Smetana??

1078
9.1.06 11:45

Smetana??

Malá mi bojkotuje snad všechno jídlo. Výjímkou je večerní kaše a nebo čerstvý banán a čerstvé jablko a také chleba s máslem. Přesnídávky ji moc nejedou ani zelenina nic moc. Zkoušela jsem jak kupované masozeleninové příkrmy, tak dělám doma a nic. Mohla bych přidat trošku smetany?? Nevadí to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Gabika
9.1.06 12:43

Ahoj,

ja by som s tou smotanou radšej ešte počkala, predsalen je to pomerne tučné. Skús jej miesto toho primiešat´ mlieko, na ktoré je zvyknutá, či už UM alebo MM. S tým, že málo papá si starosti robit´ nemusíš, mne sa páči názor, že žiadne dietko, ktoré má v dosahu dostatok kvalitného jedla ešte dobrovolne od hladu neumrelo…

Gabika

• Citovat
  • Upravit
1468
9.1.06 14:08

Ahoj.

Kromě přidání MM nebo UM do příkrmů bych zkusila přidat i jablíčko. Píšeš, že malá ho toleruje. Radimkovi přidávám do zeleninky nastrouhané jablíčko, celá směs podušená s masem i bez je výborná. Taky není sklenička jako sklenička. Radim má rád Hami, ale Hamánek nesnáší a Hipp jen některý.

Beruška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
9.1.06 14:25

Ahojky, já jsem smetanu začala dávat od ukončeného 10m. Stačila jen trošička a jídlo bylo mnohem chutnější :D .V té době jsem začala i solit a dcera se pěkně rozjedla.

Andy+2letá cácorka

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí