Zaschlá krev v oušku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
480
20.1.11 22:46

zaschla krev v ousku

Holky myslite ze je to normalni,ma to tak byt?Nechci zbytecne plasit a syna budit kdyz po vcerejsi noci spokojene spinka,ale taky nic zanedbat…byli jsme na ORL v ousku zanet je a prasklo mu to nez jsme dorazili na to ORL dle dr.,dr.nepropichovala dala antibiotika PAMYCON,kapla jsme nez usl a ted jsem sla prcka zkontrolovat a na osku ma zaschlou krev.je to normlani nebo mam zajet na pohotovost?Dekuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14598
20.1.11 22:52

Pokud neřve bolestí a nemá horečku, neplašila bych. to že ta má trochu zaschlé krve bych řekla že je právě tím, že to prasklo. Ono i když to píchnou teče to špatné ven…

A pokud to prasklo samo, není co píchat, to špatné ven teče samo, jen je ranka větší - proto trochu krve beru jako normální.. a bude větší jizvička…

POkud se přesto tak nějak obávášzkus opatrně trochu otřít třeba uchošťourem nebo nehtíkem - jen na povrchu a opatrně… a pokud se neobjeví čerstvá, nechala bych být

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
480
20.1.11 22:56
Markit.Hl píše:
Pokud neřve bolestí a nemá horečku, neplašila bych. to že ta má trochu zaschlé krve bych řekla že je právě tím, že to prasklo. Ono i když to píchnou teče :kytka: to špatné ven…

A pokud to prasklo samo, není co píchat, to špatné ven teče samo, jen je ranka větší - proto trochu krve beru jako normální.. a bude větší jizvička…

POkud se přesto tak nějak obávášzkus opatrně trochu otřít třeba uchošťourem nebo nehtíkem - jen na povrchu a opatrně… a pokud se neobjeví čerstvá, nechala bych být

TO PRAVE VUBEC,ON OD 20 HOD KRASNE SPINKA,HORECKU NEMNEL ANI VCERA KDY TO ZACALO.TAK JSEM SE TEDA TROCHU UKLIDNILA.KOUKALA JSME ZNOVU A JE TO ZASCHLE,NECHCI MU TAM STOURAT KDYZ SPINKA :oops: .DEKUJI :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
20.1.11 23:03

Já sama až do cca 25 let i Kristýna jsme hoodně trpěly na záněty středního ucha…

Pokud toho není nějak velký hrouda,neteče to a malý ej v klidu… nechala bych ho spinkat.

Při prvním podezření, že něco je jinak - hůř - teplota, bolestínský pláč nebo zvětšující se množství zaschlé krve nebo nedej bože čerstvé, bych ale určitě šla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
480
20.1.11 23:10

On na tom ousku prave lezi,takze to tece asi ven,ale cerstve to nevypada,ma to od bubinku po lalucek zaschle a je opravdu v klidu,tak snad to bude v poradku.Sama doma,tak plasim :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
20.1.11 23:51

to ej dobře, že to teče ven. ležet opačně , asi by to teklo dovnitř a to by bylo horší, asi je to přirozené ležet na tou uchu, co bolí.,

JInak pokud spí tvrdě, klidně zkus otočit a podívat se a pak třeba vrátit zpět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
21.1.11 08:51

tak já nevim, a řekli vám, že do ouška se po píchnutí má kapat borová voda, aby to pokud možno nezaschlo, ale vytékalo ven? Bude to zaschlé od toho…a má se to velice opatrně na krajíčku čistit (ale jen fakt krajíček, nikam nic nezastrkovat)

Kapala bych borovou vodu, pokud si nebude na ucho stěžovat, vydržte do kontroly

S ušima máme bohužel více než bohaté zkušenosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
480
21.1.11 09:30
Gabinka1 píše:
tak já nevim, a řekli vám, že do ouška se po píchnutí má kapat borová voda, aby to pokud možno nezaschlo, ale vytékalo ven? Bude to zaschlé od toho…a má se to velice opatrně na krajíčku čistit (ale jen fakt krajíček, nikam nic nezastrkovat)

Kapala bych borovou vodu, pokud si nebude na ucho stěžovat, vydržte do kontroly

S ušima máme bohužel více než bohaté zkušenosti

nam osuko prasklo samo dle dr.takze nepichala nic a o kapkach nam taky nerekla :nevim: .mame jen ty antibiotika.rekla jen kapat a nicim nezadelavat nic vic :oops: .zatim si nestezuje je cily jako rybicka :-D ,tak snad uz to bude v poradku :srdce: .my mame ousko po prve a snad naposled!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
21.1.11 09:36

Právě jsem chtěla kouknout, jak je po noci.

O kápání borovou vodou slyším poprvé. Nikdy mě, ale ani u Kity nic takového řečeno nebylo a pokud má Pamykon do ucha, borovou vodou by se to logicky jen vyplachovalo pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
21.1.11 10:47

no nedáváme oboje najednou, alébrž v odstupech. Pamycon je obvykle 3× denně (záleží na přdpisu, měly jsme i ho 2hod) a cca 4-5× denně jsme měly vyplachovat borovou vodou, takže jsem to střídala. Bylo to právě proto, aby ten hnis uvnitř nezaschl a vytékal

Ale tak záleží, co vám řekne dr. Nám tohle říkají na různých praovištích, teď jsme měly po 2 týdnech znovu píchání a loni jsme si užívaly od února do července..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1570
21.2.19 08:29

Člověk by neřekl ze takové nachlazení může způsobit v takové problémy.Syn mel silnou rýmu, dostal opar který se mu rozlezl az k nosu jelikož su to rozskrabl a infikoval .....Takže se mu to zanitilo.Všechno se samozřejmě dostali dál do nosu, do krku a nakonec mu prasklo ouško nestezoval si ba bolesti takže jsem vůbec nevěděla ze ma takový problém.Každopádně jsem ráda když vim ze se to stává a snad se brzo uzdravi :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí