Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte prosím někdo zkušenost?
http://ajashop.mimishop.cz/detail.php?…
Líbí se mi polohování do lehu a možnost nacvaknout autosedačku 0-13kg. Mám teda starší, ale ten systém je asi pořád stejný, ne?
Rozhoduju se mezi těmito a PP3 Completo. Cenově je to skoro stejný.
Díky.
mischni - ahojky, my teda nemáme tenhle model, ale máme golfky Chicco LiteWay a máme problém s těma kolečkama. Nosnost je 13 kilo, Terka má 10 a už je to jak u nákupního vozíku, musí se do těch koleček kopnout. Nevím, jestli Chicco už novější kolekci vychytal nebo ne, ale dala bych si na to pozor
.
A PP3 jsem si teď chtěla koupit místo těch golfek
… taky se mi moc líbí. Jen ještě nejsem úúúúplně rozhodnutá ![]()
Tak dobrý výběr ![]()
My ho máme a jsme moc spokojení. Jde až do lehu, Pliko P3 ne, navíc je otáčecí sedačka, spojená rukojeť, nánožník v ceně (zateplený fleecem).
Takže u nás velká spokojenost. Pliko P3 jsme taky měli, vadila mi rozdělená rukojeť, musela jsem našlapovat.
My ho máme a jsme moc spokojení. Jde až do lehu, Pliko P3 ne, navíc je otáčecí sedačka, spojená rukojeť, nánožník v ceně (zateplený fleecem).
Takže u nás velká spokojenost. Pliko P3 jsme taky měli, vadila mi rozdělená rukojeť, musela jsem našlapovat.
díky za reakce. Takže je to zatím 1:1. ![]()
Zkusím se na ně oba někde podívat !na živo"…
Mischni určitě na to mrkni naživo, protože mně osobně přijde, že je to dost nekvalitní šmejd… Najdeš ho i za poloviční cenu, třeba tady http://www.aukro.cz/…el_2009.html .
Jestli máš ještě ve výběru PP, tak bych doporučila ten. Máme ho a spokojenost. Sice nemůžeš přehodit sedačku a spojená rukojeť by byla fajn, ale chicco je obecně nekvalitní značka - sice drahá, ale hodně lidí si na ni stěžeje, tak to fakt radši omrkni naživo
.
Nocol to ti mě moc nepotěšila. Mě liteway dorazily včera. Malej má 11 kg a já měla dojem že golfky sou do 15! ![]()
mackasmaz - ahojky, teď jsem koukala na chiccoshop.cz a máš pravdu, že je tam 15kg garantovaná nosnost, ale když jsem je kupovala já, bylo tam napsaný 13kg. Divný. No snad s těma kolečkama nebudeš mít takový problém. Co se týče norm. chodníku, je to v pohodě, problém mám v nákupním centru, to je pak jako vozík, no to mětročí docela dost. Tak hodně štěstí a klidně mi pak písni SZ, jak jsi s nima spokojená, jestli tě to zlobí nebo ne, zajímalo by mě to
.
Ahoj
Jo tak to sem se teď pobavila…
já je kupovala hlavně do obchoďáku… kvůli tomu že sou malý do kufru… no uvidíme, určitě pak napíšu jak sem zpokojená. Možá taky poputujou dál
![]()
Liteway mají menší a užší kolečka než Chicco for me,
proto asi občas „zlobí“. Já se bála těch koleček u Chicco for me, ale mile mě překvapily - všude projedeme, i v tajícím sněhu. Akorát velké sněhové závěje nezvládl, přeci jenom jsou to golfky. Ale malá stejně nechtěla ven, byly jsme jen chvíli poblíž domu. A ten zateplený nánožník nám moc vyhovoval po celou zimu. Fusak nám klouzal, takže jsme nakonec používaly chicco nánožník a fleecovou deku.
Pliko je určitě super, ale já ho neuměla jednou rukou uřídit a navíc když jsem spěchala na chodník a jelo nějaké rychlé auto, tak jsem měla co dělat, abych našlápla a najela na chodník.
Nepřihlášená Martina
Díky všem za reakce.
Byli jsme v chiccu vyzkoušet, jestli na ně jde ta naše autosedačka - a jde. A i jinak vypadají celkem dobře. A navíc jsem objevila tady v Brně inzerát, že je někdo prodává skoro nepoužité a za poloviční cenu, než je teď ta kolekce 2009, takže se příští týden pojedeme podívat a pokud budou ok, tak to berem.
Doporučuji Chicco.Vloni jsem si pořídila nové golfky PP completo a v létě jsem je již prodávala a pořídila si golfky Chicco for me.Malému jsou dva roky,ale na spinkání ho dávám do kočárku a krásně se vejde i teď v zimě v kombinéze a s fusakem.PP se hůře ovládají,je to tak na procházku do města.Na druhou stranu vypadají lépe a konstrukce je daleko bytelnější.U Chicca jsem se ze začátku bála,připadal mi dost vratký,ale jezdím s ním už od léta a zatím drží.Není tak pěkný na pohled,ale co se týče jízdy,což je důležitější,tak s ním není problém.
teda ja musim pridat sovji zkusenost s chicco for me..... musim rict, ze horsi smejd rozviklanej sem tedy nevidela…prijde mi to jako kocarek pro panenky co do nej snad dite ani nepatri.. s kamoskou sme si ho vyhlidly prave kvuli tomu prehazovani rukojeti nebo spise sedacky a tak si ho ona koupila prvni a uz ho taky prodala… neda se s tim jezdit, sileny hrkatko, boudicka je cca 30 cm nad hlavou ditete a cela se klepe… sice na sezeni pro dite dobry, ale vsude tahne… nic krytyho poradne… jizdni vlastnosti udesny… rozhodne nedoporucuji !!