Snažení 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Rozinka_terka
14.1.24 18:58

Ahoj holky.. dnes snad potvrzena ovulace? O tři dny později než jindy… dr mi dal gynprodyl na vkládání na udržení. V říjnu biochemické těhotenství. Vkládat od 16DC.. tzn od zítra. 🙏🏻
Držím všem palce

• Citovat
  • Upravit
698
14.1.24 19:05

@Rozinka_terka řekla bych, že ještě kousek do pozitivního testu chybí, takže dnes ovulace nebude, ta nastává až 1-2 dny po pozitivním testu. S tím gynprodylem ještě počkej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20389
14.1.24 19:06
@Daisyy1995 píše:
@lucypaja tak pokud máš za sebou 3 zt, tak aspoň víš, že ti otěhotnět jde. Zkus to s ní ještě probrat.
Snad tam nějaký folikul bude, protože když tam zase bude cysta, tak v něm pak asi nemá smysl pokračovat.

je jasné, že věkem je vše orší i kvalita vajíček, ovulace apod. ale za zkoušku to podpořit si myslím, že to stojí. Nevím, zda je nějaká možnost, pokud na cysty trpíš, tak po ms něco nasadit, aby se neutvořila? Já je snad ani nikdy neměla nebo odejdou s ms, ale nikdy mi žádný gyndař neřekl, že mám cystu, měla sem trochu endometriozu, ale ne v děloze ani vaječníkách jen mimo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15386
14.1.24 19:10

@Rozinka_terka tohle ještě není pozitivní test, ještě mu chybí, ale sílí ;) může být pozitivní večer nebo až zítra. A jak ti už psala Daisy, ovulace nastává až za několik hodin, takže s nasazením minimálně 3 dny počkej. Pokud by byl pozitivní až zítra, ovulace může probíhat v úterý/středu, takže bych nasadila nejdřív ve středu nebo klidně až ve čtvrtek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rozinka_terka
14.1.24 19:16

@Daisyy1995 @bacova.mi holky dekuju, také mi to přišlo brzy 🙏🏻

• Citovat
  • Upravit
698
14.1.24 19:18

@lucypaja já na cysty netrpím, za to může ten clostilbegyt. No uvidím v úterý co tam dr. uvidí. Cysta je vlastně folikul který nepraskne a dál roste. Beru jen jednu tabletu, no dám vědět v úterý jak jsem dopadla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
14.1.24 19:20

@MatkaMama
A v jaké fázi cyklu jsi teď? Já presne tohle pocitovala před příchodem MS a jsou to těhotenské příznaky :D :lol: a nebo to můžeš mít k ovu, ale bolest zad se přisuzuje hladině hormonu a rozpínání dělohy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20389
14.1.24 19:21

@Daisyy1995-třeba tě bude čekat milé překvapení :D budou tam folikuly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
14.1.24 19:38

@Daisyy1995 já podle UTZ měla taky cystu 3cm, která ale nakonec praskla a stalo se z ni těhu :D :lol: jiný folikul na vajecnikach nebyl a navíc teď je z ni žluté telisko, docela bolestivé při prudkém pohybu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
14.1.24 21:02

@kajina88 :lol: teď právě užívám utrogestan od minulého týdne, a tyhle příznaky se objevili před 3 dny :think: mS bych měla dostat tento týden středa čtvrtek :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
14.1.24 21:32

@MatkaMama a budeš testovat? :lol: u mě první známkou byla prsa, mám je strašně tvrdá a pak ty zada a vajecnik no :D jestli mas mít MS za 3 dny už by mohl test něco ukazat :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15386
15.1.24 06:18

@MatkaMama tohle vše pravděpodobně může způsobovat utrogestan. Je to silný progesteron. Já mám s ním každou chvíli snad milion příznaků, příchod ke bolí většinou celou dobu i záda, prsa. Pokud by to nebylo tehu, tak počítej, že i tak s utrogestanem přijde ms déle. Po vysazení tak za týden, měla by přijít do 10 dní po vysazení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.1.24 08:03

@lucypaja no právě, to co jedné zabere, nemusí zabrat druhé. Asi si s tím dělám až moc hlavu, když mám cyklus v pohodě. Uvidíme kdy se zadaří. Začala jsem to brát s malými přestávkami, když jsme se s přítelem rozhodli, že chceme miminko. Je to asi rok a půl zpátky. Říkala jsem si, že se dám tak nějak do kupy a v prosinci jsme se začali snažit. Asi mi to co beru sedí, protože takové krevní výsledky při preventivce jsem nikdy neměla 8o Už jenom čekat kdy to vyjde :zed:

• Citovat
  • Upravit
260
15.1.24 08:54

Gynprodyl

Ahoj holky, čtu si poslední příspěvky a koukám, že se to tu teď hojně řeší Gynprodyl (Utrogestan) tak jen ve zkratce můj příběh. Před Vánoci jsem byla u Mudr. těsně před MS, ovulaci jsem měla (asi) mezi svátky, takže bohužel jsem propásla měření folikulů a potvrzení ovulace protože tam doktorka nebyla. Vzhledem k tomu, že si už nedělám žádné ovu testy protože mě to akorát neskutečně nervovalo a trápila jsem muže když jsme zrovna nemohli jít na to, nasadila jsem přesně ten 16. den cyklu, jak mě řekla doktorka… Netuším jestli jsem si posunula nebo snad zastavila ovulaci nicméně těhotenství se určitě opět nekoná protože cítím PMS už asi týden..

Ve středu jde přítel na vyšetření a pak budou následovat další kroky..

P. S. nebudu lhát, že na moje dnešní narozeniny by mě pozitivní test moc potěšil, ale moc tomu nedávám..

Každopádně dodatečně přeji nám všem v roce 2024 //. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.1.24 09:02

@Bubllenka ahoj, taky se letos chceme pokusit o miminko. Je mi 24 a s přítelem jsme 8 let, brzy se stehujeme do baracku, tak snad se nám postesti. Akorát já na to porad myslím a nemuzu se ovládat, neumím to držet pod pokličkou a musím se o tom aspoň s někým pobavit, tak snad mi pomůže tady skupinka 🤣. Držím všem pesticky❤️

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex