Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@KraliceAlice-tak to sis léků užila až až, já sem se nějak naučila je brát hned ráno když dělám svačiny, jinak sem také schopná na to zapomenout, je zajímavé, že léky jako na nějakou nemoc beru v pohodě, ale asi to, co neni joo důležité, tak to mysl nějak vytěsní.
@lucypaja mám to stejně…když jsem brala vyloženě léky, tak jsem na to nezapomněla. Na vitamíny občas jo
![]()
Ahoj holky, moc ráda se přidám
My už se snažili v roce 2023
Ale měli jsme trochu náročný vztah
Tak z toho nakonec sešlo
Každopádně jsem si uvědomila, jak moc přítele a věřím, že jednou manžela miluji a chtěla bych s ním dítě..
![]()
Ahoj holky, také se snažíme. Máme doma už malou slečnu. Snaha někdy od října - hned se podařilo, ale biochem. těhotenstvî a konec 5tt..
Dnes jsem nakoupila poprvé i ovulační testy (ikdyz na sobě pravidelně ovulaci poznám 12.den, tak zkusím k testovat)
Dnes jsem 9 DC, tak jsem začala s ovulačními a zatím slabé..
Držím vám všem palce… ![]()
Ahoj, neměl by někdo zájem o vitamíny Fertiprona? Zbylo mi jedno celé nenačaté balení, datum spotřeby do prosince 2024. Cena 200 Kč. Mohu zaslat přes Zásilkovnu nebo Balíkovnu.
Holky tak mám po vyšetření průchodnosti vejcovodů.
Musím říct, že se mi ulevilo a vím, že jsou průchozí a nemusím přemýšlet nad tím, že se nemusí dařit právě z toho důvodu. Jinak tohle prý bývá ze 40% důvod proč žena nemůže otěhotnět. Zítra mě čeká ultrazvuk a můžu se začít připravovat na druhý pokus IUI.
@lucypaja Děkuju 😊. Já těhotenství s dcerou zjistila díky ségře, která byla 100% přesvědčená že jsem těhotná. Já jsem měla za to, že je to zas jen můj nepravidelnej cyklus a necítím těhu příznaky ale pms
. Takže jen díky ségře jsem to zjistila někdy v 6tt
Ahoj, tak se rok prehoupl a přidám se k vám do dalšího snažení 🙈 my se snažíme už od roku 2021 a je to dlouhá cesta. Mám silné pcos poslední dva roky ho dostávám pod kontrolu. V létě mi krásně chodila ovulace a brzo (do 10 DC), pak ale jsem chytla silný covid na konci srpna, v říjnu znova covid a teď mám vše úplně rozházené ![]()
Dnes jdu na folikulometrii, ale mám obavy, že zase nic ![]()
Bt se drží v predovulacnich hodnotách, tak to me trochu uklidňuje ![]()
@Amelka898-no někdy je to s ms a příznaky těhu opravdu složité rozeznat @bacova.mi-Ahoj,myslím, že už sme se také někde v nějaké skupince snažilek viděly, máš to teda také složité, ten covid je sajrajt tak přeji, aby se cyklus dal zas do pořádku a na vyšetření bylo něco vidět
Já včera večer 1dc po 35 dnech což je u mě krásné číslo mívám i delší cykly, ale mám ms hodně silnou, což nemívám
Ahoj holky, možná je to pitomý dotaz, ale potřebovala bych se s váma poradit. S přítelem chceme miminko, nechráněný styk máme tak co druhý den, nebo 2 dny a pak 2 dny pauza. Při poloze, kdy jsem na boku nebo při poloze zezadu je to v pohodě, ale při misionářské poloze ze mě sperma rychleji „vyteče“
prosím nemá některá zkušenost? Nebo mi unikl nějaký anatomický detail o ženském těle?
![]()
Přidávám se. Snažíme se od září, ale jelikož mi ms od ukončení kojení chodila tak jednou za 2 měsíce, byl mi nasazen clostilbegyt, tak snad se brzy zadaří.
Tak já mám po Utz, 16 DC, sliznice prý krásná triple 10,5 mm, ale folikum se nechce růst. Jen vlevo měl zatím 10 mm, tak počkám. Třeba ještě doroste