Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, taky se přidávám. My se s přítelem snažíme taky o miminko rok a půl to bude a bez úspěchu zatím. Můj gynekolog mi zatím jen řekl to že se máme snažit a že kdyby to pořád nešlo že se to začne více řešit jsem ještě dost mladá tak snad to brzo vyjde.❤️ Přeji všem aby měli co nejdříve svoje dvě vytoužené čárky.😊 ❤️
Denně s manželkou pícham jak divej, ale nikdy to nevyjde. Mladá si dělá test každej tejden, a furt negativní. Už mě to sere. Nějaké rady? ![]()
@Marťa 12 píše:
Ahoj, taky se přidávám. My se s přítelem snažíme taky o miminko rok a půl to bude a bez úspěchu zatím. Můj gynekolog mi zatím jen řekl to že se máme snažit a že kdyby to pořád nešlo že se to začne více řešit jsem ještě dost mladá tak snad to brzo vyjde.❤️ Přeji všem aby měli co nejdříve svoje dvě vytoužené čárky.😊 ❤️
chápu tě! mám to stejně ![]()
@knajfka
My to měli takový divoký tím, že jsem byla na služební cestě a doma jen víkendy a většinou mi ovu vycházela na úterý
v neděli pozitivní ovu test tak jsme na to skočili, ale dlouhé měsíce nic, pak jsem se vrátila, přestěhovali jsme se a hned 1. Měsíc v novém to nějak záhadně vyšlo
a na to že se na internetu uvádí až 5 dni tak to bych rekla ze je pěkná blbost
podle mě těch 24hod je reálných a víc už spis ne, přeci jen i kdyby to dali těch třeba 48 hod tak už nebudou tak aktivni a bude jich tam málo
ale třeba se vám zadaří a potvrdíš, že se pletu ![]()
Ahoj držím pěsti, my čtyři roky snazeni, neřeším, jinak bych se zblaznila. Menší forma pcos, cykly se zkrátily, od ledna beru verra vitaminy teh a plodnost. Začala jsem měřit bazalni teplotu a z hecu zkusila udělat včera a dnes ov test, přestože vůbec nevim, zda Ovu probíhá.
Ahoj děvčata… mám asi 3 dny do ms, vím že dříve než po vynechání by se testovat nemělo, ale víte jak…
Dnes jsem si udělala test a objevilo se tam tohle, nevím jestli to vůbec uvidíte, já to vidím, ale musím se pořádně zakoukat na to
A zajímalo by mě zda to je spíš jenom ryska nebo hooodně slabý duch, co myslíte? Nicméně mě bolí prsa a pobolívá břicho jako vždy když to mám dostat, tak nevím no ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj děvčata… mám asi 3 dny do ms, vím že dříve než po vynechání by se testovat nemělo, ale víte jak…Dnes jsem si udělala test a objevilo se tam tohle, nevím jestli to vůbec uvidíte, já to vidím, ale musím se pořádně zakoukat na to
A zajímalo by mě zda to je spíš jenom ryska nebo hooodně slabý duch, co myslíte? Nicméně mě bolí prsa a pobolívá břicho jako vždy když to mám dostat, tak nevím no
Něco tam vidím, těžko říct jestli to je ryska nebo ne. Je to do růžova nebo spíše do šeda?
@Anonymní píše:
Ahoj děvčata… mám asi 3 dny do ms, vím že dříve než po vynechání by se testovat nemělo, ale víte jak…Dnes jsem si udělala test a objevilo se tam tohle, nevím jestli to vůbec uvidíte, já to vidím, ale musím se pořádně zakoukat na to
A zajímalo by mě zda to je spíš jenom ryska nebo hooodně slabý duch, co myslíte? Nicméně mě bolí prsa a pobolívá břicho jako vždy když to mám dostat, tak nevím no
Nechci tě zklamat, ale pokud čárku v testu musíš loudit tak bych radši ještě nejásala a počkala aspoň fo termínu MS, abys nebyla zklamaná ![]()
@kajina88 No máš pravdu. Každý měsíc si tohle říkám, ale ta touha po tom najít tam tu druhou čárku je prostě silnější
Pokud nepřijde ms, zkusím test znova.. Ale mám opět takové tušení, že nejspíš zase nic..
@Anonymní píše:Úplně chápu jak ti je, taky jsem měla takové období
@kajina88 No máš pravdu. Každý měsíc si tohle říkám, ale ta touha po tom najít tam tu druhou čárku je prostě silnějšíPokud nepřijde ms, zkusím test znova.. Ale mám opět takové tušení, že nejspíš zase nic..
Ahoj přidávám se k vám ![]()
Je mi 24. Mám dvouletou holčičku a od konce roku se snazime o druhé, ovulaci nehlídám prostě po ms zkoušíme obden tak se ozvu na testování, teď jsem 11DC a ms mam dostat 7.2
@kajina88 je, to je krásné
gratuluji a přeji ti ať je vše tak jak má být. Však se nakonec určitě každá dočkáme až bude ten správný čas
A mockrát děkuji ![]()
Dobré ráno, dlouho jsem se neozvala. Nějak jsem vypustila z toho dělat si test nějak pravidelně, protože na něm akorát nic nebylo a já byla zklamaná. No, jelikož bych teď někdy měla mít MS, ale tím, že to mám trochu nepravidelně, tak nevím, jestli až o víkendu nebo už teď, tak jsem teď vstala a test si udělala..No a je tam pěkný duch, akorát to tady docela kazí kvalitu fotky koukám. 🙈 ![]()
Ještě teda dodám, že včera mě v průběhu dne docela pichalo v podbřišku, přirovnala bych to k prvnímu dnu moji klasické MS, ale teď to bylo takové zvláštní, jiné. ![]()