Snažení 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1322
10.1.25 14:23

@Denise.H
O tom nárůstu právě vím. Tohle je nárůst 25%.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8635
10.1.25 14:34

@MyselfAndMe Já ti to právě taky počítala, že je to méně. Upřímně tomu taky nedávám moc nadějí, jedině, že by stal zázrak a za další 2 dny to výrazně povyskočilo nebo to v laborce zmršili. To se taky občas stává. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
10.1.25 14:35

@MyselfAndMe je já to blbe přečetla, to se omlouvám 🤦🏼‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
10.1.25 19:27

Můžete mi poradit. Jsem 9dc, snažili jsme se ve středu a jelikož chlapovi není dobře snažit se budeme až zítra. Myslíte že když test zítra bude slabší, že to stačí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15464
10.1.25 19:33

@Lendulka212 pravděpodobně proběhne ovulace zítra, ale může už i v den pozitivního testu. Samozřejmě ideální by bylo snažení už dnes, ale pokud to někde, tak se nedá nic dělat. Na druhou stranu vážně nejspíš bude až zítra a po prasknutí folikulu je ještě vajíčko schopné oplození asi 12 hodin, tak si myslím, že zítra to bude stačit ;) držím palce a tiše závidím takto brzkou ovulaci :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
10.1.25 19:51

@bacova.mi no na povel to prostě nejde. Testuji jen občas, a úplně nevím jak je to od toho pozitivní testu je a kdy je teda ten top moment naplánovat sex. Sice se nazime nějaký ten měsíc. Cykly mám 26dni a ovulaci 9-11 den a nedaří se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15464
10.1.25 19:56

@Lendulka212 tak cyklus to šlape jako hodinky, to je základ :kytka: v dnešní době i zdravému pár trvá průměrně 6-12 měsíců, než se zadaři. Určitě se vám brzy poštěstí :srdce: věřím tomu :hug: pokud se vám podaří zítra se posnazit, myslím, že to bude stačit, tak držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.1.25 21:29

Otěhotnění se špatným spermiogramem

Ahoj holky, s přítelem jsme měli také delší dobu problém otěhotnět kvůli špatnému spermiogramu obzvláštně špatné morfologii 3%. Podstoupili jsme i 1× IUI, ale bez úspěchu. Nakonec se vše podařilo přirozeně i přes to že nám lékaři nedávali moc šancí na přirozené početí a proto bych chtěla doporučit a popřípadě i prodat vitamíny, které přítel užíval.
Folandrol
Acetyl L carnitine
Kotvičník
 Maca

Také mám doma nenačaté balení Clostylbegyt, které jsem nezačala brát.
Pokud by jste měla některá zájem určitě se dohodneme na příznivé ceně😊

• Citovat
  • Upravit
924
10.1.25 21:32
@Anonymní píše: Více

Muzu se zeptat jak bral uvedene vitaminy? Vsechny dohromady nebo jak? Folandrol a macu pritel taky bral, tedu davam jen kotvicnik protoze si rikam ze kombinovat vsechno dohromady nevim jestli je ok. A nevis, zlepsilo se to potom? Jinak morfologie 3% je jeste dobre, my mame 1% :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
11.1.25 08:24
@MonikaGeller píše: Více

To mě moc mrzí 😪 Proč myslíš, že se jedná o biochemické? Není ještě nějaká naděje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
11.1.25 08:26
@MyselfAndMe píše: Více

To je mi moc líto, ale myslím si, že ačkoliv zde existují nějaké tabulky (jako na vše), tak je každý individuální a i toho může být velmi individuální. Takže já ti držím palce, aby to vyšlo. 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1322
11.1.25 08:37
@Goldie22 píše: Více

To už je ztracený a počítám s tím už:) Čárka na testu se nezvýrazňuje, takže HCG opravdu nestoupá.
Teď aby přišla MS brzo, ať je i ovulace další co nejdřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
500
11.1.25 08:54

@Goldie22 Bohužel dnes ráno naděje vyhasla úplně😔 Je to už podruhé a štve mě, že se tyhle věci, který jsem chtěla nechat v minulém roce přenesli i do toho letošního. Ale tak snad do třetice už s námi ten náš andílek zůstane 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1322
11.1.25 09:00
@MonikaGeller píše: Více

Taky mám už druhý biochemko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
11.1.25 12:31