Kuchyňská linka pod oknem

3337
1.11.10 20:46

Kuchyňská linka pod oknem

Ahojky maminky a tatínkové! Švagrová si bude přestavovat kuchyň a chtěla by novou kuchyňskou linku. V kuchyni má ale okno a neumí si to moc představit (já teda taky moc ne :mrgreen: ). Chtěla bych vás tímto poprosit, pokud máte kuchyňskou linku pod oknem mohli byste mi sem dát fotečku? Nebo nějaký odkaz, kde bych je mohla najít. Zkoušela jsem vyhledávat, ale bohužel je toho na netu tolik, že bych u toho musela sedět celé hodiny…
Děkuji moc!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1853
1.11.10 20:53

no fotku nemám ,ale když jsem dělala au-pair v UK bylo tam normální v typových domcích ,že měli pod oknem tu část linky kde je dřez a bylo to celkem příjemný (okno bylo do zahrady ,ne do ulice)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
1.11.10 21:11

Ahoj, přikládám fotky.
Jen pozor, aby kuchyňsku deska nekončila v okně. My máme okno zvednuté o 10 cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
1.11.10 21:12

lucy hodim ale neni odelana ani kachle tam nejsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
1.11.10 21:12

ještě jedna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
1.11.10 21:15

omlouvam nehodim na fotkach nemam drez.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3870
1.11.10 21:19

Chtěla jsem sice linku větší, ale jsem spokojená i s touhle. Mam výhled na zahradu a v létě při grilovačkách podávám potřebné rovnou z okna, protože pod oknem je terasa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3648
1.11.10 21:41

Ahoj, my také máme kuchyňskou liknu pod oknem. Okno máme tedy výš než na uvedených fokách, cca 15 - 20 cm. Pokud se to dobře uspořádá, tak je to pěkné :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
1.11.10 21:43

Fotečku bohužel už nemám nedávno nám odešel hdd, ale máme taky linku pod oknem, je do „L“ a na té kratší straně je po celé délce okno. parapet máme potažený stejným materiálem jako je pracovní deska, okno normálně používáme a otevíráme a zároveň je to i odkládací prostor navíc. nemáme s tím nejmenší problém. V rohu je odkapávač, takže suprově využité místo. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
1.11.10 21:47

Nenašla jsem jinou fotku než tuhle, ještě bez obkládaček a spotřebičů. Přemýšlela jsem, jestli pod okno dát dřez, ale jsem moc ráda, že je to takhle, to místo pod oknem je moje nejoblíbenější, vidím do ulice. to bylo dobré rozhodnutí, sekla jsem se jinde :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4326
1.11.10 21:54

mám taky kuchyň s oknem a nevidím v tom žádný problém. To spíš je člověk zvyklý z těch bytů… :mrgreen: Častokrát z kuchyně volám na manžela, at se jde podívat co je nového u sousedů. Jindy u okna nevysedávám… :lol: :mrgreen: :oops:

Dám fotky naší stávající kuchyňky, ale za 14dní se stěhujeme a už se vyrábí nová a taky bude s oknem. Už se na ní moc těším!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4326
1.11.10 21:54

a ještě fotka s detailem okna… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
1.11.10 21:57

jo a já jsem chtěla ještě dodat že mi to tedy tak máme v bytě - spojili jsme původní nudli kuchyň s vedlejším pokojem takže z toho je obytná kuchyň a jiná možnost nebyla. Ale jak jsem psala, nemám stím nejmenší problém. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6574
1.11.10 21:58

přidám jednu fotku k tématu… mám taky kuchyňskou linku pod oknem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6574
1.11.10 21:59
:-)