Šmejdění po domácnostech

15054
3.11.10 13:11

Šmejdění po domácnostech

Ráda jezdím na návštěvy a obhlížím jejich bydlení.....je plno pořadů o změně bydlení ale přijde mi to takové vyumělkované.....nechcete někdo hodit foto vašeho bydlení??ráda se inspiruji..... :kytka: já bych doma pořád něco předělávala,přijde mi to za pár měsíců okoukané :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12978
3.11.10 13:14

Tak to tě teda Dzarunko pěkně sprdnu, protože to já přesně nesnáším, když někdo okukuje domácnost a je mooooc zvědavý..Ber to jako vtip..
Mě se také pořady o bytech líbí, ale všechno mi to příjde moc hezký, moc moderní, moc výrazný a moc neútulný..Takže budu asi za exota, protože si hodlám obývák JEN vybílit.. :mrgreen:
Ala už mě vážně štve, jak má s prominutím každý doma každou stěnu jinou barvu atd.. Mě by se to teda okoukalo hned..
zatím pááá :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
3.11.10 13:21

mně třeba teď to moderní bydlení přijde takové chladné,neosobní a v těch pořadech nezabydlené,proto ráda očumuju u známých teplo domova…třeba některé byty mi přijdou jak byt pro UFOuny :mrgreen: ale takové ty přeplácané taky nemusím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8413
3.11.10 13:22

To musí mít z tebe okolí radost :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Neee, nic ve zlém, ale já třeba návštěvy moc nevyhledávám a taky nerada někde obtěžuju. Co se změn doma týče, tak ty naopak ráda mám, taky furt něco přestavuju :pankac:
Pro inspiraci ti posílám foto krbu, který jsme si nechali postavit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
3.11.10 13:23

Ahoj, jsem jak ty a manžel mě za to upřímně nenávidí :mrgreen: . Já bych předělávala každou chvilku. Ač se mi líbí trendy a přeměny bydlení miluju, sama se na takový extrém necítím a raději volím zlatou střední cestu. Mám ráda útulno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
3.11.10 13:24
DanMaj píše:
To musí mít z tebe okolí radost :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Neee, nic ve zlém, ale já třeba návštěvy moc nevyhledávám a taky nerada někde obtěžuju. Co se změn doma týče, tak ty naopak ráda mám, taky furt něco přestavuju :pankac:

je krásnej,jen mi ne něm chybí nějaké dekorace :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8413
3.11.10 13:25

kuchyň

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8413
3.11.10 13:28
dzarunka píše:
DanMaj píše:
je krásnej,jen mi ne něm chybí nějaké dekorace :mrgreen:

Já na dekorace moc nejsem, nemám žádné police ani vitrínky se sklem, to se mi nelíbí a navíc…kdo by na tom otíral prach :mrgreen: A když už bych si něco i pořídila, stačí zajít k tchýni a jsem vyléčená :mrgreen: Obývací stěna od podlahy ke stropu, od zdi ke zdi a v tom milion skleniček, křišťálu, štucků, ještě víc ptákovin a fotek a skoro pod vším naškrobené háčkované dečky. BRRRRRRRR :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
3.11.10 13:28
DanMaj píše:
kuchyň
:palec: to přesně miluju,takový to zabydlení-papíry,ovoce,utěrka......v pořadech nic takovýho neukážou :mrgreen: .....Jinak já se na návštěvy taky nevtírám,ale když pozvou tak jásám :oops: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8413
3.11.10 13:29

ložnice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
3.11.10 13:29
:mrgreen: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8413
3.11.10 13:30

ložnice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8413
3.11.10 13:31
dzarunka píše: :mrgreen: :pankac:

Tak tohle bych doma nerozdýchala :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ale musím říct, že je to prd oproti tchýniné stěně :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
3.11.10 13:32
DanMaj píše:
ložnice

to je přesně ono,v obchodě bych si takové postele ani nevšimla,přišla by mi chladná ale takhle vypadá pěkně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8413
3.11.10 13:32

no a ještě kousek ložnice - komody naproti posteli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný