Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Jen chci slyšet ano nebo ne. Když někdo neumí umýt smradlavou láhev(plastovou). A já to dělat nebudu protože z toho mi je na zvracení. Je teda správné to vyhodit? (skoro nic to nestojí)
Chci jen vědět že udělám dobře. Abych se necítila nějak provinile. ![]()
Ty jo, co je tohle za dotaz, ja ho vubec nechapu
asi jsem natvrdla
Muzu se zeptat, kolik ti je? Ze potrebujes na emiminu schvalit vyhozeni flasky?
Lahve a pitka sem vhazovala bezne, kdyz se to nekam zakutaleli a nez jsem to nasla, tak to byl uz moc velkej ekl. Kdyz to bylo jen jeden den, tak ne, ono to smrdi, ale staci to poradne vyplachnout, nechat to stat s vodoz se saponatem a umeje se to. Ale kdyz to bylo par dnu a byla tam plisen, tak flaska letela.
No tak když není tvoje, tak jí nevyhazuj. Moc nechápu, co řešíš.
Příště tu někdo založí diskusi, že si od mamky přivezl oběd a moc mu nechutná, tak co s ním má udělat, jestli sníst nebo ne ![]()
Normalni petku bych vyhodila ani by mi nenapadlo ji mejt a schovavat
nakou drazsi bych zavickovala aby nesmrdela a schovala majiteli, jestli je za par korun tak se snad nikdo zlonit nebude ![]()
Pokud není moje a mám z toho pít, tak to dám bokem, nebo vyhodím. Jde o to, co a čí to je, proč to mám mít já, atd
@koncice
Já to chápu, mi třeba tchýně spálila tenisky na chatě, protože ji připadaly na vyhození. byla jsem tehdy nas… protože byly fáájně vyšlapané a i když nevypadaly nic moc, tak na lítání po louce dobrý. Taky bych radši, kdyby se nejdřív zeptala. Takže se zeptej dotyčného co s tím, jestli si to umyje sám nebo to máš vyhodit.