Snažení 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
520
29.4.25 08:02

Zdravicko holky, uz dlouho jsem tu nebxla byl odpočinek od veškerého stresu… ale potrebuji poradit… jsem 8dpo… šíleně mě bolí hlava a nekdy mam pocit na zvraceni… jenže mozna jsem taky nachlazena… pritel je nachlazeny… včera jsem dělala ráno test.. neco tam bylo… dneska taky a zas tam neco je mozna vic viditelnější než předtím, ale otázkou je zda to neni jen ryska, jaky mate na to názor? Nejak to neresim, ale jsem z toho na větvi😂 🤷🏼‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
29.4.25 08:23

@Sabina15780 neřekla bych že je to ryska, přijde mi že jde do růžova ☺️ kdy čekáš MS?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
520
29.4.25 08:26

@tynkkka za 5dni🤷🏼‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
29.4.25 08:39

@Sabina15780 no já bych to brala spíš jako čárku, vzhledem k barvě, uvidíš další dny 🙂 držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
520
29.4.25 08:39

@tynkkka no uvidíme tedy, testu až ve čtvrtek 🥹 Kezby 🙏🏻

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
520
3.6.25 10:39

@tynkkka tak to bylo jen ryska 😂 🤷🏼‍♀️ ale ted mam takový divný pocit, uz 4ty den mě bolí šíleně hodně hlava a semtam břicho, furt krkám a při doteku prsou mě bolí. Teplota je 36,8 a dneska se mi po utření na toaletaku objevilo hnědé špinění, ale minimálně mam cca 8-9dni do ms😳 no tak jsem zvědavá co to je, ještě jsem tohle nezažila🤷🏼‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
494
28.6.25 12:08

Všechny zdravím :)
Dlouho jsem se neozvala, naposledy po neúspěšném pokusu KETu někdy v září. Tehdy KET skončil biochemickou graviditou, což hodně bolelo, protože jsem si už už myslela, že to vyšlo.
V listopadu jsme šli do dalšího pokusu, který „vyšel“. Bohužel týden před Vánoci jsem potratila.
To mě přiznám se úplně zlomilo a v lednu jsem nakonec poprvé v životě vyhledala pomoc psycholožky (úžasná paní, zaměřující se na neplodnost, 10 hvězdiček z 10 :srdce: ). S její pomocí jsem se sebrala a poprvé za poslední rok a půl, kdy jsme řešili snažení, jsem to byla zase já… můj svět se přestal točit kolem ovulace a snah otěhotnět a společně s psycholozkou jsme si řekli, že tomu dáme alespoň půl roku (možná rok), při němž přijedeme na to, jestli vůbec ještě chci do dalšího pokusu ivf jít a nebo ne.
No..a jak to tak občas bývá, když už nic nečekáte a o nic se nesnažíte, na konci dubna, den před odletem na dovču v Dubaji, jsem zjistila, že jsem těhotná :srdce:
Teď jsem ve 13.týdnu a každý den se modlím, aby nás štěstí neopustilo :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
13.8.25 20:16

Od 6 dpo ms bolesti

Ahoj holky chtela bych se zeptat 6dpo jsem z niceho nic mela pichani v pravem vajecniku trvalo to asi minutu na to za dve hodiny jsem dostala krece jako pri ms pak to preslo dneska jsem 9 dpo a bolesti porad nepresli je to jako bych mela dostat ms ale bolest prichazi ve vlnach neni to stale, do ms mam jeste 6 dni, mozna mate nekdo zkusenost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.8.25 16:47

Holky je pozitivní nebo ne? Ovu test

• Citovat
  • Upravit
104
24.8.25 18:05
@Anonymní píše: Více

Já si myslím, že ještě není. Z poslední zkušenosti jsem měla silnější čárku následující dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1286
25.8.25 07:59
@Anonymní píše: Více

Jestli je to ovultest, tak ten má málo barviva. Já s ním snad obou stejných čárek nedocílila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
520
27.9.25 08:58

Zdravím holky, chci se zeptat měli jsme s přítelem 2 dny před ovulaci nechráněný styk.. v úterý jsem zničehonic nic zašpinila růžově a jenom jednou ani to nebylo na vložku nebo tak… včera mi to nedalo udělala jsem test teda odpo okolo 15:30 a možná tam nějaký náznak byl, ale moc to neberu v úvahu dneska ráno jsem si udělala nový a přijde mi že je silnější ta čárka než minule dám sem fotky na porovnání, třeba mám jen vidiny… ale uvidíme :nevim: snad to půjde vidět na těch fotkach :roll: Každopádně ty 3 fotky jsou ze čtvrtku a ty dvě kde je pepino a mamatest jsou dnešní ranní… snad nemam vidiny, ale dneska jsem duchy uz trošku do růžova viděla na první pohled 8o :nevim: co vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
17.10.25 08:25

Ahoj holky, chtěla bych jen upozornit na tt pepino. Vecer jsem si dělala test, vyskočila na mě krásná čárka, ráno pro kontrolu jsem udělala druhý a nic :nevim: Takže za mě tento test nedoporučuji, dělá falešné naděje a přináší to zklamání. Pro ukázku posílám foto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí