Směnárna - jaký kurz?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
159
28.8.13 09:30

Směnárna - jaký kurz?

Ahoj, omlouvám se za stupidní dotaz, ale ještě jsem peníze neměnila. Potřebuji vyměnit koruny za chorvatské kuny, je pro mě výhodnější kurt 3,49 nebo 3,99? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Lo
6285
28.8.13 09:47

Tak prodej HRK dnes aktuálně za 3,49? Hm…to mi příjde docela nesmyslný…nejlepší směnárna v Praze to má dnes s VIP kurzem za 3,55 a že tam mají opravdu dobré kurzy..

Pokud ty kupuješ chorvatské kuny - musíš koukat na kolonku an tabulce s kurzama PRODEJ ( je to myšleno ze strany směnárny - směnárna prodává lidem )

Samozřejmě pokud ty chceš koupit valuty, čím nižší kurz, tím lepší…3,99 je vcelku hodně..ovšem kurz 3,49 by byl skvělý, ale to si myslím, že je kurz na opačnou transakci - pokud ty by si měla HRK a chtěla CZK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lo
6285
28.8.13 09:48
@Lo píše:
Tak prodej HRK dnes aktuálně za 3,49? Hm…to mi příjde docela nesmyslný…nejlepší směnárna v Praze to má dnes s VIP kurzem za 3,55 a že tam mají opravdu dobré kurzy..

Pokud ty kupuješ chorvatské kuny - musíš koukat na kolonku an tabulce s kurzama PRODEJ ( je to myšleno ze strany směnárny - směnárna prodává lidem )

Samozřejmě pokud ty chceš koupit valuty, čím nižší kurz, tím lepší…3,99 je vcelku hodně..ovšem kurz 3,49 by byl skvělý, ale to si myslím, že je kurz na opačnou transakci - pokud ty by si měla HRK a chtěla CZK.

No i když 3,49 by byl hodně dobrý kurz na to, pokud by si chtěla CZK…nějak mi ten kurz nesedí ani na jeden typ transakce…kde si ho objevila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
28.8.13 09:51
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
28.8.13 09:58

Včera jsme měnily na kuny za kurz 3,49 :)byla to směnárna v tescu a bez poplatku

Příspěvek upraven 28.08.13 v 10:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lo
6285
28.8.13 10:03

@Innka12 ten kurz 3,49 je teda hustej, dobrej :D ale - zjisti si ještě, kolik tam je POPLATEK!! Může to vypadat jako nejlepší kurz, al emůže být někde v rohu napsané, že mají například nějaké procentuální poplatky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
28.8.13 10:04

Mám v plánu skočit do Komerční banky (je tak nejvíc po ruce), tak nevím, jak to mají s poplatkama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lo
6285
28.8.13 10:05

@Innka12 odkud jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lo
6285
28.8.13 10:12

@Innka12 Tak jsme koukal ana tu KB- kurz 3,49… ale, když jsme do té jejich kalkulačky zadala, kolik bych chtěla měnit, vyskočilo tam i, že výsledek neobsahuje poplatek bance, že na poplatek se máš informovat v bance..no jooo - TY POPLATKY :lol:

Já si říkal, že 3,49 bez poplatku je velmi podezřelé :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat