Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dekuji:smiling_face_with3_hearts: delala jsem si test ve stredu po nocni a snehobilo. Dneska jeden ten tycinkovej plastovej, tam taky nic tak jsem tam hodila ten zelenej te kdyz uz tu moc mam tak zkusim a sla se chystat do prace. A za 5 min to bylo tam. Preju vsem hodne uspechu!! ![]()
Ahoj, držím všem palce v tomto roce
A mám taky dotaz… Mám cykly přibližně 28 dní, ovulace proběhla asi 20 nebo 21.12. a cca od 23 DC (31.12.) jsem začala růžově špinit, opravdu malinko a jen nárazově během dne. Včera, již tedy 4. Den bylo špinění trochu silnější a večer přestalo úplně. Bt se pohybovala kolem 36,8-36,9., ale dneska ráno spadla na 36,4…ale krvácení žádné. Myslíte, že je možné, aby ještě vystoupala? Co si o tom myslíte? TT je negativní.
Moc děkuji za odpověď.
Ahoj holky, taky se k Vám přidávám. Minulý rok to nevyšlo, tak snad tenhle rok 🙏🏼 v pondělí jdu na vyšetření průchodnosti vejcovodů, tak snad bude vše ok a budu moct zkusit další IUI.
@Vanilkovavila-gratuluju @Lucy_cy-Ahoj,držím pěstičky, aby vyšetření dopadlo dobře
já dnes od obvodní dostala antibiotika, tak snad zaberou
Tak se k vám letos taky přidám. S přítelem se snažíme nesnazime už par let nechavame to náhodě. Teď jsem měla ovulaci ale krvacivou. Takové špineni. Tak jsem zvědavá zda se zadarilo. Je to vždycky jak Sazka do loterie. Všem vám držím palečky aby jste našly ty vytouzene // čárky ![]()
@Muu_1990
momentálně nemám doma žádné testy, jinak bych si už klíďo nějaký zkusila
@VilaAmalka31 taky nemám a hlavně mam ještě čas minimálně do pondělí
ale ta nedockavost nooo ![]()
@Vanilkovavila Gratuluji ❤️ Ať Vám vše dobře vyjde u lekare! 😊 🙏🏼
Holky nebyly ste nějaká na vyšetření průchodnosti vejcovodů? 🙏🏼
@Muu_1990 Dnes by to mělo být 9 DPO
Pojedeme k tchýni, tak možná přítele přesvědčím k lékárně. ![]()
Ahoj,
taky se přidám. Snažíme se rok o druhé dítko a nedaří se. Možná se snažíme málo, možná to vždy blbě načasujeme, možná je po prvním těhotenství a porodu nějaký problém u mě, možná se něco změnilo u muže, možná je to v mé hlavě, protože loni touhle dobou jsem v hlavě měla, že prostě musím brzy otěhotnět kvůli navázání mateřské na rodičák a abych nemusela řešit práci a školku. Neklaplo to, s prací/školkou/rodičovákem to nějak dopadlo/nějak se to udělá, už tím těhotenstvím nejsem tam posedlá, ale miminko bych chtěla pořád a každý další neúspěch se mnou zase zamává.
Cca za týden čekám MS a další týden jsem objednaná na prevenci na gyndu. Uvidíme, co mi tam řeknou. Naposledy jsem byla před rokem, ale to jsem ještě kojila a gyndař mi řekl jen, že je vše ok a ať se snažíme, ale že je možný, že mi to bude „blokovat“ kojení. Teď tam jsem objednaná k jiné doktorce (ten můj doktor je tam už jen jeden den odpoledne a to se mi časově nehodilo), tak jsem zvědavá i nervózní předem.
Přála bych nám všem rok plný splněných přání
![]()