Jak mixovat příkrm

127
9.1.06 10:17

Jak mixovat příkrm

Ahoj holky, asi to sem tak úplně nepatří, ale ráda bych se vás zeptala, jak jste svým prckům mixovali příkrmy. My máme doma kuchyňský robot a připadá mi, že ty pidiporce, co budu připravovat malému budou royprskané po celé nádobě, tak uvažuju o koupi buď tyčového mixéru, nebo minimixéru. Poraďte mi prosím co by bylo lepší, popřípadě jak to řešite vy. Díky Kitten

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1376
9.1.06 10:20

Kitten mixovala som tycovym mixerom :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
9.1.06 10:23

Ahoj Kitten,

mixovala jsem tycovym, ale ted uz jenom mackam vidlickou…
je to pracnejsi, doporucila mi to kamaradka kvuli tomu, aby si prcek zvykal i na kousky potravy......a osvedcilo se… nemame s tim promlem, malej ty kosky v puse kouse dasnickama.....nzakuckava se

Takze, pokud mixovat, tak tycovy

Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1078
9.1.06 10:24

Já jsem malou kojila do 6,5 měsíce a poté jsme začali s příkrmy. Nic jsem ji nemixovala a dávala jen pomačkané vidličkou. První zoubky měla v 7,5 měsících. Ale vím, že dobře se mixuje za pomocí tyčového mixéru.

Ivulka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1234
9.1.06 10:28

Ahoj,
já normálně mixuju ve velkým mixéru a není to nijak hrozný. Když tam dělám i třeba jen jeden banán, tak to nevadí. Stejně se to musí celé umýt.
Já s tyčovým mixérem nejsem vůbec spokojená (nebo to s ním neumím :twisted: ), jelikož mi tam vždycky nechá veliké kousky, ať dělám co dělám. Tyčový používáme jen na jíšku, abychom to nevyndavali z hrnce.
V tom robotu je to vždycky všechno stejně rozblemcané.
Jinak taky už mačkám vidličkou. Nicméně malému kousky moc nejedou, takže když udělám kuřecí maso s rýží, hráškem a mrkví, tak to hodím do mixéru, dvakrát zmáčknu a je to akorát. Zdaleka to není na kaši a ty kousky Matěj spapá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
9.1.06 10:40

A neprská to moc tím tyčovým mixérem? Kitten

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
9.1.06 10:46

zlatý tyčový mixer Braun…nic neprská, perfektně to rozmixuje…buď úplně najemno nebo druhým tlačítkem trošku hruběji…Ziza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
9.1.06 10:48

Ahojky,
já jsem také nemixovala, také jsem začala rovnou mačkat vidličkou, aby si malý začal zvykat na kousky. V té době mu bylo 6 měsíců a nedělalo mu to naštěstí žádný problém. Mám tyčový mixér a tím občas mixuji některé polévky.

Pa Zuza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
9.1.06 11:27

Ahoj, já jsem si koupila od Brauna Babyset, je to úžasná věc, nikde nic nestříká a v pohodě rozmíchám metličkou i kaši ve flaštičce.

Vřele doporučuji.

http://www.obchodni-dum.cz/…modry/38449/

Krásný den! Ája

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
9.1.06 12:46

Ahojky, používala jsem ponornej mixér, ale asi jen 3krát. Pak jsem hned mačkala. Vřele doporučuji, protože pak bývá problém po dlouho mixovaném přejít na mačkané. Teď mixuju jen kukuřici kvůli šlupkám a přimíchám do jídla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
9.1.06 13:25

Ja jsem toho udelala vic, rozmixovala normanim robotem a cast zamrazila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
9.1.06 14:10

Ahoj.

Radimek byl na příkrmech od 4 měsíce. Výborný je tyčový mixér, od 7-8 měsíce jsme začali mačkat vidličkou.

Beruška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
3.2.16 17:32

Zdravím!
Dovoluji si oživit diskuzi. Prosím zkušenější maminky o radu. Dcerce dělám příkrmy, aby to měla na 3 dny dopředu, jeden den má čerstvé a dva dny z lednice to samé. Radši bych jí ale dělala každý den čerstvé, jenže ty pidiporcičky mi mixér nevezme a spíš jsou to velké kusy, než kašička, proto jsem nucena toho dělat trochu víc, aby mi to mixér dobře rozmixoval. Dělám to tyčovým mixérem. Á propós - jak, nebo čím mixovat tak malé množství, aby to bylo kvalitně kašovité? Jde to vůbec?
Děkuji moc za rady a přeji hezký nadcházející večer :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mufina
3.2.16 17:49

@mischelin11 úplně zezačátku jsem tu trochu pasírovala přes cedník.

• Citovat
  • Upravit
32888
3.2.16 17:49

@mischelin11 jde,propasirovat přes jemný cednik, sítko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí