Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
To je mi líto, že vám to zítra nevyjde a tebe to trápí. Nevím tedy o vás nic, takže ani nevím, jestli není třeba špatný spermiogram, ale pokud ne a byl sex dneska, tak je to naopak ideální ne? 🙂 To bych úplně nezahazovala, i když chápu, že jsi chtěla využít všechny šance. Myslím ale, že je i tak veliká. 😊
@Anonymní píše: Více
Jsem na tom stejně jako ty, taky nám dlouhou dobu nejde druhé dítě. Jinak myslím, že sexu jste měli až až. Četla jsem mockrát, že by sex neměl být kolem ovulace každý den, ale obden.
Ahoj holky co myslíte je jeste sance? Dnes bych mela mit MS Rano mi ale klesla teplota a od vcera mam chvilkove bolesti v podbrisku.
@Betin123 máš graf? Já třeba vysoký teploty neměla nikdy… Ale před ovulační jsem měla max 36,30
Příspěvek upraven 23.01.25 v 14:10
Ahoj holky je tu někdo kdo má zkušenost s clostilbegytem a zadařilo se po něm? ![]()
@Majdalenka02 ahoj, ale jo. Jsou lepší a horší dny. Únava pomalu polevuje a doufám, že už to tak zůstane.
Jak do vypadá s tebou?
Tak to je moc dobře, máš nevolnosti? Tak preji ať je to v rámci možností co nejpříjemnější, užívej. 😊 A dej o sobě zas vědět. 😊 U mě žádná změna, jsem teď 2 DPO, tak zas netrpělivě čekám na testování. Nasadila jsem tento měsíc Drmek, tak uvidíme, jestli zabere aspoň na to špinění. 🙂
@Majdalenka02 špatně mi bývá, ale něco málo sním a je to dobrý…
Tak já doufám, že se co nejdřív zadari. Teda, doufám, že se zadařilo 🤞 🤞Držím pěsti a těším se na lovení duchu
@Lajanca Ahoj graf nemam bohužel dnes bolest v podbrisku presla pretrvava bolest z boku prsou a teda hodne bolest hlavy tak nevim merila jsem dneska rano a byla 36,7
😕