Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejsi v diskuzi vánoční kolotoč. Tam já jsem a mám na profilu dost lidí z něj. A jak píšeš, dneska je jich nějak víc.
@Anonymní píše:
Poslední hodinu a půl mám uplnou smršť návštěv na profilu, co 2-3 minuty vyběhne další a další. Vůbec si nejsem vědomá, že bych v nějaké diskuzi odpálila nějakou pumu nebo jiným způsobem připoutala pozornost. Několika uživatelkám jsem napsala, proč tam byly a zda neví, co se děje. A nikdo o tom neví. Není nějaká chyba matrixu emimina?
Máte to i ostatní.
Sorry za anonym, ale když to bude pod nickem, tak se mi dveře na profilu už vůbec netrhnou.Chci pozorovat dál, co to dělá.
Mám to teď stejně, neřeším. Profil mám zamčený
Já jsem dnes večer taky měla cca 10návštěv, radši sem si ho uzamkla.
Já nic, od října tam nikdo nebyl. A to jsem taky ve Vánočním kolotoči.
Taky tak, dnes snad dvacet navstev, ale to bude tou diskuzi o sledovani pecka. Stejne tam nic zajimaveho nemam, tak smele do toho
.
Já mám furt nějaké návštěvy, moc nechápu proč
I když je fakt, že z mobilu se na někoho často ukliknu. Jak se to zamyká? Onehdá jsem na to koukala, ale emimi je pro mě evidentně uživatelsky vyšší dívčí ![]()
Taky to mám..
a před tím poslední návštěva asi půl roku zpět. ![]()
Já Teda nevím úplně co řešíš, vždyť tady nikdo obvykle na profilu nic nemá, taky mi tam leze dost lidí ale tím, že tu nic nemám tak to neřeším s Teda jsem to ani nikdy nekontrolovala. Proč by tě mělo zajímá „že se ti dveře na profilu netrhnou“?
To bych mohla napsat taky - ten dotaz. Nemívám moc návštěv na profilu a najednou jich je tolik, že si říkám, co jsem kde strašnýho napsala. V kolotoči nejsem.
@aiwwa píše:
Tak už je to jinak, za pět minut osm návštěv.
Teď jsem nechtěně vlezla na profil tobě. Jak to v mobilu lítá, tak se ukliknu každou chvíli.
Poslední hodinu a půl mám uplnou smršť návštěv na profilu, co 2-3 minuty vyběhne další a další. Vůbec si nejsem vědomá, že bych v nějaké diskuzi odpálila nějakou pumu nebo jiným způsobem připoutala pozornost. Několika uživatelkám jsem napsala, proč tam byly a zda neví, co se děje. A nikdo o tom neví. Není nějaká chyba matrixu emimina?
Chci pozorovat dál, co to dělá.
Máte to i ostatní.
Sorry za anonym, ale když to bude pod nickem, tak se mi dveře na profilu už vůbec netrhnou.