Slušela by mé dcerce ofina?

878
10.11.11 22:02

Slušela by mé dcerce ofina

Potřebovala bych radu,zda by bylo pěkné kdybych dcerce nechala ostříhat ofinku.Teď jí má dlouhou a pořád jí ve předu dorůstají nové vlásky a nedá se to moc učesat.
Má vlnité vlasy tak nevím zda by ofina nevypadala divně jestli se nebude vlnit nebo nevím.
Budu ráda za vaše názory.
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22026
10.11.11 22:06

Jestli se ofina bude vlnit, to se nedá předem odhadnout. Moje dcera má vlasy vlnité a ofina se jí přesto nevlní, dělá obvyklý „oblouk“. :nevim:

Tvoje dcera má hodně vysoké čelo - já osobně bych do něj přinejmenším pár pramínků pustila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
10.11.11 22:07

Ja bych nestrihala a neni to jen o tom, jestli bude sluset.
Porad to pada do oci, kdyz nechavas dorustat jsou s tim jen problemy, pada to do jidla, protoze se to spatne spina…
Navic, pokud je mala kudrnata, asi to bude vypadat divne.
A taky mi prijde, ze ofina dela deti a lidi vseobecne starsi… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
10.11.11 22:08
BohunkaP píše:
Jestli se ofina bude vlnit, to se nedá předem odhadnout. Moje dcera má vlasy vlnité a ofina se jí přesto nevlní, dělá obvyklý „oblouk“. :nevim:Tvoje dcera má hodně vysoké čelo - já osobně bych do něj přinejmenším pár pramínků pustila.

Tvoje starosti na naši hlavu.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6271
10.11.11 22:09

Taky bych jí ofinku udělala, a kdyby jí to náhodou neslušelo, tak se to dá vždycky sponkou připnout a vlásky dorostou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
10.11.11 22:12

Holka má vlnitý vlasy a když má ofinu, tak to vypadá jak květák :lol:
Ale jak píše ankasz vždycky se to dá připnout sponkou :wink:

• Citovat
  • Upravit
15674
10.11.11 22:12
BohunkaP píše:
Jestli se ofina bude vlnit, to se nedá předem odhadnout. Moje dcera má vlasy vlnité a ofina se jí přesto nevlní, dělá obvyklý „oblouk“. :nevim:Tvoje dcera má hodně vysoké čelo - já osobně bych do něj přinejmenším pár pramínků pustila.
:palec:

Taky bych ofinu nechala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15095
10.11.11 22:13

Neostříhala bych jí ofinku ani za nic,jednou jsem to udělala holce a pořád to někde lezlo,přilepený na čele,ta sponka když to dorůstalo jí padala,a vypadala pořád jak rozježenej rorejs :cert: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6597
10.11.11 22:17

Ofinu už nikdy, jsem ráda, že to Sáře dorostlo, jak to pravidelně nestříháš, leze to do očí, takhle má vlasy pěkně začesaný, buď na pěšinku, nebo na patku, za mě ofinu teda ne a to né kvůli vzhledu, ale kvůli praktičnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
10.11.11 22:18
Anonymní píše:
BohunkaP píše:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ÁÁÁÁ, zase jedna taková „mluvčí“ všech? Bojovník za dav?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Díky, ti, žes mě pobavila dnes večer. :huban: :lol: :lol: :lol: :lol:

Já bych byla klidně pro ofinku, cermonca. Mám holky dvě - jedna je kudrnatá tmavovláska - nosí sestřih velmi krátké a musím říct, že jí to velmi sluší.
Druhá je světlá s rovnýma vlasama a ofinu má taky.
Když doroste, střihnu a je to.
Já bych se toho nebála, za zkoušku nic nedáš, maximálně vlasy necháš zase narůst…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
10.11.11 22:18
BohunkaP píše:

Já to mám zas právě naopak :-D Na sobě. Vlasy mám vlnité ale když si ostříhám ofinu mám ji vyloženě kudrnatou :mrgreen: Ať žije žehlička 8-) Takže to Ti fakt nikdo dopředu neřekne, jestli se jí to bude kroutit nebo ne :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
10.11.11 22:19
Anonymní píše:
BohunkaP píše:

Anonymko, nechapu tvou reakci? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
10.11.11 22:19
Barca12345 píše:
Ja bych nestrihala a neni to jen o tom, jestli bude sluset.
Porad to pada do oci, kdyz nechavas dorustat jsou s tim jen problemy, pada to do jidla, protoze se to spatne spina…
Navic, pokud je mala kudrnata, asi to bude vypadat divne.
A taky mi prijde, ze ofina dela deti a lidi vseobecne starsi… :think:

Mi zase naopak připadá, že ofina omlazuje :lol: :lol: :lol: S ofinou vypadám jak holčička :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
10.11.11 22:20
Barca12345 píše:
Anonymní píše:
BohunkaP píše:
Anonymko, nechapu tvou reakci? :think:

:think: Taky nad tím přemýšlím, co tím chtěl kdo říct.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22026
10.11.11 22:20
Anonymní píše:
BohunkaP píše:

Nemám žádné starosti… odpovídám na otázku… na rozdíl od Tebe.

Mezi námi… jsi normální? Ať jsi, kdo jsi, jestli máš se mnou problém, napiš mi SZ a neotravuj anonymně v diskusích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí