Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahojk holky,dostala jsem sms ted od mého manžela sms, který byl po velice dlouhé době popít s kamarádama, už se vrací domu a přišla mi sms: Ty voleee, mazeeec, nikdo nemá lepší ženu, než já..fandí hokeji, Spartě (ano, to já dost
) A je nádherná tak, ja jí příroda stvořila…nic umělýho..prostě moje manželka…(pravda, nepoužívám ani barvu na vlasy
) Chtěl jsem jít ještě popít a dost mě kluci přemlouvali, ale valím domů a oni mi snad rozumí..Já mám nejlepší ženu na světě totiž
Tak kdyby i přijel pod obraz, zlobte se na něj
Tak zakládám diskuzio, jaká sms od muže Vás rozesmála? Už ho tu mám, tak zatím
![]()
Už je tu a říka mi : měl jsem panáka, pivo, pak panáka , je roztomile opity
jinak, na vysvětlenou, u nás je vyjímka, když někam jdeme každý sám , vážně jen občas..máme společné kamarády, i koníčky, posloucháme stejnou muziku, prostě vše.. dnes se bavím
![]()
jizvíková píše:
já jednou dostala sms : já jsem byl ale vůl, vezmeš si mě?
Lo píše:
Ahojk holky,dostala jsem sms ted od mého manžela sms, který byl po velice dlouhé době popít s kamarádama, už se vrací domu a přišla mi sms: Ty voleee, mazeeec, nikdo nemá lepší ženu, než já..fandí hokeji, Spartě (ano, to já dost) A je nádherná tak, ja jí příroda stvořila…nic umělýho..prostě moje manželka…(pravda, nepoužívám ani barvu na vlasy
) Chtěl jsem jít ještě popít a dost mě kluci přemlouvali, ale valím domů a oni mi snad rozumí..Já mám nejlepší ženu na světě totiž
![]()
![]()
valkil píše:
To je ale stratég!
Hezky
![]()
U nás jsem to spíš já kdo píše hezký sms
No radši píšu co nejmín, když jsem připitá ![]()
Mě spíš od něj chodí večer před spaním (nebydlíme spolu) většinou něco jako : Dnbp3v nc, p6silam ptsinkz, preki t4 kqasne so … atd ![]()
To já jednou měla jet k rodičům, přítel dělá jen noční, takže taky občas dojde s klukama ráno na pivko a přiřítí se třeba v osm, ale zrovna ten den co jsem měla jet s dcerou k našim ho zval nejlepší kamarád z práce at jde pít k nim, že zapíjej novej byt, tak se manža opatrně dovolil (
jak kdybych mu někdy něco zakazovala) a šel.....já mu ráno píšu, že musim odjet nečekaně už odpoledne, tak že nemam čas mu uvařit, at si vyndá něco z mrazáku a on mi na to napsal „I když neuvaříš, stejně tě miluju“.....no nevěděla jsem jestli se smát nebo bejt dojatá
![]()
Lo píše:čtu něco podobného akorát já neholduji hokeji ale fotbalu
Ahojk holky,dostala jsem sms ted od mého manžela sms, který byl po velice dlouhé době popít s kamarádama, už se vrací domu a přišla mi sms: Ty voleee, mazeeec, nikdo nemá lepší ženu, než já..fandí hokeji, Spartě (ano, to já dost) A je nádherná tak, ja jí příroda stvořila…nic umělýho..prostě moje manželka…(pravda, nepoužívám ani barvu na vlasy
![]()
![]()
Můj manžel měl úžasné hlášky snad v každé sms…Takže si jednu konkrétní nevybavím.
Dnes už si je nepíšem, když je v práci, volá…
jak píše xangel, ten můj napíše jednu sms za měsíc, ale co zpráva to perla, hlavně je dysgrafik, takže je to ještě roztomilé, jak musím chvíli luštit, co tím chtěl vlastně básník říci ![]()
jen si průběžně sms promazávám, takže uloženo nemám nic a doslovně si to nepamatuju…
jedna z posledních teď byla do porodnice, něco jako:
„kdy uz prijedete domu, sem sam, styska se mi a mam hlad
moc vas oba lavli“
vysvětlivka jako že miluje - myslím, že to slyšel v románu pro ženy (jak se Stašová diví těm fuseklím) „lovely“ a vzhledem ke svému jazykovému antitalentu si to přebral trochu jinak a píše to foneticky navíc ![]()
krásné a na jeho zvyk extrémně dlouhé a romantické mi posílal loni v zimě, kdy jezdil s kamionem cizinu a tak sme si byli o mnoho vzácnější a on jak byl často a dlouho sám za volantem tak o lecčems přemýšlel a vymyslel, že beze mě nemůže žít ![]()
Tak to ja pisu manzelovi smsky teda taky vyjimecne( vetsinou si volame) A kdyz uz se dostane k tomu aby mi poslal odpoved tak je to vetsinou typu. Ok nebo Sparta Ole
takze o romantice neni rec
pralalinko: u nás je to často taky tak, jako sem tam z něj nějaká romantika ukápne nebo sou ty zprávy vtipné a takové „špeky“ - to když mi píše odněkud kde nejsem s ním - tedy z pracovních cest, nebo když jede na víkend s klukama na ryby apod.
ale když se vidíme denně, tak vrcholem sms zprávy je po několika hodinách od otázky (takže už vím prd co sem vlastně chtěla
) sms jo ![]()
Prisla mi podobna sms z hospody a bylo to tak, ze mu kamaradi sebrali mobil a napsali to za nej ![]()