Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@vronyj urcite se brzo povede, ja taky bilo a 10dpo cca no tak dalsi mesic ![]()
@vronyj jsem na tom podobně, Gynprodyl a s tím, ze ja už to dostala. Držím palce, ať to brzy klapne
![]()
@Rozinka_terka Jděkuji
á mám od příštího měsíce brát clostilbegyt a pak utrogestan tak uvidíme ![]()
Já taky nic, mám poslední den MS, tak hurá dal😀 ❤️ piju caj Ludmily Mojzisove, tak jsem zvědavá. A kdyby nic, mám pocit, že se z něho odvodňuju, nevim jestli je to možné a hlavně je teds úplně vybornej, vypila bych ho litry, bohužel se muže jen 0,5 litru denne🤣 🤣 tak držím palce děvčátka❤️
Já pořád čekám. Termín ms mám za 3-4 dny, teplota se drží výš než obvykle, a na testu duch. Ale nezdá se mi, že by nějak závratně sílil. Klidně může teplota další dny klesnout, počítám se vším a držím se nohama na zemi ![]()
Dobre ráno holky, já dělala ráno test (12DPO) a nic, tak už moc nedoufam ![]()
@bacova.mi dobre ranko, mám to úplně jako ty, ne ten test, ale taky počítám se vsema variantama a jsem naprosto v klidu.
Ať už dojde m/s nebo cokoliv.
Dnes jsem se v jednu ráno vzbudila, bylo mi na zvracení, bolest břicha. Takže tak.
Jsem v práci a cela unavena, zpomalena. Žaludek na vodě.
Jinak mi volala sestra, ze mám výsledky v pořádku z krve min týden ![]()
Vše držím palce do dalšího snažení
![]()
Holky, ještě dotaz… řešíte s chlapama, ze zrovna teď jsou plodné dny, tak pojď na to?
Přijde mi to potom jiné a nechci nějak na nej tlačit.. ale chodím tomu naproti to ano, ale chudáci chlapi
![]()
@AIWOK tak já žádný příznaky naopak nemám ![]()
A neleze na tebe něco? Pokud by ty příznaky způsobovalo rychle rostoucí HCG, tak už by to mělo být na testu vidět ![]()
A jaké testy ti dělaly? Takhle v cyklu se dělá snad jen progesteron ![]()
@vronyj ono to půjde
blíží se jaro, tak věřím tomu, ze i my změníme myšlenky a přijde to samo ![]()
@bacova.mi vše, říkal, ze to nicemu nevadí a hlavně zjistit stihnou žlázu.
@AIWOK 🙈 🙈 🙈 tak třeba lh, fsh, estradiol, prolaktin, testosteron. To je hormonální profil, který se dela pouze na začátku cyklu mezi 2-5 DC. Pak už jsou hodnoty zkreslené a nedá se z nich nic vyčíst. U prolaktinu se pak nesmí chodit brzy ráno, asi do 2-3 hodin po probuzení, stejně tak po sportu (běhu) nebo hodinu po jídle (pak je jeho hladina vysoká a dá ti falešné pozitivní výsledek)
Holky, pomozte mi to prosím nějak spočítat
MS jsem měla naposledy 3.1., ovulace proběhla dle hlenu a bolesti cca 19 - 20 DC (21.-22-1.). Další MS mám mít zítra. Co myslíte, posune se mi cyklus? kdy byste testovaly? jsem z toho zmatená
děkuji moc za rady.
@bacova.mi na car mi brali na začátku cyklu a v půlce cyklu, takže věřím úsudku lékařů a svému gynekologovi věřím, ze ví, co děla ![]()
Chtělo se vyvrátit, ze je problém se stitnou zlatou.