Slušela by mé dcerce ofina?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
byron
12.11.11 09:17

Nečetla jsme diskuzi, tak se omlouvám, jestli jste se už dobraly nějákého závěru…
Já bych řekla, zakladatelko, že tvoje dcera má docela vysoké čelo, takže bych tam něco viděla- třeba patku nebo pěkně udělanou ofinu..... Vem ji k šikovný kadeřnici a budeš koukat :palec: .
Já mám decru ve druhé třídě, má teda jratší střih ted a ofinu, má taky vysoký čelo a hodně jí to právě pomáhá..... Jinak u kaděřnice jsme jednou za ty dva měsíce.....
Včera jsme vzala ke kadeřnici i rok a čtvrt dceru, protože má sice čtyři chlupy v pěti řadách, ale dlouhý, nevzhledný, culíky nedržely..... Takže má udělanou ofinku a zastřižený camcoury a je to jiný dítě…Kaděřnice ovšem střihla třikrát nůžkama bylo to.
Každýmu sluší něco jinýho, tvojí dcerce bych určitě něco na čelo udělala

• Citovat
  • Upravit
5652
12.11.11 15:08

Dcera má odmala ofinku a vlasy se dobře udržují, účesy drží a nic jí neleze do očí. Oproti tomu neteř ofinu nemá a culíky se jí rozjíždějí a nempomůže ani deset sponek - vlasy jí lezou do očí. S ofčou je to praktičtějí, tolik moje zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
13.11.11 10:27

Holky, objevila jsem náhodou na netu obrázek jak moc může pomoct ofinka…(zvláště u vysokého čela) :palec:

http://t3.gstatic.com/images?…

(Ale uznávám, že je to rozdíl, jestli dlouhé vlasy s ofinou a nebo krátké… :think: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
13.11.11 11:44
Wiolla píše:
Holky, objevila jsem náhodou na netu obrázek jak moc může pomoct ofinka…(zvláště u vysokého čela) :palec:

(Ale uznávám, že je to rozdíl, jestli dlouhé vlasy s ofinou a nebo krátké… :think: )

Mě se to líbí moc. :palec: Mě se prostě ofiny líbí. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
13.11.11 11:46
Mně se to taky líbí!
Nedá se zobecnovat a říct, že ofiny nesluší a jsou out…Někdy fakt pomůžou…Já svýho času jsem to taky rozsekla a nechala se ostříhat a udělat sestřihlou ofinu a omládla jsem
gabi.design píše:
Wiolla píše:

(Ale uznávám, že je to rozdíl, jestli dlouhé vlasy s ofinou a nebo krátké… :think: )
Mě se to líbí moc. :palec: Mě se prostě ofiny líbí. :-D
  • Citovat
  • Upravit
1122
13.11.11 11:51
Kallkapa píše:
Barca12345 píše:
Ja bych nestrihala a neni to jen o tom, jestli bude sluset.
Porad to pada do oci, kdyz nechavas dorustat jsou s tim jen problemy, pada to do jidla, protoze se to spatne spina…
Navic, pokud je mala kudrnata, asi to bude vypadat divne.
A taky mi prijde, ze ofina dela deti a lidi vseobecne starsi… :think:
Mi zase naopak připadá, že ofina omlazuje :lol: :lol: :lol: S ofinou vypadám jak holčička :mrgreen:

taky bych nikdy neřeka e ofina dělá ženský starší spíše naopak:):) třeba mího kamaráda maminka který je přes 40 si udělala ofinku a vypadá ted jak náká dvacítka,:):)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
13.11.11 12:11
liliannoel píše:
Kallkapa píše:
Barca12345 píše:
Ja bych nestrihala a neni to jen o tom, jestli bude sluset.
Porad to pada do oci, kdyz nechavas dorustat jsou s tim jen problemy, pada to do jidla, protoze se to spatne spina…
Navic, pokud je mala kudrnata, asi to bude vypadat divne.
A taky mi prijde, ze ofina dela deti a lidi vseobecne starsi… :think:
Mi zase naopak připadá, že ofina omlazuje :lol: :lol: :lol: S ofinou vypadám jak holčička :mrgreen:
taky bych nikdy neřeka e ofina dělá ženský starší spíše naopak:):) třeba mího kamaráda maminka který je přes 40 si udělala ofinku a vypadá ted jak náká dvacítka,:):)

Je to tak, ofina rozhodně starší nedělá, spíš naopak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
13.11.11 19:28

Tak ono určitě záleží i na tom jak a komu se ofinka střihne. Třeba tady herečku podle mě zestařela:

http://casopis-telenovely.webzdarma.cz/…ny/Naty2.jpg
http://casopis-telenovely.webzdarma.cz/…ny/Naty5.jpg

Ale možná je to spíš tím „zmalováním“. A Oreiro má nízké čelo, resp. rozhodně ho nemá vysoké, takže to má možná taky vlív… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
368
13.11.11 19:39

Diskusi jsem nečetla, ale za sebe - do ofinky jdi. Úplně s ofinkou tvoji holčičku vidím, bude jí to moc slušet! :mavam: Ale nechcej to raději na kadeřnici, zainvestuj. Rozhodně to nestříhej sama, alespoň poprvé ne :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3278
13.11.11 19:41

Holky já chci taky poradit jak bych omládla. Mám hrozně vysoké čelo a úzký obličej. Bychom tady mohly založit „účesovou poradnu“ :mrgreen: To by bylo báječné, dle fotek bysme si radily, jak a co která si máme vylepšit :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3278
13.11.11 19:42

Jejda, málem jsem zapoměla pro samou krásu :mrgreen: Zakladatelko, jdi do toho s Tvoji holčinou, já myslím, že ta ofínka ji bude určitě slušet :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
13.11.11 20:33
Vanesanka píše:
Holky já chci taky poradit jak bych omládla. Mám hrozně vysoké čelo a úzký obličej. Bychom tady mohly založit „účesovou poradnu“ :mrgreen: To by bylo báječné, dle fotek bysme si radily, jak a co která si máme vylepšit :palec: :mrgreen:

Já mám vysoké čelo a úzký obličej, navíc bradu do špičky. :roll: Mám střiženou ofinu šikmo a vlasy sestříhané tak, že mi zasahují do tváří (tím ten obličej opticky rozšiřují). Je to zatím to nejlepší, co jsem se sebou udělala… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
878
13.11.11 22:01

Díky za rady :palec:
Dle odpovědí jsem udělala souhrn že praktičtější je bez ofiny ale jinak by jí slušela :mrgreen:
My do toho půjdeme,no a jasně že jí stříhat sama nebudu.To by dopadlo :-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22078
13.11.11 22:02
Wiolla píše:
Tak ono určitě záleží i na tom jak a komu se ofinka střihne. Třeba tady herečku podle mě zestařela:Ale možná je to spíš tím „zmalováním“. A Oreiro má nízké čelo, resp. rozhodně ho nemá vysoké, takže to má možná taky vlív… :think:

S tím úplně souhlasím, tady u té herečky se mi ofina moc nelíbí. Z mého pohledu určitě pár let přidala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22078
13.11.11 22:05
cermonca píše:
Díky za rady :palec:
Dle odpovědí jsem udělala souhrn že praktičtější je bez ofiny ale jinak by jí slušela :mrgreen:
My do toho půjdeme,no a jasně že jí stříhat sama nebudu.To by dopadlo :-o
:palec: :palec: :palec:

A hodíš pak fotku, až budete „po zákroku“? :lol: Jsem strašně zvědavá, určitě jí to bude slušet, má takový jemný „ksichtíček“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí