzální,malej ho,ale nechtěl a deštník nám i padal.Vystačili jsme si ze sluneční stříškou z boudy od kočárku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
27.2.09 12:13

Ahojky. Já moc slunečníky nemusím, ale ta boudička je dost mělká, tak jsem přemýšlela, jak to v létě budu řešit. Tak uvidím ještě, díky za odpověď, aspoň někdo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
198
27.2.09 13:46

No tak nevím,co zkusit sluneční slonu?…my si fakt vystačili jenom s boudou kočárku,natočila jsem jí vždy podle sluníčka. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
27.2.09 14:11

Myslíš boudičku nebo kočár? Boudička totiž nejde, to až u novější verze MultiWay… clonu by mi asi zrušila okamžitě.

No nějak si poradím, zvládli to ostatní, zvládneme to taky, jen jsem myslela, kdyby náááhodou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
198
27.2.09 14:36

já měla chiico ct 04 a tam mi šla polohovat střecha
Měla jsem přesně tento.
 http://detsky-bazar.dobazaru.cz/…_103655.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
27.2.09 14:53

8O tak to koukám, my jsme to zkoušeli a prostě nám to nejde. Brání tam tomu kus plastu - a my máme přesně ten samý, ten zelený jsem moc chtěla, ale už nebyl :( . Takže mám oranžovo/hnědou kombinace, ale to je jedno. Tak to je dovný. Nechtěla jsem to zkoušet násilím, tak já to ještě prozkoumám. DĚKUJU!!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
198
27.2.09 15:02

Není zač.....mě to taky nešlo,tak jsem to nechala být,pak jsem narazila na fotky kde byl kočár vyfocený i s tou stříčkou,no nedalo mi to a šla jsem zase zkoušet.
Noa hlavně všude na netu psali,že kočárek má polohovací střechu.(sluneční stříška)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
27.2.09 15:10

Jo, to jsem taky četla, ale myslela jsem, že myslí stahovací. No, sama bych nevěděla, jak to nazvat :roll: :oops: :lol: . Tak já to ještě zkusím. To by bylo skvělý, kdyby se mi to povedlo. Tak já jdu taky zkoušet. Dííííky moc :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí