Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj holky, možná je to pitomý dotaz, ale potřebovala bych se s váma poradit. S přítelem chceme miminko, nechráněný styk máme tak co druhý den, nebo 2 dny a pak 2 dny pauza. Při poloze, kdy jsem na boku nebo při poloze zezadu je to v pohodě, ale při misionářské poloze ze mě sperma rychleji „vyteče“prosím nemá některá zkušenost? Nebo mi unikl nějaký anatomický detail o ženském těle?
![]()
Je to normalni ze vytece.Co jsem cetla, nemelo by to mit vliv.Zena je schopna otehotnet i z kapicky touhy ktera ani teoreticky neni sperma ale pred spermatem. Takze tomhle bych se asi netrapila..
Nevíte prosím kdy bych mohla mít (teoreticky) pozitivní test v mem případně? Poslední M/S jsem měla 4.12. a od te doby nic, jsem po vysazeni HA na podzim, takže nepravidelný cyklus.
Možné ovulacni “bolesti” na levé straně jsem na sobě pozorovala 2.-3.1. a styk byl 30.12. a 2.1.
Od pondělí na sobě pozoruji zvláštní příznaky - silná pachuť v ústech (olejová, místy kovová), k večeru je to nejhorší a je mi až na zvracení, jidlo chutná jinak. O víkendu a v pondělí jsem měla trochu bolesti v podbrisku. Test snehobílý 😔
Je vůbec možné pozorovat příznaky a nemít na testu vůbec nic? 😔
Kdyby byla ovulace až toho 2/3.1. je vůbec možné už teď pozorovat nějaké příznaky? 😳
Ahoj. Zdravím. Od září se snažíme o první a pořád nic. Oba sme sloužili ale na směny, tak bych to připisovala tomu, že sme se asi neviděli v ty pravé dny. Teď to bude od ledna lepší snad
! Jsme zdraví a doufám si tvrdit, že v ucházející fyzické kondici tak snad nemusíme mít ještě paniku. Ale kecy kamarádů že si jednou vrzli a bylo to už moc nedávám
.. je nám 32( brzy 33) a 34… ovulaci na sobe nepoznám a digitální ovu testy minuly měsíc nic neukázaly. HA rok vysazena a od zacatku snažení se cykly protahuji (nejdelší 37 dni) a MS je hodne slabá a jen dva dny max, minuly měsíc 2 dny pak 3 dny pauza a pak zase 3 dny. říkala sem si že tomu nechám volný průběh, ale začínám stresovat
..
Holky, jde toto už brát jako pozitivní ovulační test? Dekuji ![]()
@Kajuska89 Ahojky, pokud stále máš Fertipronu tak bych jí brala ![]()
@Rozinka_terka to je stále úplně negativní test
vždyť i v návodu je, že má být alespoň stejně silná
takhle vypadá pozitivní ot
@bacova.mi dekuju☺️ no nakoupila jsem to poprvé, tak v tom trochu tápu😀
@Rozinka_terka to chápu, každý jednou začínal
testuje dál, ona dorazí ![]()
@bacova.mi Taky mám dnes po utz 11DC. Mám po covidu úplně rozhozený cyklus, folikul taky menší a v pátek mě čeká další utz. Tak Vám také držím palce ať doroste
@bacova.mi dekuju ![]()
Uvidíme, myslím si, ze každý měsíc na sobě ovulaci poznám, ale tenhle měsíc jsem si to chtěla ještě pojistit a jit tomu trochu víc naproti 🙏🏻
@lucypaja ano, taky tě znám z dřívějších diskusí. No snad se to brzy zpátky srovná 🙏
@bacova.mi-tak ale fajn, že na uz něco bylo, já byla 10 dc a nic ale asi mohlo být brzo, mě zjistili sníženou funkci šž příští úterý jdu na endokrinologii slibuju si od léčby, že snad časem upraví cyklus je hrozné jak se to vše táhne, já bych chtěla jediné otěhotnět a pak už dám tělu pokoj, ale ono pořád nic a když už tak buď biochemko nebo zt!! No sem už stará ![]()
@lucypaja stará? Kolik ti je? A zjistila se příčina těch zt?
@lucypaja já byla před týdnem taky a to bylo brzo. Mivala jsem ovulaci normálně déle kolem 20 DC. Jen v létě s tamoxifenem chodila dřív. Teď ale po těch covidech a středovém. obdobi, kdy měl manžel vážný úraz, se mi to všechno nějak rozhazelo
ale budu věřit, že teď ještě doroste. Co jsem dohledala, tak by mohl a i 10 mm už se bere její dominantní
A ta snížená funkce štítné žlázy může být příčina. Hodně holek, když se jim na to přišlo, nasadily léčbu a zadařilo se ![]()