Za jak dlouho účinkuje Smecta?

198
14.11.14 10:44

Za jak dlouho účinkuje smecta?

Ahoj holky, potřebovala bych poradit.
Mám už asi týden průjem, chytla jsem nějakou virozu, celkem dost na to trpím (přítel a kolegové měli také, ti se z toho dostali já pořád ne). Myslela jsem si, že to přejde jako vždy samo od sebe, ale pořád nic.
Brala jsem černé uhlí, nepomohlo, vzala jsem si Imodium, ale z toho jsem měla velké křeče do žaludku. Teď beru Smectu, dnes druhý den (včera večer 2 a dnes zatím jen 1 sáček…vím, že v návodu píší, že ze začátku by se mělo brát 6 sáčků, ale já si zašla do lékárny až k večeru, takže jsem neměla šanci to do sebe dostat) a zatím nepozoruji nějakou větší změnu až na to, že mě přestal bolet žaludek. Samozřejmě držím dietu.
Nemám se Smectou žádné předchozí zkušenosti a proto nevím za jak dlouho účinkuje.

Proto bych se Vás teda chtěla zeptat, za jak dlouho by měla Smecta začít působit?

Děkuji moc všem za odpověď :* :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
14.11.14 10:57

Mě fakt rychle, třeba do hodiny, dvou? Ale já byla fakt zoufalá a vypila jsem čtyři skoro hned za sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
198
14.11.14 11:03
@Sibyla0 píše:
Mě fakt rychle, třeba do hodiny, dvou? Ale já byla fakt zoufalá a vypila jsem čtyři skoro hned za sebou.

Já takhle vypít 4, tak vrhnu ani nevím jak :D Asi se to musí pít opravdu ve větším množství jinak teda už nevím co s tím dělat. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
14.11.14 11:04

Klidne bych uz vypila dalsi a Endiaron si nezkousela? ten zabira docela rychle me, beru ze zacatku i dva…a stridam to i se Smectou…:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
14.11.14 11:04

Mě docela chutná :mrgreen: Já zas do sebe nejsem schopná vpravit uhlí :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
198
14.11.14 11:07
@Hanka79 píše:
Klidne bych uz vypila dalsi a Endiaron si nezkousela? ten zabira docela rychle me, beru ze zacatku i dva…a stridam to i se Smectou…:)

Endiaron jsem nezkoušela..Mě právě pomohlo to Imodium, ale jen jeden den a druhý šílené křeče a už to letělo vrchem…:D takže se bojím aby to nebyly jen další vyhozené peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
198
14.11.14 11:08
@Sibyla0 píše:
Mě docela chutná :mrgreen: Já zas do sebe nejsem schopná vpravit uhlí :poblion:

Chutově mi to nevadí, spíš ta konzistence :D O uhlí ani nemluvím…to nemůžu ani spolknout a vypiju tak 6 hrnků čaje než se to do mě dostane…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanney
14.11.14 11:10

Tak smecta je čistě přírodní záležitost… je to hlína, takže nějaké rychlé působení nečekej, jestli je to viroza, přejde to samo, spíš se zaměř na posílení imunity organismu.

• Citovat
  • Upravit
18259
14.11.14 11:11
@1.gabii píše:
Endiaron jsem nezkoušela..Mě právě pomohlo to Imodium, ale jen jeden den a druhý šílené křeče a už to letělo vrchem…:D takže se bojím aby to nebyly jen další vyhozené peníze.

No mne Imodium taky nejak moc zvlast nikdy nepomahalo…on ten Endiaron neni drahej :) ale urcite bych si pak koupila neco na posileni strevni mikroflory, nejaky probiotika a tak, kdyz na to trpis. Jinak nas malej ma tedka dva dny taky prujem jak delo a zvracel, tak taky pije smectu, ale uz jsme ji dodelali, tak jsem mu jeste prinesla nejaky Enterol…taky na strevni mikrofloru :) neco asi tedka radi…mel i horecku…od rana na velky nebyl, tak snad uz to bude dobry..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
14.11.14 11:12
@1.gabii píše:
Chutově mi to nevadí, spíš ta konzistence :D O uhlí ani nemluvím…to nemůžu ani spolknout a vypiju tak 6 hrnků čaje než se to do mě dostane…

Hihi ja kdyz ji piju tak musim rychle a najednou a myslet na neco moc peknyho…pac ke konci je to fakt hnus :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
198
14.11.14 11:15
@Hanka79 píše:
No mne Imodium taky nejak moc zvlast nikdy nepomahalo…on ten Endiaron neni drahej :) ale urcite bych si pak koupila neco na posileni strevni mikroflory, nejaky probiotika a tak, kdyz na to trpis. Jinak nas malej ma tedka dva dny taky prujem jak delo a zvracel, tak taky pije smectu, ale uz jsme ji dodelali, tak jsem mu jeste prinesla nejaky Enterol…taky na strevni mikrofloru :) neco asi tedka radi…mel i horecku…od rana na velky nebyl, tak snad uz to bude dobry..

Já právě beru probiotika…a když ne tak vyzkouším ten Endiaron. Uvidím jak mi bude zítra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
198
14.11.14 11:15
@Hanka79 píše:
Hihi ja kdyz ji piju tak musim rychle a najednou a myslet na neco moc peknyho…pac ke konci je to fakt hnus :D

Teď jsem pila další sklenici…poslední doušek a málem jsem to vrátila zpátky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
14.11.14 11:17
@1.gabii píše:
Teď jsem pila další sklenici…poslední doušek a málem jsem to vrátila zpátky :D

Ma to zvlastni prichut no…ale clovek to musi vydrzet :) hlavne, ze to pomaha, uvidis, ze bude brzo dobre :)hlavne lez, nejak moc nechod, at jsou streva v klidu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
198
14.11.14 11:20
@Hanka79 píše:
Ma to zvlastni prichut no…ale clovek to musi vydrzet :) hlavne, ze to pomaha, uvidis, ze bude brzo dobre :)hlavne lez, nejak moc nechod, at jsou streva v klidu :)

Určitě dodržím! Moc děkuju za rady :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
14.11.14 11:28
@Sibyla0 píše:
Mě docela chutná :mrgreen: Já zas do sebe nejsem schopná vpravit uhlí :poblion:

http://www.lekarna.cz/…ktiv-tob-30/
V tobolkách, super!

Jinak já bych čekala účinek taky do pár hodin, do druhého dne určitě :think:
A taky hlasuju pro Endiaron.