Snažení 2024

2637
31.12.23 15:53

Snažení 2024

Dobrý den,

Je tu, prosím někdo, kdo v roce 2024 plánuje miminko? My jsme se rozhodli zase zkusit štěstí, ale mám už 50 dní cyklus, což jsem nikdy neměla, tak se chystám na napínavý rok a ráda bych s někým sdílela. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20370
31.12.23 16:21

@Bubllenka-Ahoj, držím pěstičky, já doufám, že se nám také ještě zadaří, od druhého porodu mám každý cyklus jinak, gyndařka to chtěla řešit antikoncepcí, což nechci, někdo by řekl, že to bude věkem, ano něco být může, ale mám to dlouhodobé, poněvadž moje gyndařka mi ani nechtěla vzít hormonální profil apod optala sem se v Gennetu, zda mi to tam neudělají, udělali, samozřejmě by nejraději chtěli, abych šla na Iv nebo iui, ale bohužel partner nechce, ale zjistili mi sníženou funkci šž, což ovlivňuje i ten cyklus, pokud máš dlouhé cykly, dřív to nebylo, zkusila bych si také nechat vzít hormony na šž na plánovánítěhu byměla být hodnota kolem 2 někdo říká i 2,5,obvodní bral jako ok i 5,takže na to bych si dala pozor, teď už to vím, tak dělám chytrou :D, ale měla sem cca před dvěma rokama kolem 5 což je na snažení blbé..
No tak sem zvědavá, zda bude následující rok lepší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1577
31.12.23 20:23

Ahoj, my jsme přišli o syna před 4mi týdny v 17tt.
Doufám, že se mi brzy povede otěhotnět znovu..
Popravdě se mi nechce čekat sní ty doporučované tři měsíce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1372
1.1.24 09:17

Taky se přidávám
Jsem po ZT v 7tt a mám konec šestinedělí. Ale MS nikde. Jen slabé špinění. Což mi moc na psychice nepřidává. Dle gynekoložky se můžeme začít snažit hned, ale když teď nevím ani jestli je tělo už připravený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
1.1.24 12:49

Ahoj, s manželem se začínáme poprvé „snažit“, zatím žádný velký akce, jen jsme se shodli, že je čas. Já na tuhle chvíli dlouho čekala, manžel konečně svolil :srdce: Cyklus mám nepravidelný, ani nevím, kdy přesně ovuluji a jestli vůbec.. Zatím tomu chceme nechat volnější průběh.
Jsem docela hroťák, všechno moc řešim ale nechci to řešit se známými ani s rodinou, ani kdyby se nám to brzy podařilo. Tak si ráda přečtu příspěvky jiných a budu fandit ostatním, aspoň budu myslet i na něco jiného než jen na nás :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
471
1.1.24 14:57

Tak se taky přidávám již do roku 2024 :) Snažit, nebo teda spíš neřešit ochranu jsme přestali začátkem listopadu. Poté jsem měla delší cyklus, snad kolem 45 dnů, tak sem si před Vánoci říkala, že se třeba zadařilo, ale na testech bílo a MS nakonec přišla, tak uvidíme co bude dál. Byli bychom ale rádi, kdyby to vyšlo. :palec: Tak vám všem držím palce, ať se můžeme zde vzájemně podporovat. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1091
1.1.24 17:34

Také se přidávám 🙂. Před měsícem jsme to začali zkoušet, tak doufám, že to v letošním roce také vyjde 🙂.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
1.1.24 17:40

Zdravím, my si s manželem po vánocích řekli, že se začneme snažit o první dítko. Držím všem moc palce, ať je rok 2024 rokem zdravých a spokojených miminek a rodičů :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
471
1.1.24 17:42

@Akaii Mám to jinak stejně. Normálně řeším s jednou dobrou kamarádkou vše, ale tohle si zatím nechávám pro sebe, asi i nějakou dobu až se případně zadaří. Jediný člověk, s kterým jsem ochotná toto téma řešit je sestra přítele. Vím, že se na ní mohu spolehnout. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
1.1.24 17:50

@VilaAmalka31 já bych to chtěla moc moc moc probírat se svojí kamarádkou. „Nutí“ nás do dítka od doby, kdy se sama začala snažit o otěhotnění, měli ale s manželem komplikace a na miminko čekali dlouho, nechci ji tím teď zatěžovat a připomínat ji to. Ale strašně se těším, až ji budu moc všechno povědět :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
1.1.24 22:21

Ahoj pridavam se:) vysadila jsem v srpnu 2023, ovulace probiha tak zkousime:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
2.1.24 00:18

Ahoj všem, také se přidám 🙂 v únoru to budou dva roky, co se nám nedaří otěhotnět. Po necelém roce snažení jsem to začala řešit s mojí Dr, byla jsem i na vyšetření v car, prý jsem v pořádku. Mám jen delší cyklus, kolem 40 dní, ovulace by probíhat měla. Partner byl po roce snažení na spermio, kde mu vyšly špatné výsledky, byly mu doporučeny vitaminy- po těch měl na kontrolním spermio po půlroce skvělé výsledky :srdce: takže oba bychom měli být zdraví, ale jak píšu, už dva roky se nedaří :( ačkoliv jsem to už tak nějak přijala, občas mě popadne smutek, že stále nic, kor když ve svém okolí vidím, jak je to jedno oznámení za druhým. Přála bych nám i vám tady, aby to brzy vyšlo :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
299
2.1.24 08:37

Take se pridavam. Snazime se ofiko myslim od zari…Resila jsem problemy se stitnou zlazou a ted sem dobrala leky…Tak snad uz se zadari…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
2.1.24 10:10

Ahoj, přidávám se.
Snažíme se od října.
Doma mám dva velké kluky 8 a 11let. A rozhodli jsme se pro třetí miminko.
Oba kluci se zadarili na prvni pokus, tak jsem zvědavá, jak to půjde teď.
Cyklus mám pravidelný jak hodinky 28dni. Antikoncepci neberu dlouhá léta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2313
2.1.24 10:14

Ahojky, taky se přidávám, snažíme se už rok, v listopadu byl samovolný potrat, cyklus i ovulace je ok. V únoru jdu na gyndu, změnila jsem lékaře tak jsem zvědavá, zda s tím začneme něco dělat 😊 ☘️ 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí