Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den,
dnes jsem založila diskuzi s názvem „Online dotazník vývoj řeči dětí – Akademie věd ČR" v kategorii Studium a kurzy. Už ale není dostupná a stránka mi hlásí, že téma bylo nejspíš smazáno administrátorem. Můžu se zeptat z jakého důvodu? Pokud jsem porušila nějaká pravidla, tak se moc omlouvám. Pouze se snažíme najít maminky, které by nám pomohly s výzkumem vývoje řeči dětí a při vytváření nástroje pro diagnostikování vývojových poruch.
Myslím, že šlo o to, že to patřilo do sekce Dotazníky
ale často tu admin odkaz na dotazníky nechá přímo v Diskusi, tak nevím, proč zrovna ten váš vyhodnotil na smazání..
admin vás navede @admin
@Lucy75 píše:
Myslím, že šlo o to, že to patřilo do sekce Dotazníkyale často tu admin odkaz na dotazníky nechá přímo v Diskusi, tak nevím, proč zrovna ten váš vyhodnotil na smazání..
admin vás navede @admin
Možné proto, že tam byla nějaká finanční kompenzace, ne?
@Fee-bee aha, jj, to bude zřejmě ono ![]()
i když zrovna tohle téma myslím, že na tento web v pohodě patří, ale chápu, že pravidla mají platit pro každého
Dobrý deň,
Vás príspevok nebol zmazaný, len presunutý do vlákna, ktoré je k dotazníkom určené:
Dotazník a informace - bakalářská/diplomová práce
S pozdravom,
Kristína ![]()
Nechci na to zakládat nové téma, je to zbytečné. Každopádně - just saying - teď tu byly dvě diskuse o třináctileté, co plánuje útěk z domova. Jedna zamčená, druhá asi smazaná…
EDIT: Nevím, proč mi sem nejde nějak normálně vložit odkaz. Každopádně článek je na novinky.cz a jmenuje se „Policisté hledají 13letou dívku. Doma zanechala dopis a odešla“
Znovu obnovuju mnou kdysi obnovenou diskusi. ![]()
Teď dočítám příspěvky a koukám, že je zamčená a poslaná ke smazání diskuse jistého nešťastného chlapce, který ji sice pojmenoval že ‚nenávidí ženy‘, ale v úvodním příspěvku vysvětlil, jak to myslí… https://www.emimino.cz/…rankovani/5/?…
Co je tam ten nenávistný obsah? Ten název? Tak šel upravit název, ne? Přišlo mi, že je tam celkem snaha o jeho podporu a jediná skutečná se nenávist je v úvodním příspěvku - v části, kde zakladatel popisuje, jak ho v mládí šikanovali. Jsou tu diskuse, kde se té animozity vyskytuje podstatně víc a pořád není úplně důvod je mazat. Tak jen doufám, že ten chudák nedostal ťafku ještě do admina za to, že se projevuje nenávistně.
Ne, že by ta diskuse někam vedla, nezdálo se, že zakladateli je touto formou možno pomoci, možná chtěl jen pozornost, ale stejně…
nenávistní (sic!) obsah do diskuzí nepatří
Kvalita zdejších administrativních zákroků oficiálně dosáhla stratosféry.
Přesně tak! I mě by zajímalo, co admina k tomu vedlo. Vedle běží diskuze o tom, jak dostali pokoj na dovolené vedle dvou gayů a manželovi od zakladatelky je blbě při představě, co se tam děje, když celou noc slyší vrzot nábytku a to je v pohodě
…
Asi nějaká nová od Hujerovic…
@MrsNorris píše:
nenávistní (sic!) obsah do diskuzí nepatříKvalita zdejších administrativních zákroků oficiálně dosáhla stratosféry.
Kdyz admin ani nezna pravopis, tezko lze cekat schopnost premyslet. ![]()
Diskuzi jsem proletla a očividně má admin Viki nějaký komplex, že zamkne diskuzi, kterou předá bezdůvodně ke smazaní ![]()
Zajímavé, že zmíněná diskuze byla zamknutá 1 HOD od posledního příspěvků…
Ale aby se tady @admin vyjádřil nebo ještě líp @admin zakomplexovaná Viky, na to si nenajdou čas ZA CELÝ DEN n. ![]()
Nevím kolik adminů tady je, ale aby se tady za celý den neukázal ani jeden je divné, asi se nechtějí ukázat ![]()
Dobrý den,
na diskuzi bylo několik hlášení, a měla jsem (a mám) podezření na další reinkarnaci Ladika, z toho důvodu jsem diskuzi uzamkla. Diskuze byla pouze uzamčena, mazány jsou zejména ty diskuze, kde o to zakladatel požádá.
Za prohození dvou písmenek ve slově u zmiňovaného příspěvku se omlouvám, opravila jsem ![]()
Hezký večer,
Viki ![]()
@admin píše:
Dobrý den,na diskuzi bylo několik hlášení, a měla jsem (a mám) podezření na další reinkarnaci Ladika, z toho důvodu jsem diskuzi uzamkla. Diskuze byla pouze uzamčena, mazány jsou zejména ty diskuze, kde o to zakladatel požádá.
Hezký večer,
Za prohození dvou písmenek ve slově u zmiňovaného příspěvku se omlouvám, opravila jsem
Viki
Uživatel zamknuté diskuze není troll Ladik22.