Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Vím, že se tu pořád vyptávám na nějakej kočár, ale jelikož mám malej kufr, tak mi nic jinýho nezbývá ![]()
Máte někdo tyto golfky a dáte je do kufru krátké fábie???
Taky mě zajímají vaše zkušenosti s nima!Tak prosím prosím pište ![]()
Máte zkušenost s Chicco LiteWay?
Přidejte zkušenost s Chicco LiteWayAhojky,kočárek máme a jsem s ním moc spokojená.Je lehký,hezky se s ním jede-nánožník je teplý,že nemusím dávat fusak.
Skládá se jednoduše,ale jestli se vejde do fábie to opravdu neporadím.
Ale kdyby jsi to změřila,tak uvidíš.
Nevím od kud jsi,ale mají hodně rozdílné ceny na netu i v kamenných obchodech.Záleží jakou barvičku máš vybranou.
Hodně štěstí při výběru.E.
Teoreticky to změřený mám, ale prakticky fakt nevím
ony ty prodavačky nejsou moc ochotný něco ukazovat. Já bych je právě obědnala přes net. Vyjdou o 1 000,– levnějc
Ahoj,
tak my do krátké fabie dáváme Jane Energy a to jsem se dívala má při složení stejné rozměry…kočár tam dáváme naštorc - úhlopříčně
jedno kolo je teda opřené o opěradlo zadního sedadla, ale máme vzadu i sedačky a dětem to ani dospělému zatím nevadilo…bez takové té výsuvné police na oddělení kufru a ostatního prostoru (teď nevím jak to přesněji nazvat, nejde mi to na jazyk
) ho tam dáte…a co zajet k nějakému obchodu a zkusit to?..neměl by to být problém vyzkoušet…
Zdenik
Bacha taky na barvu.My máme Topazio a to skoro všude naskočí o tisícovku víc než ostatní barvy-většinou tam kde stojí těch dva a půl.
Tak já našla za 2,5 i Topazio
tohle a discovery-zelená, sou moji favoriti!
Moc děkuju všem, ale kdyby se tu přeci jen někdo našel s litewayema a fábií, budu ještě rači ![]()
mackasmaz,
fakt ho tam dáte..
akorát tam nebude ta police…když do té naší fábie - krátké - jsme dali složenou i inglesinu magnum + 2 dětská kola (vše dohromady)…, dáme tam rozměrově stejný golfky a dali jsme tam i chicco multiway..tak tam liteway dáte…není to velký kufr, není to tak, že přijdeš hodíš golfky a jedeš..chvilku asi 0,5min s tím zavakláš a je to vevnitř
fakt by bylo nejlepší zajet k tomu obchodu vzít prodavačku, kočár a zkusit to…ať máš klid a věříš…taky jsem nevěřila
, holt to fakt je rozměrově pitomý auto
mmch jezdíme v něm se třema dětma ![]()
Zdenik
Zdenik to tě obdivuju
a ty děti máte v sedačkách?
Já do toho kufru dávám velkou tříkolku,ale ta se skládá jinak. A pak sme koupily PegPérego A3, že to bude taková rychlovka, že to jen vyndám a jedu… Jenže z toho musíme sundavat kolečka
Manžel mě tenkrát skoro přizabil, když to viděl. Prej k… to ještě věčí krám, než ten velkej kočár! ![]()
mackasmaz,
možná jestli by nebyl lepší nějaký skládací sporťák typu moon buggy nebo jaký to bylo..to se v „pase“ zlomilo a složilo se na takovou malou placku a to by byla rychlovka (já už jsem si říkala, že ho tenkrát vezmu, ale neměl to co bych potřebovala........jinak byl pěkně široký, pěkně barevný
paní prodavačce zrovna došla zásilka tak nám ho tenkrát nadšeně předváděla…;-) a takových kočárků je víc…možná bych ještě hledala, jestli chceš být rychlá a manželovi vytřít zrak ![]()
my už jsme zvyklí se mačkat takže mě případné kolo u hlavy neznervozňuje ![]()
Z.
Tak se vejde!!!! Před chvílý sme byly zkusit, musí se tam fakt trochu poštrachat, ale nakonec se vejde a dá se tam i to horní plato.
Ten moon se mi líbil strašně moc, než sem ho viděla naživo. Za prvé se mi nelíbilo, že nemá polohovací nohy. No a pak když sem na něj šáhla, tak to byl takovej naser mater materiál… no za ty prachy bych ho teda nechtěla ![]()