Snažení 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
150
2.1.24 11:44
@Malvína86 píše:
Ahoj, my jsme přišli o syna před 4mi týdny v 17tt.
Doufám, že se mi brzy povede otěhotnět znovu..
Popravdě se mi nechce čekat sní ty doporučované tři měsíce

My přišli o holčičku ve 20 tt v červnu… snažíme se od srpna, to mi teprve znovu naskočil cyklus, ale zatím se teda nedaří…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.1.24 13:44

Ahoj holky, jsem 12DPO, pár dní mě píchá a pobolívá v podbřišku a dnes ráno takové lehké špinění a nic. I bolest z větší části ustoupila. Zítra má přijít ms. Myslíte, že je ještě naděje na pozitivní tt? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
20401
2.1.24 17:03

@Shen-možná bych šla na kontrolu a pokud bude vše ok, začla bych se snažit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20401
2.1.24 17:04

@Anonymní-dokud neni ms, naděje je
Všem držím pěstičky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
2.1.24 18:19

Ahoj holky, v září jsem zjistila ze jsem konečně těhotná a bohužel to nakonec nedopadlo. Začali jsme se znovu snažit teď v prosinci. Včera/dnes mi měla dorazit MS a nic, ani náznak toho ze by měla přijít. Chlap už to nevydržel a teď mi jel pro test který jsme hned udělali (18h). Je to test pepino, nikdy jsem s nim netestovala a tak se chci zeptat je to duch nebo spíš jen prosvítá ryska?
Moc děkuji :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
2.1.24 18:54

@Lylynka ahoj, na tento test jsem četla hodně recenzí, že bývá falešně pozitivní, ale testovala jsem s ním několikrát a ryska nikdy neprosvitala 🙂 držím palce :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
2.1.24 18:58

@Aledaze Ráno si udělám ten druhý a radši si ještě zítra koupím jiné. Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.1.24 19:29

Ahoj všem :)
V prosinci jsem tady vše jen sledovala z povzdálí, ale teď už se přidávám k vám.
Na konci listopadu jsem vysadila HA a začali jsme se s manželem snažit o miminko. Teď už mám týden “zpoždění” menstruace, ale je mi jasné, že to může nějakou dobu trvat, než se cyklus vůbec obnoví.
Ovulační testy jsem dělala celý prosinec, spíš ze zvědavosti, ale vždy jen slabý duch (vlastně celý měsíc). TT negativní, tak uvidíme ;)
Všem moc držím palce :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
471
2.1.24 20:49

@Lylynka já vidím hezkého ducha, ale s pepino nemám zkušenosti, tak zkus ještě testovat dál :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.1.24 21:43

Snažili jsme se vloni 10měsíců, v říjnu to vyšlo a týden před Vánocemi zamlkle těhotenství a následná kyretáž. Na jednu stranu bych se chtěla opět začít snažit, na druhou stranu obrovský strach, že to opět nepůjde a zase to nedopadne :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20401
2.1.24 22:32

@Terrezza95-mrzí mě,co vás potkalo, asi bych to nechala na přírodě, prostě si užívejte, ten strach tam asi už bude, u prvního těhu sem do 12 tt nevěděla, že sem těhotná, měla sem i ms, pak sem měla první zt a u dalšího těhu už byl strach, už sem ledascos řešila, co u prvního ne, pak sem měla ještě dvě zt hodně sil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
2.1.24 23:33

Tak ja dnes dle appky mam mit ms, nehlidam ovulaci takze je mozne ze mam delsi cyklus, vetsinou se appka do terminu ms strefi. 3. Den zpozdeni, tak uvidime. Bolela me prsa, podbrisek, 1. A 2. Den spineni :) testy bile. Treba ovulace byla dele nebo se ms rozjede. Vsem preju uspesny rok! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5657
3.1.24 08:44

Ahoj holky, taky se pridavam do skupiny :mavam:. Prozatim budu jen tichy pozorovatel, v srpnu mame svatbu, tak bychom se chteli zacit snazit az po, ale kdyby se stalo driv, tak se svet nezbori :D. Jen doporucuji udelat z diskuze soukromou skupinu, pisou se tady hodne intimni veci. Vsem drzim palce :dance:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1577
3.1.24 14:04

@Lylynka Ahoj, za mě jasně pozitivní.. Gratuluju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1577
3.1.24 14:07

Ahoj, včera nám konečně přišly výsledky plodové vody, vše byla,,jen" hloupá a smutná shoda náhod, nic dědičného.
Takže z tohoto pohledu máme zelenou. Jen čekám netrpělivě na první MS :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital