Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Nebo černý, jestli ti příjde moc morbidní a na léto nepraktický, tak bych koupila bílý.
Lenka
Ahoj, mám taky Patron, oranžovo šedý, a právě jsem koupila světle šedý slunečník, který je přesně v té šedé barvě, jako kočárek ![]()
Anonymni ,
a nebo si pořiď sluneční clonu Teutonia…je to supr věcička a je o hodně praktičtější než slunečník ![]()
ahoj sisi
taky mámtu clonu teutonia, ale příjde mi , že nekryje na 100% co myslíš
Mícho ,
já si myslím, že kryje dobře… No UV faktor to asi neobsahuje, ale zase to kryje skoro celé dítko… Já jsem se zkoušela skrz ní dívat přímo do sluníčka a stínilo to dobře.
Já už nechci slunečník ani vidět, měla jsem a teď mám další kočárek, na který nejde pořádně přidělat žádný slunečník
a to byly nervy, 15 min. než jsem to upevnila…drželo to tak na půl a pak mi do toho malý strčil a slunečník byl dole
A navíc při každém skládání kočárku sdělávat i slunečník a pak zase to přidělávání
a je šíleně neskladný…Clonu strčíš do kapsy, z kočárku na golfky to předělám za pár sekund…
Navíc clonu na:,–(íš a už nic neřešíš, slunečník musíš pořád štelovat nebo i předělávat…
Sisi
Já jsem si taky myslela že ta stříška kryje 100%. Ale není to tak. Když mám prcka ve sporťáku, on tam zatím pouze leží, a jedu přímu proti sluníčku tak mu to stejně svítí do očí. I přes tu stříšku. Hrozně se kroutí a vzteká se. Takže přes ní dávám stejně ještě plínu. Když nejedu přímo proti sluníčku tak je to v pohodě. A chrán ho to celého. Takže mě ta stříška docela zklamala.í
Ahoj!
Já sice Apollona nemám, ale známá ho má a koupila si oranžový slunečník z MMB a hodí se k němu perfektně. ![]()
Který slunečník by se dal připevnit i na nekulatou trubku? U Explorera jsou jen oválné, dost ploché ![]()
Dobrý den,
chtěla bych se zeptat zda-li někdo nemáte zkušenost se slunečníkem ke kočárku Patron Bohemia-Apollon Alux?
Mám kočárek oranžové barvy (kolekce 2006)
a nejsem schopna najít slunečník tlumenější oranžové barvy
Všechny oranžové slunčníky jsou příliš křiklavě oranžové a můj kočárek je spíše tmavší.
Děkuji