Snažení 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
299
16.1.24 10:54
@Anonymní píše:
Holky, všem držím pěsti a přidávám se do snažení 2024 :andel: Dnes jsem si dělala první těh. test a jsem v šoku! :lol: Nejdřív jsem ho šla vyhodit do koše, že tam nic není a u koše mi to nedalo a vybalila jsem ho a vidím slabou čárku, co myslíte? :nevim: Už to píšu asi do třetí diskuze, jak jsem v šoku :lol: Ovulace byla 4.-5.1.

Ja bych udelala jeste jeden test, ta carka mi prijdr strasne blizko te kontrolni…Jen pro sichr🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.1.24 10:57

@GabriDnk No už mi to jinde holky taky píšou, to by mě vůbec nenapadlo!! To je teda podraz :pankac: Já právě zrovna žádný další doma nemám…tak odpo nějaký asi koupim…Jsem asi v den MS teď, ta zatím nikde.. Tak vážně nevím :nevim:

• Citovat
  • Upravit
299
16.1.24 11:16
@Anonymní píše:
@GabriDnk No už mi to jinde holky taky píšou, to by mě vůbec nenapadlo!! To je teda podraz :pankac: Já právě zrovna žádný další doma nemám…tak odpo nějaký asi koupim…Jsem asi v den MS teď, ta zatím nikde.. Tak vážně nevím :nevim:

Budu drzet palce at ti to vyjde.Ja mela minuly mesic zpozdeni 5 dni a nic… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15463
16.1.24 12:44
@Anonymní píše:
Holky, všem držím pěsti a přidávám se do snažení 2024 :andel: Dnes jsem si dělala první těh. test a jsem v šoku! :lol: Nejdřív jsem ho šla vyhodit do koše, že tam nic není a u koše mi to nedalo a vybalila jsem ho a vidím slabou čárku, co myslíte? :nevim: Už to píšu asi do třetí diskuze, jak jsem v šoku :lol: Ovulace byla 4.-5.1.

Zkusila bych jiný test, tenhle vypadá jako vadný, protože ta čárka má být dál a ne takhle blízko :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.1.24 13:30

@bacova.mi Díky. No už mi to jinde holky taky píšou, to by mě vůbec nenapadlo!! To je teda podraz :pankac: : Já právě zrovna žádný další doma nemám…tak odpo nějaký asi koupim…Jsem asi v den MS teď, ta zatím nikde.. Tak vážně nevím :nevim:

• Citovat
  • Upravit
698
16.1.24 14:07

Taky to vidím na vadný kus. Co je to za test??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.1.24 14:10

@Daisyy1995 Dr.Max, nově koupený, vše podle návodu, nechápu

• Citovat
  • Upravit
854
16.1.24 18:09
@Anonymní píše:
@Daisyy1995 Dr.Max, nově koupený, vše podle návodu, nechápu

A už jsi zkoušela ten další nebo čekáš na zítra :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.1.24 19:17

@kajina88 Zkusila jsem ClearBlue digitální a negativní, tak asi fakt nic, vadný DrMax.. :cert: Ale MS pořád vůbec nic a většinou ji poznám…

• Citovat
  • Upravit
854
16.1.24 20:01
@Anonymní píše:
@kajina88 Zkusila jsem ClearBlue digitální a negativní, tak asi fakt nic, vadný DrMax.. :cert: Ale MS pořád vůbec nic a většinou ji poznám…

A zkusila jsi ten digi test rozebrat? Někdy je ještě tak málo HCG ze to vyhodnotí špatně, ale po rozebrání na proužcích // jsou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.1.24 20:16

@kajina88 To ne, to ještě nejsem až takový lovec duchů :lol: Už jsem ho vyhodila…

• Citovat
  • Upravit
698
16.1.24 20:16

@kajina88 to by se rozebírat nemělo, prostě buď tam jsou nebo ne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
698
16.1.24 20:18

Já dnes byla na folikulometrii a narosty 2 foliky, zatim mají 14 a 15mm, ale mám radost, že se něco děje. Ve čtvrtek jdu znova na přeměření, pokud budou alespoň 18mm dostanu injekci na spuštění ovulace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
16.1.24 20:22
@Anonymní píše:
@kajina88 To ne, to ještě nejsem až takový lovec duchů :lol: Už jsem ho vyhodila…

Já to viděla na spoustě videí na TikToku a jelikož nemá tak vysokou citlivost tak se stane ze když je udělaný dřív ještě to nevyhodnotí pozitivně ackoliv dvě čárky na proužcích jsou :D já sama lovec duchu nejsem, proto jsem testovala 8 dni po terminu MS :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20948
16.1.24 20:32
@Daisyy1995 píše:
Já dnes byla na folikulometrii a narosty 2 foliky, zatim mají 14 a 15mm, ale mám radost, že se něco děje. Ve čtvrtek jdu znova na přeměření, pokud budou alespoň 18mm dostanu injekci na spuštění ovulace.

super.
já dnes na té endokrinologii léky mi zatím nedala, chce udělat velký krevní rozbor, ale na začátku ms, takže musím počkat až přijde, mám ale zatím brát tbl jodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí