Slzavé očíčko

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2073
21.1.11 12:33

Jak pisi holky,
tak to nejspis budou ucpane slzne kanalky.
starsi sny to mel take. Uz v porodnici mel zalepene ocicko, pak to preslo a pak znovu a ac jsme na to zkouseli co se dalo nic nepomohlo az jsme sli take na proplachnuti tech kanalku - neni to nic sileneho jen mimi se to nelibi, nebot ho driz a neco mu delaji u ocicka. ale pomouze to.
A cim drive se to dela tim lepe - ten pulrok uz je dost hranicni. V okresni nemocnici uz nas ani nechteli vzit a museli jsme do Prahy na specilani detske ocni. No a co vim tak po roce se to uz dela v narkoze. Takze pokud mate ty problemy dele a porad se to vraci, tak na to radsi jdete hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2073
21.1.11 12:36

No nevim, jak kde, ale ja jsem tam byt mohla i s manzelem, ale ono je to stejne asi jedno to je opravdu otazka minutky. Proste ditko vezmou polozi pevne chytnou proplachnou a hned ti ho zase daji.
Jasne place u toho, nebot se mu to nelibi, ale neni to nijak silene a hlavne uz od toho bude mit pokoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10142
21.1.11 13:16
verveve píše:
No nevim, jak kde, ale ja jsem tam byt mohla i s manzelem, ale ono je to stejne asi jedno to je opravdu otazka minutky. Proste ditko vezmou polozi pevne chytnou proplachnou a hned ti ho zase daji.
Jasne place u toho, nebot se mu to nelibi, ale neni to nijak silene a hlavne uz od toho bude mit pokoj.

ono se na internetu člověk dočte věcí a tragédií :-P další článek byl už jemnější. JJ, vyzkoušíme kapičky, když to nepřejde, jak říkal doktor, půjdeme na průplach, hlavně aby ji nic netrápilo, díky za odpovědi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2073
21.1.11 20:51

Ja take vzdy hledam informace na Internetu a pak samo vidim jen to spatne, tak mi vzdy manzel rika, ze mi asi Internet bude muset zakazat :-)
Ale ja mylsim, ze toto je opravdu bezpecny zakrok - tedy alespon jsme nikdy neslysela, ze by mel nekdo nejake komplikace ci problemy.
A pokud jsou to opravdu ucpane ty kanalky, tak stejne nic nepomuze a cim bude starsi bude to spis horsi.
Vyzkousej kapky a uvidis :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5342
31.5.14 09:34

Kanamicyn budou antibiotika, ty bych mu do oka nedávala (beztak jsou prošla), sanorinem bys mu to ještě podráždila. Kapala bych maximálně Ophtalmoseptonex nebo nejlépe nic. Pokud by to hooodne bolelo, mastila bych na oční, jestli nemá poleptanou rohovku, to by ta antibiotika pak našla opodstatnění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí