Smog v Praze

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
27.6.18 16:25

Smog v Praze

Ahojky, kdo bydlite v centru nebo sirsim centru Prahy pocitujete vcera i dnes vyrazny smog? Nemohu vetrat a v byte mam otresne ovzdusi smogu. :( Diky.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1883
27.6.18 16:44

http://portal.chmi.cz/…tavu-ovzdusi

Jinak jestli se ptáš, zda Praha smrdí, milion lidí smrdí. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4256
27.6.18 17:18
@AlphaOmega píše:
http://portal.chmi.cz/…tavu-ovzdusiJinak jestli se ptáš, zda Praha smrdí, milion lidí smrdí. :nevim:

Dík, byla jsi rychlejší :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21480
27.6.18 17:22

ne, je to standard. pohybuji se dnes skoro cele odpoledne po historickem centru a vyrazneji spatne ovzdusi mi neprijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.6.18 18:40
@novakova.t píše:
Dík, byla jsi rychlejší :lol:

V tomto se moc nevyznam..Není mi jasné jake jsou kde splodiny.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.6.18 18:43
@nozu píše:
ne, je to standard. pohybuji se dnes skoro cele odpoledne po historickem centru a vyrazneji spatne ovzdusi mi neprijde.

Dik za info,nevim teda co se u nas deje.Bydlime u hlavni tridy a smrad jakoby z vyfuku je sileny.Bydlim tu x let a toto neznam.

• Citovat
  • Upravit
21480
27.6.18 18:45
@Anonymní píše:
V tomto se moc nevyznam..Není mi jasné jake jsou kde splodiny.

není nutné to moc zkoumat. Když rozklikneš Prahu, je tam hned velkým písmenem napsáno, že nebyla vyhlášena smogová situace. a pak dále tento text: Rozptylové podmínky jsou aktuálně dobré.

Výhled na odpoledne, večer a noc:

Rozptylové podmínky budou nadále většinou dobré, neočekáváme významné změny koncentrací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.6.18 18:49

@nozu diky,tak to fakt nevim,co to u nas je..

• Citovat
  • Upravit
21480
27.6.18 19:35

může to být nějaký lokální problém. třeba na autobusáku Na Knížecí bývá cítit občas pivovar. A táhne se to pak směrem od řeky nahoru do kopce, na Andělu to už cítit nejde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.6.18 19:47
@nozu píše:
může to být nějaký lokální problém. třeba na autobusáku Na Knížecí bývá cítit občas pivovar. A táhne se to pak směrem od řeky nahoru do kopce, na Andělu to už cítit nejde…

No asi jo,ale je to uz od vcera.Proste splodiny nebo nekdo neco pali..nalezlo to do bytu..ale uz se dela vitr,tak snad to vyfouka..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová