Snažení 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11
17.1.24 14:33

Ahoj, taky se přidávám. My se s přítelem snažíme taky o miminko rok a půl to bude a bez úspěchu zatím. Můj gynekolog mi zatím jen řekl to že se máme snažit a že kdyby to pořád nešlo že se to začne více řešit jsem ještě dost mladá tak snad to brzo vyjde.❤️ Přeji všem aby měli co nejdříve svoje dvě vytoužené čárky.😊 ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.1.24 14:50

Snažim se

Denně s manželkou pícham jak divej, ale nikdy to nevyjde. Mladá si dělá test každej tejden, a furt negativní. Už mě to sere. Nějaké rady? :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.1.24 14:51
@Marťa 12 píše:
Ahoj, taky se přidávám. My se s přítelem snažíme taky o miminko rok a půl to bude a bez úspěchu zatím. Můj gynekolog mi zatím jen řekl to že se máme snažit a že kdyby to pořád nešlo že se to začne více řešit jsem ještě dost mladá tak snad to brzo vyjde.❤️ Přeji všem aby měli co nejdříve svoje dvě vytoužené čárky.😊 ❤️

chápu tě! mám to stejně 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
17.1.24 14:51

@knajfka
My to měli takový divoký tím, že jsem byla na služební cestě a doma jen víkendy a většinou mi ovu vycházela na úterý :D v neděli pozitivní ovu test tak jsme na to skočili, ale dlouhé měsíce nic, pak jsem se vrátila, přestěhovali jsme se a hned 1. Měsíc v novém to nějak záhadně vyšlo :lol: a na to že se na internetu uvádí až 5 dni tak to bych rekla ze je pěkná blbost :D podle mě těch 24hod je reálných a víc už spis ne, přeci jen i kdyby to dali těch třeba 48 hod tak už nebudou tak aktivni a bude jich tam málo :? ale třeba se vám zadaří a potvrdíš, že se pletu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
800
17.1.24 17:33

Ahoj držím pěsti, my čtyři roky snazeni, neřeším, jinak bych se zblaznila. Menší forma pcos, cykly se zkrátily, od ledna beru verra vitaminy teh a plodnost. Začala jsem měřit bazalni teplotu a z hecu zkusila udělat včera a dnes ov test, přestože vůbec nevim, zda Ovu probíhá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.1.24 21:29

Ahoj děvčata… mám asi 3 dny do ms, vím že dříve než po vynechání by se testovat nemělo, ale víte jak… :,( Dnes jsem si udělala test a objevilo se tam tohle, nevím jestli to vůbec uvidíte, já to vidím, ale musím se pořádně zakoukat na to :D A zajímalo by mě zda to je spíš jenom ryska nebo hooodně slabý duch, co myslíte? Nicméně mě bolí prsa a pobolívá břicho jako vždy když to mám dostat, tak nevím no :roll:

• Citovat
  • Upravit
698
17.1.24 21:36
@Anonymní píše:
Ahoj děvčata… mám asi 3 dny do ms, vím že dříve než po vynechání by se testovat nemělo, ale víte jak… :,( Dnes jsem si udělala test a objevilo se tam tohle, nevím jestli to vůbec uvidíte, já to vidím, ale musím se pořádně zakoukat na to :D A zajímalo by mě zda to je spíš jenom ryska nebo hooodně slabý duch, co myslíte? Nicméně mě bolí prsa a pobolívá břicho jako vždy když to mám dostat, tak nevím no :roll:

Něco tam vidím, těžko říct jestli to je ryska nebo ne. Je to do růžova nebo spíše do šeda?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.1.24 21:49

@Daisyy1995 no spíše do šeda… :(

• Citovat
  • Upravit
854
17.1.24 21:56
@Anonymní píše:
Ahoj děvčata… mám asi 3 dny do ms, vím že dříve než po vynechání by se testovat nemělo, ale víte jak… :,( Dnes jsem si udělala test a objevilo se tam tohle, nevím jestli to vůbec uvidíte, já to vidím, ale musím se pořádně zakoukat na to :D A zajímalo by mě zda to je spíš jenom ryska nebo hooodně slabý duch, co myslíte? Nicméně mě bolí prsa a pobolívá břicho jako vždy když to mám dostat, tak nevím no :roll:

Nechci tě zklamat, ale pokud čárku v testu musíš loudit tak bych radši ještě nejásala a počkala aspoň fo termínu MS, abys nebyla zklamaná :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.1.24 22:01

@kajina88 No máš pravdu. Každý měsíc si tohle říkám, ale ta touha po tom najít tam tu druhou čárku je prostě silnější :,( Pokud nepřijde ms, zkusím test znova.. Ale mám opět takové tušení, že nejspíš zase nic..

• Citovat
  • Upravit
854
17.1.24 22:14
@Anonymní píše:
@kajina88 No máš pravdu. Každý měsíc si tohle říkám, ale ta touha po tom najít tam tu druhou čárku je prostě silnější :,( Pokud nepřijde ms, zkusím test znova.. Ale mám opět takové tušení, že nejspíš zase nic..
Úplně chápu jak ti je, taky jsem měla takové období :( ale věř že když to na pár měsíců vypustíš tak se zrovna zadaří :srdce: třeba čárka zesílí a budeš šťastná, že se zadařilo, ale fakt bych testovala nejdřív v den vynechání MS :oops: já taky měla pocit, že je MS za dveřmi, furt jsem byla protivna, všechno mě strašně bolelo a kazdymu říkala jak na to čekám jako na smilování :lol: :lol: nakonec nepřišla ale ten pocit mám furt :D Možná to bude stejné i u tebe :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
295
17.1.24 22:42

Ahoj přidávám se k vám :mavam:
Je mi 24. Mám dvouletou holčičku a od konce roku se snazime o druhé, ovulaci nehlídám prostě po ms zkoušíme obden tak se ozvu na testování, teď jsem 11DC a ms mam dostat 7.2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.1.24 23:18

@kajina88 je, to je krásné :srdce: gratuluji a přeji ti ať je vše tak jak má být. Však se nakonec určitě každá dočkáme až bude ten správný čas :srdce: A mockrát děkuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
472
18.1.24 06:08

Dobré ráno, dlouho jsem se neozvala. Nějak jsem vypustila z toho dělat si test nějak pravidelně, protože na něm akorát nic nebylo a já byla zklamaná. No, jelikož bych teď někdy měla mít MS, ale tím, že to mám trochu nepravidelně, tak nevím, jestli až o víkendu nebo už teď, tak jsem teď vstala a test si udělala..No a je tam pěkný duch, akorát to tady docela kazí kvalitu fotky koukám. 🙈 :D

Ještě teda dodám, že včera mě v průběhu dne docela pichalo v podbřišku, přirovnala bych to k prvnímu dnu moji klasické MS, ale teď to bylo takové zvláštní, jiné. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
18.1.24 06:29

@VilaAmalka31 Moc pěkná čárka. Gratuluji! a ať sílí! :kytka: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie