Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Dcera má odmala ofinku a vlasy se dobře udržují, účesy drží a nic jí neleze do očí. Oproti tomu neteř ofinu nemá a culíky se jí rozjíždějí a nempomůže ani deset sponek - vlasy jí lezou do očí. S ofčou je to praktičtějí, tolik moje zkušenost.
Holky, objevila jsem náhodou na netu obrázek jak moc může pomoct ofinka…(zvláště u vysokého čela) ![]()
http://t3.gstatic.com/images?…
(Ale uznávám, že je to rozdíl, jestli dlouhé vlasy s ofinou a nebo krátké…
)
Wiolla píše:
Holky, objevila jsem náhodou na netu obrázek jak moc může pomoct ofinka…(zvláště u vysokého čela)![]()
(Ale uznávám, že je to rozdíl, jestli dlouhé vlasy s ofinou a nebo krátké…)
Mě se to líbí moc.
Mě se prostě ofiny líbí. ![]()
gabi.design píše:Wiolla píše:Mě se to líbí moc.
Holky, objevila jsem náhodou na netu obrázek jak moc může pomoct ofinka…(zvláště u vysokého čela)![]()
(Ale uznávám, že je to rozdíl, jestli dlouhé vlasy s ofinou a nebo krátké…)
Mě se prostě ofiny líbí.
Kallkapa píše:Barca12345 píše:Mi zase naopak připadá, že ofina omlazuje
Ja bych nestrihala a neni to jen o tom, jestli bude sluset.
Porad to pada do oci, kdyz nechavas dorustat jsou s tim jen problemy, pada to do jidla, protoze se to spatne spina…
Navic, pokud je mala kudrnata, asi to bude vypadat divne.
A taky mi prijde, ze ofina dela deti a lidi vseobecne starsi…![]()
![]()
S ofinou vypadám jak holčička
taky bych nikdy neřeka e ofina dělá ženský starší spíše naopak:):) třeba mího kamaráda maminka který je přes 40 si udělala ofinku a vypadá ted jak náká dvacítka,:):)
liliannoel píše:Kallkapa píše:taky bych nikdy neřeka e ofina dělá ženský starší spíše naopak:):) třeba mího kamaráda maminka který je přes 40 si udělala ofinku a vypadá ted jak náká dvacítka,:):)Barca12345 píše:Mi zase naopak připadá, že ofina omlazuje
Ja bych nestrihala a neni to jen o tom, jestli bude sluset.
Porad to pada do oci, kdyz nechavas dorustat jsou s tim jen problemy, pada to do jidla, protoze se to spatne spina…
Navic, pokud je mala kudrnata, asi to bude vypadat divne.
A taky mi prijde, ze ofina dela deti a lidi vseobecne starsi…![]()
![]()
S ofinou vypadám jak holčička
Je to tak, ofina rozhodně starší nedělá, spíš naopak.
Tak ono určitě záleží i na tom jak a komu se ofinka střihne. Třeba tady herečku podle mě zestařela:
http://casopis-telenovely.webzdarma.cz/…ny/Naty2.jpg
http://casopis-telenovely.webzdarma.cz/…ny/Naty5.jpg
Ale možná je to spíš tím „zmalováním“. A Oreiro má nízké čelo, resp. rozhodně ho nemá vysoké, takže to má možná taky vlív… ![]()
Diskusi jsem nečetla, ale za sebe - do ofinky jdi. Úplně s ofinkou tvoji holčičku vidím, bude jí to moc slušet!
Ale nechcej to raději na kadeřnici, zainvestuj. Rozhodně to nestříhej sama, alespoň poprvé ne ![]()
Holky já chci taky poradit jak bych omládla. Mám hrozně vysoké čelo a úzký obličej. Bychom tady mohly založit „účesovou poradnu“
To by bylo báječné, dle fotek bysme si radily, jak a co která si máme vylepšit
![]()
Jejda, málem jsem zapoměla pro samou krásu
Zakladatelko, jdi do toho s Tvoji holčinou, já myslím, že ta ofínka ji bude určitě slušet ![]()
Vanesanka píše:
Holky já chci taky poradit jak bych omládla. Mám hrozně vysoké čelo a úzký obličej. Bychom tady mohly založit „účesovou poradnu“To by bylo báječné, dle fotek bysme si radily, jak a co která si máme vylepšit
![]()
Já mám vysoké čelo a úzký obličej, navíc bradu do špičky.
Mám střiženou ofinu šikmo a vlasy sestříhané tak, že mi zasahují do tváří (tím ten obličej opticky rozšiřují). Je to zatím to nejlepší, co jsem se sebou udělala… ![]()
Díky za rady ![]()
Dle odpovědí jsem udělala souhrn že praktičtější je bez ofiny ale jinak by jí slušela ![]()
My do toho půjdeme,no a jasně že jí stříhat sama nebudu.To by dopadlo ![]()
Wiolla píše:
Tak ono určitě záleží i na tom jak a komu se ofinka střihne. Třeba tady herečku podle mě zestařela:Ale možná je to spíš tím „zmalováním“. A Oreiro má nízké čelo, resp. rozhodně ho nemá vysoké, takže to má možná taky vlív…
S tím úplně souhlasím, tady u té herečky se mi ofina moc nelíbí. Z mého pohledu určitě pár let přidala.
cermonca píše:
Díky za rady
Dle odpovědí jsem udělala souhrn že praktičtější je bez ofiny ale jinak by jí slušela
My do toho půjdeme,no a jasně že jí stříhat sama nebudu.To by dopadlo
A hodíš pak fotku, až budete „po zákroku“?
Jsem strašně zvědavá, určitě jí to bude slušet, má takový jemný „ksichtíček“.
Nečetla jsme diskuzi, tak se omlouvám, jestli jste se už dobraly nějákého závěru…
.
Já bych řekla, zakladatelko, že tvoje dcera má docela vysoké čelo, takže bych tam něco viděla- třeba patku nebo pěkně udělanou ofinu..... Vem ji k šikovný kadeřnici a budeš koukat
Já mám decru ve druhé třídě, má teda jratší střih ted a ofinu, má taky vysoký čelo a hodně jí to právě pomáhá..... Jinak u kaděřnice jsme jednou za ty dva měsíce.....
Včera jsme vzala ke kadeřnici i rok a čtvrt dceru, protože má sice čtyři chlupy v pěti řadách, ale dlouhý, nevzhledný, culíky nedržely..... Takže má udělanou ofinku a zastřižený camcoury a je to jiný dítě…Kaděřnice ovšem střihla třikrát nůžkama bylo to.
Každýmu sluší něco jinýho, tvojí dcerce bych určitě něco na čelo udělala