Chicco For me

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5100
11.2.09 09:41

Chicco For me

Máte prosím někdo zkušenost?
http://ajashop.mimishop.cz/detail.php?…

Líbí se mi polohování do lehu a možnost nacvaknout autosedačku 0-13kg. Mám teda starší, ale ten systém je asi pořád stejný, ne?
Rozhoduju se mezi těmito a PP3 Completo. Cenově je to skoro stejný.
 Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4666
11.2.09 10:28

mischni - ahojky, my teda nemáme tenhle model, ale máme golfky Chicco LiteWay a máme problém s těma kolečkama. Nosnost je 13 kilo, Terka má 10 a už je to jak u nákupního vozíku, musí se do těch koleček kopnout. Nevím, jestli Chicco už novější kolekci vychytal nebo ne, ale dala bych si na to pozor :wink: .

A PP3 jsem si teď chtěla koupit místo těch golfek :wink: :lol: … taky se mi moc líbí. Jen ještě nejsem úúúúplně rozhodnutá :wink:

Tak dobrý výběr :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
11.2.09 14:18

My ho máme a jsme moc spokojení. Jde až do lehu, Pliko P3 ne, navíc je otáčecí sedačka, spojená rukojeť, nánožník v ceně (zateplený fleecem).
Takže u nás velká spokojenost. Pliko P3 jsme taky měli, vadila mi rozdělená rukojeť, musela jsem našlapovat.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
11.2.09 14:19

My ho máme a jsme moc spokojení. Jde až do lehu, Pliko P3 ne, navíc je otáčecí sedačka, spojená rukojeť, nánožník v ceně (zateplený fleecem).
Takže u nás velká spokojenost. Pliko P3 jsme taky měli, vadila mi rozdělená rukojeť, musela jsem našlapovat.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
11.2.09 14:22

• Citovat
  • Upravit
5100
11.2.09 14:24

díky za reakce. Takže je to zatím 1:1. 8)
Zkusím se na ně oba někde podívat !na živo"…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
12.2.09 17:46

Mischni určitě na to mrkni naživo, protože mně osobně přijde, že je to dost nekvalitní šmejd… Najdeš ho i za poloviční cenu, třeba tady http://www.aukro.cz/…el_2009.html .

Jestli máš ještě ve výběru PP, tak bych doporučila ten. Máme ho a spokojenost. Sice nemůžeš přehodit sedačku a spojená rukojeť by byla fajn, ale chicco je obecně nekvalitní značka - sice drahá, ale hodně lidí si na ni stěžeje, tak to fakt radši omrkni naživo :wink: .

• Citovat
  • Upravit
50
13.2.09 09:07

Nocol to ti mě moc nepotěšila. Mě liteway dorazily včera. Malej má 11 kg a já měla dojem že golfky sou do 15! :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
13.2.09 09:28

mackasmaz - ahojky, teď jsem koukala na chiccoshop.cz a máš pravdu, že je tam 15kg garantovaná nosnost, ale když jsem je kupovala já, bylo tam napsaný 13kg. Divný. No snad s těma kolečkama nebudeš mít takový problém. Co se týče norm. chodníku, je to v pohodě, problém mám v nákupním centru, to je pak jako vozík, no to mětročí docela dost. Tak hodně štěstí a klidně mi pak písni SZ, jak jsi s nima spokojená, jestli tě to zlobí nebo ne, zajímalo by mě to :wink: .

Ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
13.2.09 11:13

Jo tak to sem se teď pobavila… :D :D :D já je kupovala hlavně do obchoďáku… kvůli tomu že sou malý do kufru… no uvidíme, určitě pak napíšu jak sem zpokojená. Možá taky poputujou dál :wink: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
26.2.09 05:29

Liteway mají menší a užší kolečka než Chicco for me,
proto asi občas „zlobí“. Já se bála těch koleček u Chicco for me, ale mile mě překvapily - všude projedeme, i v tajícím sněhu. Akorát velké sněhové závěje nezvládl, přeci jenom jsou to golfky. Ale malá stejně nechtěla ven, byly jsme jen chvíli poblíž domu. A ten zateplený nánožník nám moc vyhovoval po celou zimu. Fusak nám klouzal, takže jsme nakonec používaly chicco nánožník a fleecovou deku.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
26.2.09 05:31

Pliko je určitě super, ale já ho neuměla jednou rukou uřídit a navíc když jsem spěchala na chodník a jelo nějaké rychlé auto, tak jsem měla co dělat, abych našlápla a najela na chodník.
Nepřihlášená Martina

• Citovat
  • Upravit
5100
26.2.09 10:31

Díky všem za reakce.
Byli jsme v chiccu vyzkoušet, jestli na ně jde ta naše autosedačka - a jde. A i jinak vypadají celkem dobře. A navíc jsem objevila tady v Brně inzerát, že je někdo prodává skoro nepoužité a za poloviční cenu, než je teď ta kolekce 2009, takže se příští týden pojedeme podívat a pokud budou ok, tak to berem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
27.2.09 16:14

Doporučuji Chicco.Vloni jsem si pořídila nové golfky PP completo a v létě jsem je již prodávala a pořídila si golfky Chicco for me.Malému jsou dva roky,ale na spinkání ho dávám do kočárku a krásně se vejde i teď v zimě v kombinéze a s fusakem.PP se hůře ovládají,je to tak na procházku do města.Na druhou stranu vypadají lépe a konstrukce je daleko bytelnější.U Chicca jsem se ze začátku bála,připadal mi dost vratký,ale jezdím s ním už od léta a zatím drží.Není tak pěkný na pohled,ale co se týče jízdy,což je důležitější,tak s ním není problém.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
12.7.09 12:43

teda ja musim pridat sovji zkusenost s chicco for me..... musim rict, ze horsi smejd rozviklanej sem tedy nevidela…prijde mi to jako kocarek pro panenky co do nej snad dite ani nepatri.. s kamoskou sme si ho vyhlidly prave kvuli tomu prehazovani rukojeti nebo spise sedacky a tak si ho ona koupila prvni a uz ho taky prodala… neda se s tim jezdit, sileny hrkatko, boudicka je cca 30 cm nad hlavou ditete a cela se klepe… sice na sezeni pro dite dobry, ale vsude tahne… nic krytyho poradne… jizdni vlastnosti udesny… rozhodne nedoporucuji !!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4