Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj mám takovej zajímavej dotaz, stalo se někomu někdy něco podobného jako mě? Nedavno mi umřela babička…maminka šla tedy volat do nemocnice jak je na tom, když v tom její manžel ( můj dědeček řekl že už nikam volat nemusí, že už to ví a ukázal na hodiny v kuchyni. Zavoli jsme do nemocnice a tam nám řekli že v 9 hodin babička zemřela, hodiny se zastavili v tu chvíli přesně na 9 hodině. je to zvláštní až divné, máte někdo podobný příbšh
Osobne se mi to snad ani nestalo, ale uz jsem o tom taky slysela.
Ano, stalo se nam uplne to same, ale s pejskem, ktery umrel, coz je jeste vic k neuvereni. Rika se, ze duse zemrelych, ktere jsou na nekoho silne napojene, daji posledni zpravu tomu dotycnemu…
Babička dostala od nás k Vánocůmm hodiny, přijdeme na návštěvu v lednu a říkám jí, že jí nejdou hodiny a ona, že je to divný, že před chvílí šli. No a za hodinu telefon, zemřela její sestřenice
Uff, až mi běhá mráz po zádech, když si na to vzpomenu, je to 3 roky zpátky.
Příspěvek upraven 24.06.11 v 15:32
Ahoj,zajímavé,já osobně na tyhle věci hodně věřím.Před lety jsem jela na přijímací zkoušky s mojí mamku,stály jsme na zastávce a ona si zapoměla tel.tak se pro něj vracela,a já se koukla na hodiny kde bylo přasně 7:20 ten čas mi nějak utkvěl v paměti,odpoledne mamce volali že děda zemřel(ležel v nemocnici) v 7:20 ráno.
Taky se mám stalo něco podobného,ale né z hodinama…když umřela mamka tak ve stejný moment se ozvala rána jako,že bouchly dveře..no a všechny byly zavřené. ![]()
Mě se stalo něco podobného byla jsem ve škole na praxi a udělalo se mi kolem 12 hod špatně až jsem omdlela a v tu dobu babičku v jiné nemocnici oživovali a bohužel neúspěšně! ![]()
holky teda já jsem takový nevěřící tomáš ale tohle je fakt zajímavý
No,mě teda vědšinou došla baterka v hodinách
,ale taky se vždy nad tou pověrou zamyslím když se to stane.
Tak u nás se to stalo už několikrát když se zastavily hodiny nebo hodinky umřela babička i děda. Proto hodinky ani nenosím a když se mi zdá o zubech tak to stejné. Nedávno se mi zdálo a dnes máme pohřeb babiččiny sestry. Fuj. Takže věřím, stalo se to už hodněkrát ![]()
Zdravím, mě se taky stala taková divná příhoda. Přítelovu babičku odvezli navečer do nemocnice.Ráno jsem přišla dolů do obýváku jako poslední a říkám, že je mi hrozně líto, že babička umřela. No koukali na mě jak na zjevení a v tom zazvonil telefon a volali z nemocnice, že babička před 2 hodinami zemřela.Pak mě došlo,že to byl sen nebo předtucha, nevím, ale dodneška je mě z toho divně.
Manželův děda prodělal mozkovou mrtvici, pak byl na LDN. Manžel za ním jezdil každý den, jednou děda ukázal tři prsty a nahoru, za tři dny fakt umřel a nám se v dobu jeho smrti zastavili hodiny v kuchyni ![]()
Tak tomuhle já věřím. Mam ale jiný zážitek. x po sobě se mi zdálo, že babička umřela. A když jsem přišla ze školy hned jsem to tušila a bylo to tak.
U nás v rodině se většinou každý tak trochu děsí nového přírustku, protože v tom období zpravidla jiný rodinný příslušník zemře…A s hodinama to u babičky fungovalo několikrát.Vždy,když se zastavily, tak věděli,že je zle..
No, zrovna já teď čekám ten přírustek, tak se obávám, kdo to odnese, snad nikdo..U prvního syna to byla prababička..