Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Malá mi bojkotuje snad všechno jídlo. Výjímkou je večerní kaše a nebo čerstvý banán a čerstvé jablko a také chleba s máslem. Přesnídávky ji moc nejedou ani zelenina nic moc. Zkoušela jsem jak kupované masozeleninové příkrmy, tak dělám doma a nic. Mohla bych přidat trošku smetany?? Nevadí to?
Ahoj,
ja by som s tou smotanou radšej ešte počkala, predsalen je to pomerne tučné. Skús jej miesto toho primiešat´ mlieko, na ktoré je zvyknutá, či už UM alebo MM. S tým, že málo papá si starosti robit´ nemusíš, mne sa páči názor, že žiadne dietko, ktoré má v dosahu dostatok kvalitného jedla ešte dobrovolne od hladu neumrelo…
Gabika
Ahoj.
Kromě přidání MM nebo UM do příkrmů bych zkusila přidat i jablíčko. Píšeš, že malá ho toleruje. Radimkovi přidávám do zeleninky nastrouhané jablíčko, celá směs podušená s masem i bez je výborná. Taky není sklenička jako sklenička. Radim má rád Hami, ale Hamánek nesnáší a Hipp jen některý.
Beruška
Ahojky, já jsem smetanu začala dávat od ukončeného 10m. Stačila jen trošička a jídlo bylo mnohem chutnější
.V té době jsem začala i solit a dcera se pěkně rozjedla.
Andy+2letá cácorka