Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní-to mě těší, jen je blbé, že to co je u jedné, nemusí fungovat u druhé, což je škoda, poněvadž někomu pomáhá něco, jinému něco jiného a člověk, aby pořád zkoušel, věří, že to či ono mu pomůže a ono zrovna opět ne a musí zkoušet nové a nové věci, no je dražší, nevím, zda je jinačí než jiné já brala ze Dům bylinek pak ještě z jiných stránek, to už nevím, neumím posoudit kde je nejlepší, hlavně asi, aby to byl čistý inositol, kyselina listová je fajn, člověk musí věřit, že to, co bere, je nejlepší, tak snad ano, jak dlouho to bereš?
@MatkaMama utrogestan není na srovnání cyklu, ale progesteron aby se těhotenství případně udrželo. Jak jsem psala v jiné diskuzi musíš mít opravdu ale přehled kdy byla ovulace ( prokázáno utz, ovulačním testem nebo měřením bazální teploty)a až po té ho nasadit další dny a před vysazením testovat. Ne tak jak ti to napsal tvůj doktor 16DC nasadit a 25 DC vždy vysadit, hlavně když předtím jsi měla nepravidelné cykly a nevíš kdy máš ovulaci, to ti tady holky potvrdí.
@lucypaja
To mě moc mrzí.. taky sem měla gyndaře, kterej mě chtěl léčit HAK a když sem po něm chtěla ultrogestan řekl mi ze mi ho proste nenapise
no utekla sem tak rychle jak to jen jde, teď mám skvělého pana doktora a jsem mu se vším strašně vděčná
dnes jsem zase dělala digi test a už bylo 3+ tak si myslím ze je to na dobré cestě ![]()
Zkus změnit doktora
fertiprona ti nepomůže srovnat cyklus, tu beru jako doplněk stravy, protože má hodně kys listové a prý má dobrý vliv na vajíčka, ale cyklus 100% nesrovna ![]()
Ahoj děvčata, přidávám se do skupinky. S manželem se o miminko snažíme od září 2023. Zatím jsem se úplně vzdala alkoholu, protože jsem docela dost pila. Tak snad mě to podpoří. Všem moc držím palce! ![]()
@kajina88, před touto gyndařkou sem měla také super doktora, ale šel do důchodu ani na něj nemám telefon, že by sen se s ním třeba spojila..jo to vím, že neni na úpravu cyklu brala sem Fertipronu, Femibion také skrz kyselinu, lepší vajíčka apod. Jako nechápu, proč to napsat nechce, vždyť to budu brát já oni se pořád vymlouvají na věk, ale já vím, že jiným holkám i starším lékaři napíšou podpůrné léky asi to chce čas..
@Lu66-Ahoj,držím pěstičky a gratuluju k odvyknutí k alkoholu, chce to super vůli atrpělivost
@Daisyy1995-já bych šla klidně do iui, ale partner odmítá vše, nechce ani na spermiogram, prostě to bere, buď a nebo
@lucypaja urcite bych zkusila vyměnit, uvidíš, třeba by to šlo hned ![]()
@kajina88-no nyní si vyřeším tu šž, pak ještě návštěva v Gennetu, třeba doktorka bude přístupná, byla sem u ní na první konzultaci, slíbila, že pokud to jen trochu půjde, pomůže mi s nějakou podporou bohužel na druhou sem byla u někoho jiného a ten chtěl, abychom šli na iui, iv jenže bez chlapa bohužel, tak říkal, že si mám vyřešit tu endokrinologii a pak se přímo objednat k té doktorce a pak už nemá smysl s nima spolupracovat, poněvadž nejsem pro ně výhodná když nejdu na iui ani iv no a když to tady nedopadne třeba s tím clostíkem moje mi ho nenapíše také tak si budu hledat jen bych se musela rovnou optat, zda by mi něco napsal/a abych nešla z bláta do louže
@lucypaja takže ten tvůj to bere tak, že buď to vyjde nebo ne? A co ty? Ty jsi smířená s tím, že už by třeba další nebylo? Proč se bojí toho spermiogramu?? Máte spolu nějaké děti?
@lucypaja Mám nějaký problém no
12 dní zpoždění, test negativni, MS nikde a to mi před týdnem píchli vyvolavačku..
mám lehké menstruacni bolesti občas ale hned zmizí, taky občas poboliva jen práva strana podbřišku. U prvního jsem nic takového neměla
![]()
Já rodila vaginálně.
nevim jaký je to rozdíl ![]()
@lucypaja
Já byla nejdrive na nezavazne konzultaci a hned mi pan doktor padl do oka
probírali jsme techniky početí a fakt se snažil udělat všechno pro to aby to vyšlo
napsal mi i jiné hormonální léky které jsem měla začít užívat s příchodem MS, aby se mi upravil cyklus, ale už nebylo třeba
![]()
Moc ti držím palce aby ti to vyšlo a našla jsi někoho kdo muže pomoci ![]()
@kajina88 to mě pobavilo… Já byla nejdrive na nezavazne konzultaci a hned mi pan doktor padl do oka
probírali jsme techniky početí a fakt se snažil udělat všechno pro to aby to vyšlo
![]()
Vyznívá to, že se snažil prakticky
@lucypaja tak to jsi mě povzbudila
a co říkáš na tu female multi od viridianu? Myslíš, že to stačí, když k tomu beru ještě Kyselinu listovou?