Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
snad nevadí, že se přidám
Máme 3letého divocha a máme pocit, že ještě nejsme komplet 😁
Snažení probíhá asi od srpna a zatím marně. Probírat to s kamarádkami moc nechci, a tak jsem tady ![]()
@Malbeca ahojda
taky nemám se kterou kamarádkou to probírat a ani prožívat tak jsem taky tady a co si budem přítel je takový nohama na zemi a moc věci neresi
Ahoj, tak v druhé půlce února jdeme do toho.. dnes první MS po UPT.. Věřím, že to nebude trvat dlouho.. Chceme vyrazit za teplem, tak nám snad prospěje i ta změna prostředí.
Mám už skoro tři roky LadyComp, takže měření teploty a vím přesně, kdy je ovulace.. ale zatím jsme to využili jen jako antikoncepci
A s tím sexem, já zase obdivuju, když ho máte tak málo
![]()
Mně by ten fyzický kontakt hrozně chyběl
@Kralicealice-vítej do klubu
@Malbeca-ahoj vítej,přeji, aby se vám brzo zadařilo @Malvína86-tak to si určitě z letní dovolené přivezete přírůstek
Já nevím, mě by to časté… asi časem bylo protivné…,ale nezažila sem to tak nevím.
I se jeden čas brala tbl Macy, ale nějak to na mě nepůsobilo
Holky a berete něco na podporu těhu?
Já sem brávala čistý inositol, Fertipronu nebo Femibion a tu Macu, ale teď cca měsíc neberu nic, léčím se teď se zánětem močáku, beru atb tak ani nevím, zda se zadaří atb sem začla brát až poovulaci.
já to cca se dvěma, třema kamarádkama probírám, ale oni už buď děti nechtějí nebo jedna nemůže, nedaří se jim, je pochemoterapii, ozařování nemůže brát nic na podporu, zkoušeli i um, ale vždy o miminko přišli, takže si o tom všem povídáme, ale ony toto neřešily, tak ani neporadí
Ahoj, doufám že se můžu přidat ☺️. Máme doma roční dračici a snažíme se o druhý zhruba půl roku, protože chceme dětičky blízko sebe, ale zatím nic. První nám trvala 2,5 roku a teď mám inzulinovou rezistenci konečně řešenou, tak snad to nebude trvat tak dlouho když i ovulace přišla tak jak by měla 😄
@lucypaja Já beru Femibion a nasadím Gynex, muž bere tu Macu a Fertin.
@Violkafiala-tak fajn,ať ti to pomůže @Amelka898-Ahoj, tak přeji, aby jste nemuseli tak dlouho čekat jak u první dcerky.
U prvního syna sem otěhotněla ani nevím kdy a jak měli sme přerušovaný sex, takže asi se nějaký nepovedl, těhu sem zjistila po 12+ tt, asi dva roky nešel partnerovi sex, poněvadž bral určité léky po nichž neměl ejakuaci, takže tam se nedařilo, což nyní lituju, v pěti l syna sem měla první zt, po roce sem otěhotněla s druhým synem a pak dvě zt
@lucypaja Mám to spíš na podporu a úpravu cyklu, snažíme se teprve druhý měsíc, tak by to třeba šlo i bez toho 🙂. Ale podpořit se to bylinkami může.
Tak já zatím neměla cestu pro test, jinak bych už klidně zkusila testovat, připadá mi, že v sobotu a včera jsem hlavně večer měla takový zvláštní pocit v podbřišku
ale kdo ví, třeba to s tím nesouvisí.
@Muu_1990 Ty chlapi to berou úplně jinak než my
Já už jsem ze skupiny Snažilky2023 a můžu říčt, že jsem za tyhle skupiny ráda ![]()
Ahojky,
s přítelem se snažíme o mimi. A teď v pátek a dobotu tam něco bylo. Viz foto. Ale MS jsem měla tak přes Vánoce 23-25), ale nebyla úplně nějaká dramatická jako vždy. A dnes když jsem to zkoušela, tak nic. Ale dočetla, jsem se, že mámatest ukazuje fake čárky, myslíte ze by to mohlo být i tím? Nechci běžet zatím k dr. jako splašená🙏
Dekuji
@Violkafiala-určitě neuškodí to brát @VilaAmalka-tak uvidíš až pořídíš test, tlaky můžou být, může být pocit jak na ms @Janina2599-Ahoj,myslíš teda, že ms nebyla ms, že třeba uhnizďování a nyní by to bylo těhu? Tak možné je vše, ale pokud to byla běžná ms i tak můžeš být těhu, já u prvního syna měla dva měsíce ms, třetí už ne, ale čekala sem do konce co bude..Tak hodně štěstí
@Malvína86 tak fyzicky kontakt máme tulime se, pusinkujem a tak blbneme a provokujeme se… ale vážně nejsem na trtkani každý den… mám docela
Náročnou fyzicky práci a jsem rada ze si večer jdu lehnout a odpočívat.. @lucypaja já beru jen kyselinu listovou, omega3 mastné kyseliny a vitamin C …minuly měsíc jsem dobrala gynex… když jsem čekala dceru tak jsem brala vše možné a nemožné i ex partner a nedařilo se až když jsem vše hodila do koše tak bum dcera se povedla
@Lucy_cy tak to je pravda ze to mají hozeny cely jinak… ![]()
@Umm_1990-tady také platí někdy méně znamená více avyhozené peníze
@lucypaja já beru jen listovku a to taky ne úplně 100%…Obecně moc na doplňky stravy nejsem - zapomínám na to.
Teď kolem půlky prosince jsem se na tu listovku vykašlala - trhali mi zuby a týden poté jsem brala různě léky na bolest a otok a k tomu jsem 3 týdny ředila krev, tak už se mi nic dalšího zobat nechtělo.
Ale s listovkou zas začnu a třeba mi teď něco doporučí na gyndě.
Muž nebere nic ![]()