Smrdící nohy :(

72725
11.2.15 14:44

Zajdi si na kožní, nejspíš je to opravdu něco, co jsi chytila v porodnici :think: ta plíseň nemusí být vidět, ale ten smrádek tomu odpovídá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
869
11.2.15 14:47

Koupila bych mast canesten - proti plísni. Možná dubouvou kůru na koupele proti pocení. Na kožní bych šla až potom, když by nepomohl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
11.2.15 14:47

Také to můžou být rozhozené hormony. Zní to divně, ale je to tak ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
11.2.15 14:51

To měla moje kamarádka. Velmi čistotná a upravená holka. Bylo to hormonální. Ale co s tím… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
isp
1387
11.2.15 15:01
@Anonymní píše:
Ahoj, toto téma musím anonymně, je to fakt trapné, ale já fakt nevím :nevim:
Začalo to po porodu a od té doby se to táhne, smrdí mi nohy a v jednom kuse zarůstají nehty na nohách, prakticky není chvilka, kdy by nebyl s nějakým problém. Nevím, čím by to mohlo být, ale do porodu nebyl problém, tak si říkám, zda to není nějaká plíseň chycená v porodnici, ale nevím, jak bych to poznala, kromě popsaného žádné problémy jako svědění nebo tak nepozoruju. Nohy se mi nepotí a nosím boty, se kterými nikdy nebyl problém, krom toho je střídám a je to jedno, jaké mám (pantofle, cokoli), problém stále stejný. Poradí někdo řešení? Nebo jak bych poznala, kdyby to byla plíseň?Pardon za nevkusné téma :oops:

Koupele v hypermanganu, odkyselení organismu a canesten. Hodně štěstí, to musí být nepříjemné… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
11.2.15 17:26
@Anonymní píše:
V tom případě důležitá otázka… za jak dlouho to přešlo?

:,( Nepřešlo :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
11.2.15 17:30
@Anonymní píše:
No, tomu bych věřila z kraje, ale ono už to taky chvilku od porodu je a navíc nekojím :think:

No ale to neznamená, že to nemůže být tím. Zkusila bych máčet v hypermanganu a mazat clotrimazolem nebo canestenem (je to jedno, obojí je vlastně to samé, jenom ten clotrimazol je o trochu levnější). Jenom je potřeba mazat alespoň dva týdny, i kdyby se to zlepšilo dřív

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
11.2.15 17:54
@Anonymní píše:
Ok, díky, to vyzkouším.

Jj, rozhodně to neublíží, ale když to nezabere, zajdi k doktorovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
12.2.15 09:09
@Anonymní píše:
Ahoj, toto téma musím anonymně, je to fakt trapné, ale já fakt nevím :nevim:
Začalo to po porodu a od té doby se to táhne, smrdí mi nohy a v jednom kuse zarůstají nehty na nohách, prakticky není chvilka, kdy by nebyl s nějakým problém. Nevím, čím by to mohlo být, ale do porodu nebyl problém, tak si říkám, zda to není nějaká plíseň chycená v porodnici, ale nevím, jak bych to poznala, kromě popsaného žádné problémy jako svědění nebo tak nepozoruju. Nohy se mi nepotí a nosím boty, se kterými nikdy nebyl problém, krom toho je střídám a je to jedno, jaké mám (pantofle, cokoli), problém stále stejný. Poradí někdo řešení? Nebo jak bych poznala, kdyby to byla plíseň?Pardon za nevkusné téma :oops:

to bude plíseň. příteův kámoš to měl x let. neřešil to napřed. protže krom smradu ho nic netrápilo :D
no až nakonec ho přítel vyhnal k doktorce že se to fakt už nedá.. tak šel, a za tejden byl problém pryč :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí