Slzné cesty - miminko 6m

605
16.2.23 14:33

Slzné cesty - miminko 6m

Dobrý den, prosím o doporučení kam v západních Čechách nebo v Praze na dětské oční. Malý má půl roku problém se slznými kanálky. Sháním dobré oční, kde před případným zákrokem udělají test s barevnými kapkami. Malému oči neslzí, ale má opakované záněty (hnis a nateklé oči).
Jsme od Plzně a byli jsme ve FN Plzeň kde jsem nebyla spokojená. Všude v Plzni bez bližšího vyšetření rovnou proplachují. Chci test s barevnými kapkami zda má kanálky opravdu neprůchozí.
Už půl roku masíruju a kapu ocuflash a omisanbaby. 4× měl ATB

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7950
16.2.23 14:40

@tulkakantnerova Mé dceři udělali ten test na očním ve Strakonicích v nemocnici. Ale ona byla po opakovaných proplachách (jinde), po sondáži a byla indikovaná k operaci. Tak jsem si ještě domluvila tohle. Tehdy jí indikovaly k dost invazivnímu výkonu a já chtěla jen intubaci slzných cest, tak jsem si domluvila tenhle test a na jeho základě po konzultaci s primářem z očního ve Strakonicích, jsem nakonec invazivnější výkon odmítla a souhlasila jen s intubací slzných cest. Po výkonu je dcera úplně v pořádku. Neměla ty cesty úplně neprůchodné, jen zúžené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26295
16.2.23 16:37

@tulkakantnerova nevim, kam v Čechách, ale tohle dělá standardně Mudr. Červenka v Otrokovicich. Vím, že za ním jezdí rodiče s ditky z celé republiky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
16.2.23 18:51

Mladá Boleslav, nejdriv delali test. Proplachu jsme se stejne nevyhli :kytka: byt tebou, moc dlouho to ani neodkladam, cim vetsi dite, tim hur se to dela a uz to pak ani delat nechtej :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí