Šmajda obecná - ortopedické vložky

195
14.11.14 22:17

Šmajda obecná

Ahoj lidičkové,
dnes jsem si tak prohlížela svoje boty a došla jsem k názoru, že bych měla něco dělat se svýma šmajdavýma nohama. Nikdy mi to nepřišlo, že bych šmajdala, ale mám dost sešlapané podpatky nebo podrážky bot na patách směrem ven. Chtěla bych si pořídit nějaké ortopedické vložky, ale vůbec nevím, jestli je někde koupím, nebo musím na ortopedii, jestli mě jejich koupě eventuálně nezruinuje,… Poradíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6256
14.11.14 22:21

Já když řešila bolest v nohouch tak mi byl doporučen podiatr. Pomůžou s výběrem těch správných vložek do bot

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Chocoloco
14.11.14 22:21

@zuzkacerna Urcite ortopedie a myslim si, ze je to castecne hrazne pojistovnou. Castka neni nijak zavratna.
mmch-pekna profilovka „Smajdo“ ;) :palec:

• Citovat
  • Upravit
195
14.11.14 22:24

Díky za kompliment :-)
Když mě ty nohy právě nebolí, jen bych nerada měla na stáří vyvrácený kotníky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
14.11.14 22:27

Můj chlap je to samé. Mu aby vydržely boty dyl jak měsíc, to abych mu pořídila na klínu :lol: jinak určitě ortoped, on ti už poradí, hlavně ti doporučí správně vložky do bot.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
14.11.14 22:28

@zuzkacerna podiatr neřeší jen bolesti. Chlapovi dělal vložky přesně tvarovaný na jeho tlapy ale on asi i ten ortoped pomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9337
14.11.14 22:34

A musí to být vždycky chyba? Já si tedy myslím, že nešmajdám, ale boty mívám sešlapané také přesně tak. Usuzuju ale, že je to pouze od mých ladně zakřivených nohou od kolen dolů do jemně do písmenka O. :mrgreen: Musela bych si vykroutit kotníky, aby mi nohy došláply rovně na zem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
14.11.14 22:52

Můj chlap má zase plochou nohu, ale taky mu ortoped dělal vložky do bot přímo na míru. Nejlepší bude zajít za tím ortopedem. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56312
14.11.14 22:57

Taky bych zašla za ortopedem… já zas měla v mládí ploché nohy a teď po letech jsem se tam vypravila znovu a doktor mi zjistil, že mám nohy úplně normální :mrgreen: :mrgreen:

Jinak hezký název diskuse, šmajda byl nějaký zpěvák nebo tak něco, ne? :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16449
14.11.14 23:09

Ja jsem si zase myslela, ze se jedna o pavouka. Obcas se vyskytne tema od milovnic pavouku a zni to podobne.

Jo a me staly vlozky s doporucenim lekare 700,–.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56312
14.11.14 23:13

Když jsem je tenkrát nosila, tak mi říkali, že pojišťovna platí jen do určitého věku, jestli to tehdy bylo do 15? A ne celou částku, jen příspěvek… ale to se mohlo změnit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
15.11.14 09:28

Mně taky nepřipadá, že bych šmajdala, ani mi to nikdo nikdy neřekl, na pedikúře mi paní povídala, že mám nohy otlačené tak, jak to správně má být, soudím tedy, že šmajdám, jen podle těch bot, protože jsem si těch podpatků všimla teď, když jsem nějaké vyřazovala. Jinak žádné problémy s nohama nemám. Ale přece jen jsem ve věku, kdy už bych měla myslet i na stáří, abych pak nemusela děti obtěžovat nářkem na bolavé nožičky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí