Pracovní smlouva zpětně
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
@mackA159 takže pak nebyl žádný problém na pojišťovně? Normalne jste byla pojištěna od toho data?
Dekuji!
- Citovat
- Upravit
Pojistovne staci, kdyz jste nekde nejakou cast mesice..jestlize jste byla priklad do pulky rijna UP a zamestnana az od pulky listopadu, je to jedno, za tyto mesice mate normalne zdrav.poj. uhrazeno, nerozpocitava se to pomerne, samozrejme je nejlepsi prejit plynule z UP do zamestnani, ale to predevsim kvuli podpore
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak ty hlavně bez smlouvy pracuješ načerno, že. Najdi si, jaký je za to postih.
Plus pracák má nějakou lhůtu pro oznámení a doložení smlouvy, těžko ti uznají, když tam přijdeš 10.11. třeba a na smlouvě bude 30.10.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pipet Tak odhlásit se může i bez smlouvy, ale to nic nemění na tom, že kdyby teď přišla do práce kontrola, tak pracuje načerno. Pokud ji antidatují smlouvu, tak se to sice nesmí, ale na druhou stranu, když do té doby kontrola nepřijde, tak pak už je formálně vše OK.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Uplne to nechapu. Vstupni prohlidka musi byt pred podpisem smlouvy. Tu zfalsujete taky?
- Citovat
- Upravit
@Micky174 A on je snad ke vstupní prohlídce potřeba zaměstnavatel, resp. zaměstnanec s právem podepisovat smlouvy? Tu klidně zakladatelka už může mít hotovou…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky,
prosím vás jak je to s pracovní smlouvou zpětně?
Jde mi o to, že jsem nastoupila 30.10. do práce, ale zaměstnavatel je jeste momentalne na dovolené. Jde udelat to, ze mi napise smlouvu zpětné k datu 30.10.? Nebo klidne i 1.11.? Kvuli pracaku a pojišťovně, abych nemela nekde nejaky dluh.
Dekuji moc!