Snažení 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
854
18.1.24 06:33

@VilaAmalka31
To je moc hezká čárka, ať sílí :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
18.1.24 06:36

@kajina88 @Bonnie01 Děkuju holky, zítra nebo o víkendu udělám další, jestli hezky sílí. ☺️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
800
18.1.24 06:55

@VilaAmalka31 nádherný! Moc Ti preji, ať vše dopadne, úplně si mi zlepšila ráno a to se ani nezname.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.1.24 07:00

@VilaAmalka31 Je tam! :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Rozinka_terka
18.1.24 07:10

@VilaAmalka31 držím moc palce :srdce: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
472
18.1.24 07:21

.

Příspěvek upraven 14.02.24 v 17:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
800
18.1.24 07:22

Já zkouším ovulacni, predevcirem a včera, nikdy jsem tomu moc neholdovala. Nechtěla jsem se zamotat v jednom kruhu. Chci jít tomu ale naproti a poznat svůj cyklus.
Jsem rada, ze tu jsem s vámi. Všem nám to vyjde :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rozinka_terka
18.1.24 08:48

@AIWOK také jsem tento měsíc zkoušela poprvé ovulační… a podle poznatků tady, co jsem pochytala, tak testy ještě pozitivní nemáš… :-) vydržet a testovat

• Citovat
  • Upravit
800
18.1.24 08:50

@Rozinka_terka Jasne no, každopádně nějaká změna jde vidět, tehdy jsem neměla skoro nic :D
Beru teď vitaminy verra a věřím jim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rozinka_terka
18.1.24 08:53

@AIWOK Je vidět, že sílí :-) Mě sílila a pak jsme odjeli na hory a já zapomněla testy doma :-D Takže tam asi proběhla ovulace, ale nemám to nakonec potvrzené :nevim: :lol: :lol:
Verru neznám, mrknu na ně… já beru jen klasiku listovku a femibion… teď teda na noc vkládám Gynprodyl do konce cyklu

• Citovat
  • Upravit
800
18.1.24 09:02

@Rozinka_terka Brala jsem vše, co píšeš.
Teď opravdu plodnost a těhotenství od getverra, mrkni, přečti hodnocení zákaznic. Dala jsem na to…já čtyři roky nic, ale bylo to takové snazeni nesnazeni, od ledna intuice zněla, ať jdu do toho. Teď jsem šťastná, ze aspoň ovul ukáže menší krok dopredu.

Btw moc díky za ten gynprodyl, vůbec neznám!!! Citis nějakou změnu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rozinka_terka
18.1.24 09:13

@AIWOK Mrknu na to… díky :-)
Já prodělala na konci října biochem. těho… to se podařilo téměř okamžitě.. takže doufám, že další nebude trvat dlouho :roll: v prosinci jsem byla na preventivce a tam mi právě dr. napsal ten gynprodyl na základě toho biochemka. U mě z důvodu udržení případného těh.
Zkušenost zatím říct nemohu, vkládám teď první měsíc :lol:

• Citovat
  • Upravit
722
18.1.24 09:14

Prosím o radu. Jsem 16DC a tento den mám vždy ovulaci, i podle pocitů a bílkového hlenu (ten mám už od 12DC). Takže vše proběhlo jak minulý měsíc akorát s tím rozdílem, že mi ovulační test připadá negativní :nevim: Minulý měsíc mi testy z Dr. Max ukázaly krásnou silnější čárku a tento měsíc mám testy od Livsane a čárce prostě pořád ještě trochu chybí :nevim: Má některá zkušenost? Mám to brát tak, že už ovulace proběhla, ikdyž je test podle mě negativní? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rozinka_terka
18.1.24 09:21

@Bonnie01 toto vám nikdo nepotvrdí, ani nevyvrátí… :nevim: může to být tak i tak… dejte na svou intuici :kytka: posnažte se, ať pro to uděláte nejvíc co můžete.. můžete mít pozitivní teprve třeba zítra… nebo mohl být pozitivní včera…

• Citovat
  • Upravit
722
18.1.24 09:26

@Rozinka_terka včera jsme se snažili :mrgreen: tak jsem to možná včera propásla a dnes už čárka slábne :nevim: uvidíme jestli se zadařilo. Podle pocitů to asi dnes vidím na 1DPO :nevim: ale zkusím test ještě i zítra :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí