Smrt - zastavení hodin

632
24.6.11 15:28

smrt - zastavení hodin

Ahoj mám takovej zajímavej dotaz, stalo se někomu někdy něco podobného jako mě? Nedavno mi umřela babička…maminka šla tedy volat do nemocnice jak je na tom, když v tom její manžel ( můj dědeček řekl že už nikam volat nemusí, že už to ví a ukázal na hodiny v kuchyni. Zavoli jsme do nemocnice a tam nám řekli že v 9 hodin babička zemřela, hodiny se zastavili v tu chvíli přesně na 9 hodině. je to zvláštní až divné, máte někdo podobný příbšh

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3576
24.6.11 15:30

Osobne se mi to snad ani nestalo, ale uz jsem o tom taky slysela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
24.6.11 15:30

Ano, stalo se nam uplne to same, ale s pejskem, ktery umrel, coz je jeste vic k neuvereni. Rika se, ze duse zemrelych, ktere jsou na nekoho silne napojene, daji posledni zpravu tomu dotycnemu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
24.6.11 15:32

Babička dostala od nás k Vánocůmm hodiny, přijdeme na návštěvu v lednu a říkám jí, že jí nejdou hodiny a ona, že je to divný, že před chvílí šli. No a za hodinu telefon, zemřela její sestřenice :nevim: Uff, až mi běhá mráz po zádech, když si na to vzpomenu, je to 3 roky zpátky.

Příspěvek upraven 24.06.11 v 15:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2292
24.6.11 15:32

Ahoj,zajímavé,já osobně na tyhle věci hodně věřím.Před lety jsem jela na přijímací zkoušky s mojí mamku,stály jsme na zastávce a ona si zapoměla tel.tak se pro něj vracela,a já se koukla na hodiny kde bylo přasně 7:20 ten čas mi nějak utkvěl v paměti,odpoledne mamce volali že děda zemřel(ležel v nemocnici) v 7:20 ráno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
777
24.6.11 15:34

Taky se mám stalo něco podobného,ale né z hodinama…když umřela mamka tak ve stejný moment se ozvala rána jako,že bouchly dveře..no a všechny byly zavřené. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2321
24.6.11 15:41

Mě se stalo něco podobného byla jsem ve škole na praxi a udělalo se mi kolem 12 hod špatně až jsem omdlela a v tu dobu babičku v jiné nemocnici oživovali a bohužel neúspěšně! :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.6.11 15:42

holky teda já jsem takový nevěřící tomáš ale tohle je fakt zajímavý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
24.6.11 15:44

No,mě teda vědšinou došla baterka v hodinách :-) ,ale taky se vždy nad tou pověrou zamyslím když se to stane.

• Citovat
  • Upravit
4515
24.6.11 15:44

Docela tomu věřim…fuj mam úplně husinu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1322
24.6.11 15:55

Tak u nás se to stalo už několikrát když se zastavily hodiny nebo hodinky umřela babička i děda. Proto hodinky ani nenosím a když se mi zdá o zubech tak to stejné. Nedávno se mi zdálo a dnes máme pohřeb babiččiny sestry. Fuj. Takže věřím, stalo se to už hodněkrát :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
24.6.11 15:56

Zdravím, mě se taky stala taková divná příhoda. Přítelovu babičku odvezli navečer do nemocnice.Ráno jsem přišla dolů do obýváku jako poslední a říkám, že je mi hrozně líto, že babička umřela. No koukali na mě jak na zjevení a v tom zazvonil telefon a volali z nemocnice, že babička před 2 hodinami zemřela.Pak mě došlo,že to byl sen nebo předtucha, nevím, ale dodneška je mě z toho divně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4277
24.6.11 15:57

Manželův děda prodělal mozkovou mrtvici, pak byl na LDN. Manžel za ním jezdil každý den, jednou děda ukázal tři prsty a nahoru, za tři dny fakt umřel a nám se v dobu jeho smrti zastavili hodiny v kuchyni :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9079
24.6.11 15:58

Tak tomuhle já věřím. Mam ale jiný zážitek. x po sobě se mi zdálo, že babička umřela. A když jsem přišla ze školy hned jsem to tušila a bylo to tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.6.11 16:08

U nás v rodině se většinou každý tak trochu děsí nového přírustku, protože v tom období zpravidla jiný rodinný příslušník zemře…A s hodinama to u babičky fungovalo několikrát.Vždy,když se zastavily, tak věděli,že je zle..
No, zrovna já teď čekám ten přírustek, tak se obávám, kdo to odnese, snad nikdo..U prvního syna to byla prababička..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová