Snažení 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20373
3.1.24 17:51

@Cullenova-gratuluju ke svatbě :D @Malvínka-tak fajn,že nemáte dědičný problém, přeji, aby ms brzo dorazila.
Mě se dnes ozvali z endokrinologie, že se jim uvolnilo místo, tak místo v dubnu jdu 16.1. tak to je super, doufám, že dostanu léky a postupně se mi upraví cyklus a šž, ještě od 14.12. bojuju s nějakým zánětem močáku nebo čeho, nikdy sem na toto netrpěla, zítra jdu na odběry a k obvodní, tak to nebude snad nic vážnějšího a zaléčí se to, chodím každou h někdy i víc čůrat, bolí mě to ke konci, já která vydržím i půl dne nečůrat, tak je toto pro mě hrůza. kolikrát mám problém dojít domů je to jen tak tak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20373
3.1.24 17:53

@Malvína-omlouvám se spletla jsem ti nick

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1091
3.1.24 18:53

Já jsem teď objednala Gynex pro mne a Macu pro manžela. Snažíme se teprve druhý měsíc, ale bylinkami se snad nic nezkazí. Mám teď trochu delší cykly než dříve, neustále týdenní zpoždění, tak by mi to mohl Gynex srovnat 🙂. Ale popravdě doufám, že už na něj ani nedojde 😄. Ale to bychom měli až moc velký štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20373
3.1.24 19:04

Já Gynex brala a nepomohl mi, ale také je možné, že už sem měla problém s tou šž takže těžko říci, přeji, aby pomohl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1091
3.1.24 19:11

@lucypaja Děkuju 🙂. Snad ti tu štítnou žlázu dají brzy dohromady a vyjde to 🙂.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20373
3.1.24 19:20

@Violkafiala-děkuji mám jí na 5,4 pro těhu by měla být kolem 2-2,5 každý lékař má jiný názor, tak to snad půjde hezky dosáhnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1577
3.1.24 19:28

@lucypaja mně zjistili poruchu štítné žlázy v těhotenství. Mám ji trochu sníženou. Tak beru letrox.
Chodím na čínskou medicínu, ta také pomáhá, byliny namíchané na míru. Ale je to docela pálka 😞
Chci podpořit tělo aby se vrátili co nejdřív do normálního režimu.

Všechny tři děti jsme měli na první pokus, tak doufám, že to teď nebude trvat dlouho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.1.24 19:37

Ahoj holky, od 3DPO jsem dostala antibiotika azitromycin. Teď jsem 1DC, myslíte, že to mohlo nějak pokazit snažení? :nevim: 8o

• Citovat
  • Upravit
20373
3.1.24 19:48

@Malvína86-tak přeji,aby to pomohlo, máte tři děti, paráda, já vždy chtěla hodně dětí, ale začla sem pozdě apartner už pěkně zlenivěl, já jsem ze třech dětí a jako děti sme si rozuměly, my máme dva kluky 15 je v deváté a 8,5 druhák měla sem tři zt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1577
3.1.24 20:15

@lucypaja Máme jen dva kluky, 14 - osmá třída a 8 druhá třída..
Nejmladší chlapeček měl vývojové vady a v 17TT jsem byla na přerušení - jak jsem už psala.
Ale těhotná jsem byla 3× a vždy hned :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
3.1.24 20:19

Ahoj holky, přidávám se k vám, chceme druhé miminko. Mám 1,5 roční dceru Jasmínku kterou stále kojim, minuly týden ale konečně přišla ms, tak chci teď testovat ovulaci, jestli vůbec proběhne.

Všem držím moc moc palečky, ať všechny najdeme ty dvě krásné čárky na testu! :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20373
3.1.24 20:48

@Malvína86-omlouvám se zapomněla jsem, věřím, že budete mít letos štěstí @Karolinaa106-držím pěstičky,máte malinkatou princeznu to je super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
4.1.24 06:02

Holky tak co myslite?
Musim uz na nehty:D ja vim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1577
4.1.24 06:22

@Vanilkovavila myslím, že můžeme gratulovat. Taková jasná čárka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
4.1.24 06:46

@Vanilkovavila myslím, že je to jasné 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie