Sňatek v Africe

3
1.7.11 10:50

Sňatek v Africe

Zdravím všechny lidičky…Nedávno se mi můj kamarád svěřil,že udělal asi velkou chybu a že neví co bude,proto píšu sem a doufám,že mi někdo poradíte.Je to asi rok co měl přítelkyni,která byla trochu na peníze,ale kamarád nemohl sehnat práci…Proto mu našla jednorázový přivýdělek.Kamarád dostal do ruky letenku směr afrika a překladatelku.Když doletěli konala se hostina a svatební obřad s neznámou africkou slečnou.Když se vrátil do Čech dostal na ruku 30tisíc a oddací listy.Ale pak se dozvěděl,že se jedná o podvod,což předtim netušil.Nyní se dozvěděl,že překladatelka,která tam byla snim,je právě ve vyšetřovací vazbě,a najednou se mu ozval člověk který vše zorganizoval,že chce 2500euro nebo ten oddací list,jinak prý pošle policii.Co si o tom myslíte?Můj kamarád je ztoho hrozně špatný neví na koho se obrátit,nebo jak se zachovat.Prosím pište!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6555
1.7.11 10:56

No tak to mohlo být ale kamarádovi jasný, že se jedná o trestný čin, kdy šlo nejspíš o zelenou kartu…S tím už podle mého bohužel nic moc nenadělá, jen čekat, kdy ho obviní taky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuzukaa
1.7.11 11:02
xangel87 píše:
No tak to mohlo být ale kamarádovi jasný, že se jedná o trestný čin, kdy šlo nejspíš o zelenou kartu…S tím už podle mého bohužel nic moc nenadělá, jen čekat, kdy ho obviní taky :nevim:

presne tak :palec: moje kamardka udelala take neco podobneho ale z turkem .. dostala 60 000kc na ruku po snatku a on si nabral ruzne pujcky atd a ona to tet vse musi splacet :roll: nevi o nem vubec nic a byli domluveni ze se po roce rozvedou :zed: delal to jen pro zelenou kartu

• Citovat
  • Upravit
9649
1.7.11 11:04

Ja vim, ze se uz cas nevrati, ale nezlob se na me… takovi lide jeste ziji???
On se jako jel za 30 tisic nekde ozenit do Afriky? Chapu to dobre???
At se hodne rychle rozvede (pokud to samozrejme pujde) a doufa, ze ho nekde nekdo nepicne… :nevim:
Sice uz zijeme ve 21. stoleti, ale i toto je v dnesnim svete mozne!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
1.7.11 11:05

jo to taky byli takhle domluvený,že se za dva roky rozvedou.A co to je ta zelená karta?A nevíte kolik za to může dostat let v kriminálu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
1.7.11 11:15

Co na to říct? Že tvůj kamarád je hlupák. SLušně řečeno. A komu není rady, tomu není ani pomoci. A věříš, že mi ho ani není líto? Jo, kdyby se do slečny zamiloval a pak zjistil, že na něj udělala podvod, tak to ještě pochopím. Ale takto přece musel vědět, že to není legální, nebo že za tím něco bude :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
1.7.11 11:18

Moje kamarádka si za 50 000 vzala cizince kvůli tomu, aby získal trvalý pobyt tady. Ale znala ho už dlouho a byla to taková přátelská výpomoc. Dodnes nosí snubák, i když „manžel“ je už zase dávno ve své vlasti a má tam druhou ženu a děti. Pamatuju si, jak tenkrát policajti kontrolovali, jeslti spolu žijí, jestli má u nín doma kartáček na zuby holení atd… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1452
1.7.11 11:23
Adia píše:
Zdravím všechny lidičky…Nedávno se mi můj kamarád svěřil,že udělal asi velkou chybu a že neví co bude,proto píšu sem a doufám,že mi někdo poradíte.Je to asi rok co měl přítelkyni,která byla trochu na peníze,ale kamarád nemohl sehnat práci…Proto mu našla jednorázový přivýdělek.Kamarád dostal do ruky letenku směr afrika a překladatelku.Když doletěli konala se hostina a svatební obřad s neznámou africkou slečnou.Když se vrátil do Čech dostal na ruku 30tisíc a oddací listy.Ale pak se dozvěděl,že se jedná o podvod,což předtim netušil.Nyní se dozvěděl,že překladatelka,která tam byla snim,je právě ve vyšetřovací vazbě,a najednou se mu ozval člověk který vše zorganizoval,že chce 2500euro nebo ten oddací list,jinak prý pošle policii.Co si o tom myslíte?Můj kamarád je ztoho hrozně špatný neví na koho se obrátit,nebo jak se zachovat.Prosím pište!!!

to si děláš srandu :?: :lol: On jel do afriky, oženil se s cizí ženskou kterou nikdy předtím neviděl, domluvil se na rozvodu za 2 roky a netušil že je to podvod?? Hmmm :think: Uhrala bych to na nesvepravnost :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
1.7.11 11:30

A není to celé vymyšlené? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
1.7.11 11:42
burgundy píše:
Uhrala bych to na nesvepravnost :lol: :lol: :lol:
:lol: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
1.7.11 11:50

No, snad si nemyslel proboha, že je to legální? A čuším, že jeho přítelkyně je v tom namočená taky, protože jako i kdybych byla na prachy sebevíc, asi bych jaksi nerozchodila, že můj přítel se oženil, i když jen na oko, s jinou … a za třicet na ruku, to je sakra málo, to ten zbytek někdo shrábl .....

Co dodat. Že udělal ze sebe blbečka. Tady snad akorát se přiznat a doufat, že přiznání bude polehčující okolnost … a součsně se bát, aby ho někdo za rohem trošku nepoškádlil na solaru …

P.S. Jestli je to skutečně pravda, tak asi v tomhle případě bych raději věřila tomu, že si někdo dělá prču … :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
1.7.11 11:54

Jo mimochodem, kamarádka se takhle měla vdát (nevím jestli vdala) a vím, že se cena za tohle pohybuje kolem 90 000…Kamarád je hodně levnej ženich tedy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6926
1.7.11 12:15

No, radit se nedá nic. Jen to, aby si sehnal dobrýho právníka, třeba mu pomůže a na něco to sehrajou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.7.11 12:33

No v prvé řadě, kamarád se pěkně napálil, ale což, chybama se člověk učí......

já si myslím, že mu pouze vyhrožují a chtějí jen ty peníze, je to podvod jak hrom a ten kdo to chce nahlásit na policii (organizátor) tak je v tom namočený taky, takže by si podřezal pod sebou větev, kdyby to nahlásilů, takže jde jen o ty peníze, toť můj názor.

Ať se kamarád drží, přeji hodně štěstí

• Citovat
  • Upravit
12978
1.7.11 12:39

Budu opakovat co ostatní, ale když mu to nepřipadalo jako podvod tak jako co?? Jako brigáda?? :nevim: :nevim:

Je hloupej , tak at hloupýho dělá dál, třeba ho nechají na pokoji, protože s ním nehnou.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí