Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Zajdi si na kožní, nejspíš je to opravdu něco, co jsi chytila v porodnici
ta plíseň nemusí být vidět, ale ten smrádek tomu odpovídá.
Koupila bych mast canesten - proti plísni. Možná dubouvou kůru na koupele proti pocení. Na kožní bych šla až potom, když by nepomohl.
Také to můžou být rozhozené hormony. Zní to divně, ale je to tak ![]()
To měla moje kamarádka. Velmi čistotná a upravená holka. Bylo to hormonální. Ale co s tím… ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, toto téma musím anonymně, je to fakt trapné, ale já fakt nevím
Začalo to po porodu a od té doby se to táhne, smrdí mi nohy a v jednom kuse zarůstají nehty na nohách, prakticky není chvilka, kdy by nebyl s nějakým problém. Nevím, čím by to mohlo být, ale do porodu nebyl problém, tak si říkám, zda to není nějaká plíseň chycená v porodnici, ale nevím, jak bych to poznala, kromě popsaného žádné problémy jako svědění nebo tak nepozoruju. Nohy se mi nepotí a nosím boty, se kterými nikdy nebyl problém, krom toho je střídám a je to jedno, jaké mám (pantofle, cokoli), problém stále stejný. Poradí někdo řešení? Nebo jak bych poznala, kdyby to byla plíseň?Pardon za nevkusné téma
Koupele v hypermanganu, odkyselení organismu a canesten. Hodně štěstí, to musí být nepříjemné… ![]()
@Anonymní píše:
V tom případě důležitá otázka… za jak dlouho to přešlo?
Nepřešlo ![]()
@Anonymní píše:
No, tomu bych věřila z kraje, ale ono už to taky chvilku od porodu je a navíc nekojím
No ale to neznamená, že to nemůže být tím. Zkusila bych máčet v hypermanganu a mazat clotrimazolem nebo canestenem (je to jedno, obojí je vlastně to samé, jenom ten clotrimazol je o trochu levnější). Jenom je potřeba mazat alespoň dva týdny, i kdyby se to zlepšilo dřív
@Anonymní píše:
Ok, díky, to vyzkouším.
Jj, rozhodně to neublíží, ale když to nezabere, zajdi k doktorovi
@Anonymní píše:
Ahoj, toto téma musím anonymně, je to fakt trapné, ale já fakt nevím
Začalo to po porodu a od té doby se to táhne, smrdí mi nohy a v jednom kuse zarůstají nehty na nohách, prakticky není chvilka, kdy by nebyl s nějakým problém. Nevím, čím by to mohlo být, ale do porodu nebyl problém, tak si říkám, zda to není nějaká plíseň chycená v porodnici, ale nevím, jak bych to poznala, kromě popsaného žádné problémy jako svědění nebo tak nepozoruju. Nohy se mi nepotí a nosím boty, se kterými nikdy nebyl problém, krom toho je střídám a je to jedno, jaké mám (pantofle, cokoli), problém stále stejný. Poradí někdo řešení? Nebo jak bych poznala, kdyby to byla plíseň?Pardon za nevkusné téma
to bude plíseň. příteův kámoš to měl x let. neřešil to napřed. protže krom smradu ho nic netrápilo ![]()
no až nakonec ho přítel vyhnal k doktorce že se to fakt už nedá.. tak šel, a za tejden byl problém pryč ![]()