Smutek v těhotenství

Anonymní
22.4.24 22:20

Smutek v tehotenstvi

Ahoj holky,
Musím se vypsat.. s manželem jsme spolu 6let, vše v pohodě, rok manželé, v lete se stěhujeme do vlastního, je mi 26, o miminko jsme se ve své podstatě snažili. Ze začátku se to nijak nehýbalo, tak jsem se to snažila neřešit. A plánovala krásné léto, kdy mě za nedlouho čekají 2 rozlučky a svatby mé nejlepší kamarádky a ségry a já se šíleně, šíleně těšila..
Přestala jsem to řešit a bum jsem v 7 týdnu..
A teď mě přepadá smutek, že si to nebudu moci s holkama pořádně užit, tancovat, že mi bude zle a všichni budou “na jiné vlně”
Přepadá mě to vždycky jednou za čas. Přitom jsem na druhou stranu nadšená, všechno šlo samo, budu máma, jsem šťastná. Jenže holky kolem mě děti nemají, tak si přijdu i teď taková jiná, plány zmizely..
jsem z toho všeho už přešlá a radostná zároveň 🙈

Příspěvek upraven 23.04.24 v 07:43

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
380
22.4.24 22:47

Ahoj, takové rozpoložení je v těhotenství normální. Miminko je změna a ty se už teď tomu musíš přizpůsobovat, chápu, že to trochu zamrzí, že si ty oslavy, rozlučky a svatby neužiješ tak, jak jsi si představovala, ale vše má své plusy i mínusy. Taky jsem šla na svatbu kamarádky ve čtvrtém měsíci a užila jsem si to, asi trochu jinak, než když bych nebyla těhotná, ale i bez alkoholu a tančení do tří do rána si ty akce užiješ, prostě jinak, po svém. Ber to tak, že těhotná nebudeš pořád, teď máš prostě pod srdcem prcka, a tomu se musíš přizpůsobit, za pár měsíců si to můžeš s holkama vynahradit :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15873
23.4.24 00:42

Řekla bych, že budeš ještě celkem mladá a dítě jste si možná mohli naplánovat až trochu později. :think:
Lepší je, užít si mládí a „bezstarostného života“ ještě jako bezdětná. :nevim:
Ale neboj, to všechno si s tvým rostoucím těhotenským bříškem určitě časem sedne. :D
Přeji ti ať vše probíhá v pořádku a jste šťastní a zdraví. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
23.4.24 15:06

Muze to byt hormonama, krome poporodnich depresi jsou i tehotenske deprese…
My se snazili par let, nakonec jsem otehotnela az po ivf… a ikdyz jsem se na tehotenstvi hrozne tesila, vse mame pripravene, na prcka se vazne tesime… tak ted jsem porad nejaka smutna a depresivni a je to z hormonu… po prvnim trimestru by to melo prejit, soustred se na hezke veci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí