Smazání diskuze

2254
20.8.11 09:55

Smazání diskuze

zdravim,
vcera jsem obnovila diskuzi Babyphoto Brno z roku 2006, byla jeste tyz den smazana a vubec netusim proc, dotaz byl stejny jako od zakladatelky tudiz snad pravidla neporusoval a tato diskuze celych 5 let nikomu nevadila, najednou ano? vubec nerozumim tomu, co se tu posledni dobou deje, mazou se prispevky, mazou se diskuze nebo se stale nejaka zamyka… kdyby aspon prislo upozorneni od admina, abych jak trubka necekala na odpoved a k memu uzasu vecer zjistila ze zbytecne, diskuze neexistuje! proboha proc???

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
24320
20.8.11 10:03

To by me zajimalo taky uz jsem si toho vsimla vicekrat.

• načítám...
16291
20.8.11 12:40

Tipla bych to na to, že tam někde byl příspěvek, který byl „neplacená reklama“, či osobní inzerce.

Jen pokud šlo o diskuzi z roku 2006, tak si tam říkám, že by admini měli nejlepší smazat rovnou všechny diskuze a začít odznova :roll:

• načítám...
2254
20.8.11 12:44

„placena reklama“ je tedy ve vsech diskuzich na toto tema, jedna vedle druhe…
a 5 let nikomu nevadila?

• načítám...
13503
20.8.11 16:29

No taky me to prekvapuje, diskuzi jsem vcera videla a nic zvlastniho na ni nebylo.
Posledni dobe se zde mazou diskuze, prispevky atd bez jakehokoliv vysvetleni coz drive nebyvalo. Skoda.. :nevim:

• načítám...
20838
21.8.11 15:27

Jednalo se o osobní inzerci - poptávku po společném rozdělení platby za fotografie - diskusi jsem smazala. Takových starších diskusí je tu samozřejmě za existenci eMimina nespočet. Svým dotazem jsi ji oživila, tak jsem si jí všimla.

eMimino.cz se dnes řídí podle těchto pravidel, kde takového nabídky osobní podstaty nejsou povolené. Pokud bychom toto nehlídali, bylo by celé diskusní fórum plné nabídky, poptávky, proseb, osobní propagace a reklamy, což by se samozřejmě dotklo všech…

Určitě nemažu témata bez rozmyšlení a aktuálního důvodu.

Díky za pochopení,
Tereza

• načítám...
2254
21.8.11 15:57

na jednu stranu se to snazim pochopit, na druhou stranu to stale nechapu :-)

Je zakázáno vkládat příspěvky:

• s komerčním podtextem, reklamou a nebo spamem
  • osobní inzerce a nabídky prodám/koupím nejsou v diskusi povoleny

reklama to snad nebyla, v tom pripade bys musela smazat 90% diskuzi, kde jsou odkazy na kocarky, cenove srovnavani gravitestu ci doporuceni gynekologu
vcetne cenovych hladin za to ci ono vysetreni v tehotenstvi atd atd..
osobni inzerce nakup prodej to uz nebyla vubec (nekupoval jsem, ani neprodavala), oproti jinym diskuzim to stale povazuji za neskodny prispevek, ktery mohl udelat radost i nekomu dalsimu.
 skoda.

• načítám...
20838
21.8.11 18:28
bonnie14 píše:
na jednu stranu se to snazim pochopit, na druhou stranu to stale nechapu :-)

Je zakázáno vkládat příspěvky:

• s komerčním podtextem, reklamou a nebo spamem
  • osobní inzerce a nabídky prodám/koupím nejsou v diskusi povoleny
reklama to snad nebyla, v tom pripade bys musela smazat 90% diskuzi, kde jsou odkazy na kocarky, cenove srovnavani gravitestu ci doporuceni gynekologu
vcetne cenovych hladin za to ci ono vysetreni v tehotenstvi atd atd..
osobni inzerce nakup prodej to uz nebyla vubec (nekupoval jsem, ani neprodavala), oproti jinym diskuzim to stale povazuji za neskodny prispevek, ktery mohl udelat radost i nekomu dalsimu.
skoda.

Osobní inzerce je jakákoliv forma osobní nabídky/poptávky. Tuto prosbu či návrh můžeš vložit do Bazárku.

Tereza

• načítám...
2254
21.8.11 19:30

Terezko nezlob se na me, ale v tom pripade muzes opravdu smazat 50% diskuzi.

• načítám...
20838
21.8.11 20:08
bonnie14 píše:
Terezko nezlob se na me, ale v tom pripade muzes opravdu smazat 50% diskuzi.

Proč myslíš? Pokud na takovou diskusi narazím, samozřejmě ji smažu. Diskusní fórum slouží k výměně rad a zkušeností nikoliv k inzerci. Tím, že dříve byla pravidla jiná, tu jsou takové diskuse jako pozůstatky - všechny nové jsou většinou uživatelkami hlášeny jako nevhodné a mazány.

Tereza

• načítám...
2254
21.8.11 20:25

- všechny nové jsou většinou uživatelkami hlášeny jako nevhodné a mazány.
AHA :lol:

• načítám...
20838
21.8.11 20:54
bonnie14 píše: - všechny nové jsou většinou uživatelkami hlášeny jako nevhodné a mazány.
AHA :lol:

Nerozumím. Zmínila jsem to, jelikož i samotné uživatelky již přistoupily na zákaz reklamy a inzerce v diskusi, jelikož je to hlavně jejich ochrana. Podle platných pravidel jsem Tvůj příspěvek smazala. Ale to se už opakuju.

Tereza

• načítám...
2254
21.8.11 21:01

reklama v momentalne aktualnich diskuzich v tuto minutu:
Tablety na zvýšení chuti na sex 17.07.11 21:49
bezpečnostní zábrana na sporák 03.11.09 12:31
X-lander XA máte některá z vás?? 19:59
Trebic siti podprsenek na zakazku 19:58
Kde je vidět v Praze CAM MB X6? 19:50
Larry hledá nový domov. 19:45
Jakou kuchyňskou váhu 19:42
Hledá se pokrývač od 15. 9. - Severní Čechy 19:25
Kočárek Coletto Giovanni 20:51

• načítám...
2254
21.8.11 21:05

a nemusis se opakovat, ja si zajemce nasla,jen ze ti proste nerozumim, proc mazes i zcela neskodne diskuze… ja vim, reklama.. osobni inzerce… ja ti Terko fandila, co si na tobe cenim je trpelivost a slusnost, klobouk dolu, ale obcas to vazne prehanis :-(
 dobrou

• načítám...
20838
21.8.11 21:34
  1. Tablety na zvýšení chuti na sex - diskuse bez osobní inzerce
  2. Bezpečnostní zábrana na sporák - smazala jsem jeden příspěvek s poptávkou.
  3. X-lander XA máte některá z vás?? - dotaz na vyprání korbičky
  4. Trebic siti podprsenek na zakazku - dotaz na obchod
  5. Kde je vidět v Praze CAM MB X6? - dotaz na obchod
  6. Larry hledá nový domov. - smazala jsem, dnes již podruhé
  7. Jakou kuchyňskou váhu - dotaz na doporučení k. váhy
  8. Hledá se pokrývač od 15. 9. – doporučení od druhých
  9. Kočárek Coletto Giovanni - diskuse o typu kočárku

Příklady osobní inzerce/reklamy:

• prodávám kočárek
  • nemáte někdo k prodeji pleny XY
  • jsem šikovná kadeřnice Brno - pište
  • hledáme majitele pro pejka po dědečkovi
  • hledám 3 lidi, kteří se složí na koupi XY
  • vyzkoušejte přípravek XY
  • nejvíce mi vyhovuje XY (často 1. příspěvek v diskusi)

atd.

Doufám, že jsem to dostatečně vysvětlila. Nemám v úmyslu bránit prodeji/nákupu, ale k tomu je určen Bazárek (s jeho pravidly). Jsem ráda, že něco na mé práci oceňuješ, ale to co si myslíš, že je přehánění - je uplatňování jednoho metru na všechny. A pokud máš dojem, že jsou tu psány nepovolené příspěvky - stačí nahlásit.

Tereza

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová