Smazaná diskuze

31.1.22 10:49

Smazaná diskuze

Dobrý den,
dnes jsem založila diskuzi s názvem „Online dotazník vývoj řeči dětí – Akademie věd ČR" v kategorii Studium a kurzy. Už ale není dostupná a stránka mi hlásí, že téma bylo nejspíš smazáno administrátorem. Můžu se zeptat z jakého důvodu? Pokud jsem porušila nějaká pravidla, tak se moc omlouvám. Pouze se snažíme najít maminky, které by nám pomohly s výzkumem vývoje řeči dětí a při vytváření nástroje pro diagnostikování vývojových poruch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24932
31.1.22 11:14

Myslím, že šlo o to, že to patřilo do sekce Dotazníky ;) ale často tu admin odkaz na dotazníky nechá přímo v Diskusi, tak nevím, proč zrovna ten váš vyhodnotil na smazání..
admin vás navede @admin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3696
31.1.22 11:16
@Lucy75 píše:
Myslím, že šlo o to, že to patřilo do sekce Dotazníky ;) ale často tu admin odkaz na dotazníky nechá přímo v Diskusi, tak nevím, proč zrovna ten váš vyhodnotil na smazání..
admin vás navede @admin

Možné proto, že tam byla nějaká finanční kompenzace, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24932
31.1.22 11:37

@Fee-bee aha, jj, to bude zřejmě ono ;)
i když zrovna tohle téma myslím, že na tento web v pohodě patří, ale chápu, že pravidla mají platit pro každého

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20855
31.1.22 11:48

Dobrý deň,

Vás príspevok nebol zmazaný, len presunutý do vlákna, ktoré je k dotazníkom určené:
Dotazník a informace - bakalářská/diplomová práce

S pozdravom,
Kristína :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TRG
5504
26.4.22 15:52

Nechci na to zakládat nové téma, je to zbytečné. Každopádně - just saying - teď tu byly dvě diskuse o třináctileté, co plánuje útěk z domova. Jedna zamčená, druhá asi smazaná…
EDIT: Nevím, proč mi sem nejde nějak normálně vložit odkaz. Každopádně článek je na novinky.cz a jmenuje se „Policisté hledají 13letou dívku. Doma zanechala dopis a odešla“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TRG
5504
11.7.22 21:34

Znovu obnovuju mnou kdysi obnovenou diskusi. :lol:

@admin

Teď dočítám příspěvky a koukám, že je zamčená a poslaná ke smazání diskuse jistého nešťastného chlapce, který ji sice pojmenoval že ‚nenávidí ženy‘, ale v úvodním příspěvku vysvětlil, jak to myslí… https://www.emimino.cz/…rankovani/5/?…

Co je tam ten nenávistný obsah? Ten název? Tak šel upravit název, ne? Přišlo mi, že je tam celkem snaha o jeho podporu a jediná skutečná se nenávist je v úvodním příspěvku - v části, kde zakladatel popisuje, jak ho v mládí šikanovali. Jsou tu diskuse, kde se té animozity vyskytuje podstatně víc a pořád není úplně důvod je mazat. Tak jen doufám, že ten chudák nedostal ťafku ještě do admina za to, že se projevuje nenávistně. :think: Ne, že by ta diskuse někam vedla, nezdálo se, že zakladateli je touto formou možno pomoci, možná chtěl jen pozornost, ale stejně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4928
11.7.22 21:41

nenávistní (sic!) obsah do diskuzí nepatří

Kvalita zdejších administrativních zákroků oficiálně dosáhla stratosféry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13231
11.7.22 21:44

Přesně tak! I mě by zajímalo, co admina k tomu vedlo. Vedle běží diskuze o tom, jak dostali pokoj na dovolené vedle dvou gayů a manželovi od zakladatelky je blbě při představě, co se tam děje, když celou noc slyší vrzot nábytku a to je v pohodě :roll:

Asi nějaká nová od Hujerovic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
11.7.22 21:51
@MrsNorris píše:
nenávistní (sic!) obsah do diskuzí nepatříKvalita zdejších administrativních zákroků oficiálně dosáhla stratosféry.

Kdyz admin ani nezna pravopis, tezko lze cekat schopnost premyslet. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smajlik345
11.7.22 21:52

Diskuzi jsem proletla a očividně má admin Viki nějaký komplex, že zamkne diskuzi, kterou předá bezdůvodně ke smazaní :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
56505
11.7.22 21:54

Diskuze se opravdu zamknout nemusela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smajlik345
12.7.22 20:21

Zajímavé, že zmíněná diskuze byla zamknutá 1 HOD od posledního příspěvků…
Ale aby se tady @admin vyjádřil nebo ještě líp @admin zakomplexovaná Viky, na to si nenajdou čas ZA CELÝ DEN n. :pocitac:
Nevím kolik adminů tady je, ale aby se tady za celý den neukázal ani jeden je divné, asi se nechtějí ukázat :cert:

• Citovat
  • Upravit
20855
12.7.22 21:31

Dobrý den,

na diskuzi bylo několik hlášení, a měla jsem (a mám) podezření na další reinkarnaci Ladika, z toho důvodu jsem diskuzi uzamkla. Diskuze byla pouze uzamčena, mazány jsou zejména ty diskuze, kde o to zakladatel požádá.
Za prohození dvou písmenek ve slově u zmiňovaného příspěvku se omlouvám, opravila jsem :andel:

Hezký večer,
Viki :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
12.7.22 21:55
@admin píše:
Dobrý den,

na diskuzi bylo několik hlášení, a měla jsem (a mám) podezření na další reinkarnaci Ladika, z toho důvodu jsem diskuzi uzamkla. Diskuze byla pouze uzamčena, mazány jsou zejména ty diskuze, kde o to zakladatel požádá.
Za prohození dvou písmenek ve slově u zmiňovaného příspěvku se omlouvám, opravila jsem :andel:

Hezký večer,
Viki :andel:

Uživatel zamknuté diskuze není troll Ladik22.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová