Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravicko holky, uz dlouho jsem tu nebxla byl odpočinek od veškerého stresu… ale potrebuji poradit… jsem 8dpo… šíleně mě bolí hlava a nekdy mam pocit na zvraceni… jenže mozna jsem taky nachlazena… pritel je nachlazeny… včera jsem dělala ráno test.. neco tam bylo… dneska taky a zas tam neco je mozna vic viditelnější než předtím, ale otázkou je zda to neni jen ryska, jaky mate na to názor? Nejak to neresim, ale jsem z toho na větvi😂 🤷🏼♀️
@Sabina15780 neřekla bych že je to ryska, přijde mi že jde do růžova ☺️ kdy čekáš MS?
@Sabina15780 no já bych to brala spíš jako čárku, vzhledem k barvě, uvidíš další dny 🙂 držím palce ![]()
@tynkkka tak to bylo jen ryska 😂 🤷🏼♀️ ale ted mam takový divný pocit, uz 4ty den mě bolí šíleně hodně hlava a semtam břicho, furt krkám a při doteku prsou mě bolí. Teplota je 36,8 a dneska se mi po utření na toaletaku objevilo hnědé špinění, ale minimálně mam cca 8-9dni do ms😳 no tak jsem zvědavá co to je, ještě jsem tohle nezažila🤷🏼♀️
Všechny zdravím ![]()
Dlouho jsem se neozvala, naposledy po neúspěšném pokusu KETu někdy v září. Tehdy KET skončil biochemickou graviditou, což hodně bolelo, protože jsem si už už myslela, že to vyšlo.
V listopadu jsme šli do dalšího pokusu, který „vyšel“. Bohužel týden před Vánoci jsem potratila.
To mě přiznám se úplně zlomilo a v lednu jsem nakonec poprvé v životě vyhledala pomoc psycholožky (úžasná paní, zaměřující se na neplodnost, 10 hvězdiček z 10
). S její pomocí jsem se sebrala a poprvé za poslední rok a půl, kdy jsme řešili snažení, jsem to byla zase já… můj svět se přestal točit kolem ovulace a snah otěhotnět a společně s psycholozkou jsme si řekli, že tomu dáme alespoň půl roku (možná rok), při němž přijedeme na to, jestli vůbec ještě chci do dalšího pokusu ivf jít a nebo ne.
No..a jak to tak občas bývá, když už nic nečekáte a o nic se nesnažíte, na konci dubna, den před odletem na dovču v Dubaji, jsem zjistila, že jsem těhotná ![]()
Teď jsem ve 13.týdnu a každý den se modlím, aby nás štěstí neopustilo ![]()
Ahoj holky chtela bych se zeptat 6dpo jsem z niceho nic mela pichani v pravem vajecniku trvalo to asi minutu na to za dve hodiny jsem dostala krece jako pri ms pak to preslo dneska jsem 9 dpo a bolesti porad nepresli je to jako bych mela dostat ms ale bolest prichazi ve vlnach neni to stale, do ms mam jeste 6 dni, mozna mate nekdo zkusenost
@Anonymní píše: Více
Já si myslím, že ještě není. Z poslední zkušenosti jsem měla silnější čárku následující dny.
@Anonymní píše: Více
Jestli je to ovultest, tak ten má málo barviva. Já s ním snad obou stejných čárek nedocílila.
Zdravím holky, chci se zeptat měli jsme s přítelem 2 dny před ovulaci nechráněný styk.. v úterý jsem zničehonic nic zašpinila růžově a jenom jednou ani to nebylo na vložku nebo tak… včera mi to nedalo udělala jsem test teda odpo okolo 15:30 a možná tam nějaký náznak byl, ale moc to neberu v úvahu dneska ráno jsem si udělala nový a přijde mi že je silnější ta čárka než minule dám sem fotky na porovnání, třeba mám jen vidiny… ale uvidíme
snad to půjde vidět na těch fotkach
Každopádně ty 3 fotky jsou ze čtvrtku a ty dvě kde je pepino a mamatest jsou dnešní ranní… snad nemam vidiny, ale dneska jsem duchy uz trošku do růžova viděla na první pohled
co vy?
Ahoj holky, chtěla bych jen upozornit na tt pepino. Vecer jsem si dělala test, vyskočila na mě krásná čárka, ráno pro kontrolu jsem udělala druhý a nic
Takže za mě tento test nedoporučuji, dělá falešné naděje a přináší to zklamání. Pro ukázku posílám foto.