Snažení 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20948
12.1.24 20:49

@kajina88-Ahoj, mrzí mě co vás loni potkalo a je moc moc super, co nyní prožíváte, přeji, aby to miminko zvládlo, zabojovalo a vše bylo v pořádku a co ten zánět už se lepší? Já teď také beru atb na zánět, snažení bylo, ale ms přišla, ale neva, od úterý mě budou léčit na sníženou funkčnost šž a doufám, že to pomůže postupně k ustálení ms a pak snad i k těhu, držím moc pěstičky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
12.1.24 22:49

Ahoj :mavam:
Přidávám se :lol: máme doma 3,5 letého rošťáka :srdce:
A od nového roku se snažíme o sourozence :pankac: tak uvidíme.. Mám to těžké mám nepravidelnou menstruací takže nevím kdy mám ovulaci :zed: užíváš na srovnání utrogestan 8) :roll: prý je to taky dobrý na podporu těhotenství :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
12.1.24 23:17

@lucypaja
Heleď zánět odezněl společně s antibiotiky, ale mocak mě bolel furt, takže mě testovali snad na všechny bakterie a vlastně úplně všechno a nakonec jsem zjistila těhu a dle dr to má souvislost s tím :D furt chodím čůrat, tak asi jak se furt stahuje tak je to neprijemny :D co teda ještě pociťuji tak bolest beder, ale takovou jako stálou, nic ostrého, spíš takové pnutí, nevím jak to popsat, nikdy jsem to nezažila :D a dost mě teda poboliva ten vajecnik, kde je telisko, ten folikul musel být velikej a vajecnik občas docela trpí :D
Bereš něco na srovnání cyklu? Já brala ten clostilbegyt s ultrogestanem, který po ovulaci funguje jako HAK a defakto vyvolá menstruaci :lol: a pak mi byl doporučen ještě estrogen celou dobu cyklu :) a gynex kapky, ale to se mi strašně hnusilo :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
13.1.24 01:36

My během půl roku otěhotněli 3× z čehož vyplívá, že jsme 2× o miminko přišli. Po druhém potratu mi doktor také doporučil 3m pauzu, ale sestřička (úžasná starší paní ) mi řekla, že není důvod čekat, že právě po potratu je děloha vyčištěná a po první menstruaci nejlépe připravena tak jsme díky ní nečekali…,,sice pro jistotu s léky na udržení těhotenství,, ale to vyšlo ❤️ 🍀 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20948
13.1.24 11:58

@kajina88-ty záda můžou být k tomu těhu, no bohužel moje gyndařka mi nic nenapíše, prý si mám koupitFertipronu, Femibion, čistý inositol, gynex sem zkoušela tři měs a nic, chtěla sem od ní clostík nenapíše, byla sem v Gennetu, tam mi udělali testy, což také gyndařka nechtěla, že skrz věk, tam budou horší výsledky, no jasně a co jako, že?! Takže teď budu brát na tu šž a doufám, že se to tím zlepší, že to zavinila i ta šž, nevím, proč mi prostě nedají clostík, vím, je to svinstvo, ale stejně bych ho ráda vyzkoušela, nikdy sem nic na podporu neměla, ale teď bych potřebovala zlepšit ovulaci a upravit cyklus, jo jediné co mi gyndařka na upravení cyklu chtěla dát je antikoncepce, tak tu fakt nechci! @matkaMama-Ahoj,vítej a držím pěstičky ten nepravidelný cyklus mě strašně štve mám to od druhého porodu každý měsíc jinak!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20948
13.1.24 11:59

@Any 4-je super, že to vyšlo jaký jsi tt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.1.24 12:28
@Daisyy1995 píše:
Jestli máš pravidelnou ovulaci s pravidelnou ms, tak i ta sliznice bude nejspíš ok. Nízkou sliznici jsem měla já, ale mi skoro nechodila ms. Měla jsem ji jednou za 2 měsíce a jednou jsem byla i na vyvolávačce. Prostě to bývá, ale u problému s cyklem. Ty ho máš ukázový. Ber to tak, že je naprosto normální se snažit 6-12 měsíců i když je pár naprosto zdravý.

Aha, děkuji za vysvětlení. Budeme to zkoušet a uvidíme :) holt to asi chvíli potrvá, už nejsem nejmladší :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.1.24 12:32
@bacova.mi píše:
Takhle, jak psaly holky. Pokud máš pravidelný cyklus s ovulaci, pravděpodobně v tom problém nebude. Chce to jen čas ;) v dnešní době se uvádí, že zdravému páru trvá průměrně rok, než se zadaři. Pak by následoval spíš spermiogram u chlapa. S bylinkami opatrně, mohou cyklus rozházet. Pokud bys chtěla podpořit růst sliznice, tak na to je vitamin E, mateří kasička a šťáva z čerstvého grepu (tu pít do ovulace ;). Jedna z takových bezpečných bylinek pro žena je pupalka :palec: A pokud bys chtěla podpořit kvalitu vajíček, tak Q10 (ve formě unibiqol) a myoinositol s kyselinou listovou (inofolic, fertiprona,…). Ale počítej, že je potřeba to užívat alespoň 4 měsíce, než to začne mít nějaký účinek ;)

Děkuji moc za radu. Přítel má 2 děti z předchozího vztahu tak a to asi bude ok :) spíš nejsem už nejmladší tak to asi potrvá :roll: Kyselinu listovou užívám a ještě od Viridianu Female multi, ktery obsahuje inositol. Ale kouknu na to co jsi mi tady doporučila. Děkuji moc :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.1.24 12:35
@kajina88 píše:
Kontryhel nedoporučuji, rozhodil mi cyklus a nikdy jsem po něm neotěhotněla :?

Děkuji za radu :kytka: Už jsem si to s ním rozmyslela ať nenadělám nějaký zmatek v cyklu.

• Citovat
  • Upravit
20948
13.1.24 12:37

@Anonymní-a mohu vědět kolik ti je? tu Femalu neznám, kouknu já užívala různé čisté inositoly ale myslím, že hlavní problém byla nebo teda je ta šž

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
13.1.24 12:46

@lucypaja Ano měla jsem ji hned normálně a šestineděli bylo jen chvíli krvácení :lol: měla jsem štěstí ale bůh ví co mám teď :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.1.24 12:47
@lucypaja píše: @Anonymní-a mohu vědět kolik ti je? tu Femalu neznám, kouknu já užívala různé čisté inositoly ale myslím, že hlavní problém byla nebo teda je ta šž

Je mi 38. Byla jsem na preventivce u obvoďáka a šž v pohodě. Kdysi jsem měla pcos a brala jsem myo-inositol. Teď už je prý vše v pořádku a nic těhu nebrání.

• Citovat
  • Upravit
55
13.1.24 12:49

@MatkaMama Ahoj, držim palce ať vám to letos vyjde :srdce: a ten utrogestan je v tabletách? Já brala u prvního femibion :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20948
13.1.24 13:05

@Kecka99-tak to jsi měla ok, já také neměla nějak hrozné šestinedělí, ale po sekci si myslím, že to čištění je možná slabší, nevím, já vždy rodila sekcí tak nemám přirovnání, máš nějaké pochybnosti ohledně těhu? Nebo sem to možná blbě pochopila? Cítíš se dobře? Jak dlouho máš zpoždění? @Anonymní-tak to jsi mladá já otěhotněla bez nějakých přípravků ve 36 možná bych pár let pak ještě těhotněla, ale partner chtěl sex s kondomem a já to beru, že to jsou zmařená léta možnosti se snažit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
13.1.24 13:07

@Kecka99 ahooooj :srdce: děkujeme..
Utrogestan ano v tabletách, na srovnání cyklů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí