Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ráda jezdím na návštěvy a obhlížím jejich bydlení.....je plno pořadů o změně bydlení ale přijde mi to takové vyumělkované.....nechcete někdo hodit foto vašeho bydlení??ráda se inspiruji.....
já bych doma pořád něco předělávala,přijde mi to za pár měsíců okoukané ![]()
Tak to tě teda Dzarunko pěkně sprdnu, protože to já přesně nesnáším, když někdo okukuje domácnost a je mooooc zvědavý..Ber to jako vtip..
Mě se také pořady o bytech líbí, ale všechno mi to příjde moc hezký, moc moderní, moc výrazný a moc neútulný..Takže budu asi za exota, protože si hodlám obývák JEN vybílit.. ![]()
Ala už mě vážně štve, jak má s prominutím každý doma každou stěnu jinou barvu atd.. Mě by se to teda okoukalo hned..
zatím pááá ![]()
mně třeba teď to moderní bydlení přijde takové chladné,neosobní a v těch pořadech nezabydlené,proto ráda očumuju u známých teplo domova…třeba některé byty mi přijdou jak byt pro UFOuny
ale takové ty přeplácané taky nemusím
To musí mít z tebe okolí radost
Neee, nic ve zlém, ale já třeba návštěvy moc nevyhledávám a taky nerada někde obtěžuju. Co se změn doma týče, tak ty naopak ráda mám, taky furt něco přestavuju ![]()
Pro inspiraci ti posílám foto krbu, který jsme si nechali postavit.
Ahoj, jsem jak ty a manžel mě za to upřímně nenávidí
. Já bych předělávala každou chvilku. Ač se mi líbí trendy a přeměny bydlení miluju, sama se na takový extrém necítím a raději volím zlatou střední cestu. Mám ráda útulno.
DanMaj píše:
To musí mít z tebe okolí radost![]()
![]()
Neee, nic ve zlém, ale já třeba návštěvy moc nevyhledávám a taky nerada někde obtěžuju. Co se změn doma týče, tak ty naopak ráda mám, taky furt něco přestavuju
je krásnej,jen mi ne něm chybí nějaké dekorace ![]()
dzarunka píše:DanMaj píše:je krásnej,jen mi ne něm chybí nějaké dekorace
To musí mít z tebe okolí radost![]()
![]()
Neee, nic ve zlém, ale já třeba návštěvy moc nevyhledávám a taky nerada někde obtěžuju. Co se změn doma týče, tak ty naopak ráda mám, taky furt něco přestavuju
Já na dekorace moc nejsem, nemám žádné police ani vitrínky se sklem, to se mi nelíbí a navíc…kdo by na tom otíral prach
A když už bych si něco i pořídila, stačí zajít k tchýni a jsem vyléčená
Obývací stěna od podlahy ke stropu, od zdi ke zdi a v tom milion skleniček, křišťálu, štucků, ještě víc ptákovin a fotek a skoro pod vším naškrobené háčkované dečky. BRRRRRRRR ![]()
DanMaj píše:
kuchyň
dzarunka píše:![]()
Tak tohle bych doma nerozdýchala
![]()
Ale musím říct, že je to prd oproti tchýniné stěně ![]()
DanMaj píše:
ložnice
to je přesně ono,v obchodě bych si takové postele ani nevšimla,přišla by mi chladná ale takhle vypadá pěkně