Snažení, alkohol, testování...

Anonymní
25.10.11 18:49

snažení, alkohol, testování...

Ahoj holky,
prosím vás o radu. Byla bych moc štastná, kdyby se potvrdilo, že jsme o víkendu (14 až 15DC) počali miminko :-P Samozřejmě to budu vědět až za dva týdny, ale chci se s vámi poradit. Moje celkem pravidelná MS má přijít v neděli 6.11. (29DC), ale s manželem jedeme na víkendovou oslavu narozenin už od pátku 4.11. a je jasné, že tam bude alkohol. Já ale nechci nic riskovat, takže se chci zeptat, jestli to nebude moc brzo udělat si test už v pátek (2 dny před očekávanou MS)??? A nebo jinak: Když by se mi // ukázaly až později a já na té oslavě pila alkohol, může to být pro mimi nebezpečné???
Omlouvám se za anonymitu, ale snažení zatím tajíme.. Předem moc děkuji za rady a názory :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
69032
25.10.11 18:58

No, dva dny před MS se v pořípadě těhotenství // ukázat můžou a nemusí (dost lidem ukážou, dost lidem ještě ne). V případě pití většího množství alkoholu v rané fázi těhotenství to může způsobit naprostý konec (to bys asi vůbec nepoznala, žes těhotná byla), ale pravděpodobně to neudělá nic (takových už bylo dost). Nic přesnějšího ti bohužel asi nikdo nepoví, takže je to na tvém svědomí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
25.10.11 18:59

Ahojky,
já bych si udělala v pátek test. Sama jsem měla MS dostat 28.11. a 25.11. už jsem měla znatelného ducha. Ale každé tělo je jiné a hlavně já měla dost příznaků těhu už od 23.11… Za sebe ti řeknu, že jsem samozdřejmě také stihla malého lehce zalít vínkem. Doktorka mi řekla, že to udělá 90% mamin, protože netuší, že jsou těhu. Ale pokud bych měla pocit, že těhotná jsem a i kdyby se mi to z testu nepotrvdilo, dala bych si sklenku, ale rozhodně bych se brutálnější chlastajdy nezúčastnila. Chlastaček ještě bude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.10.11 18:59

Jo a jmenuji se Jitka :-)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.10.11 19:03

Já poslední dobou tvrdý alkohol vůbec nepiju, takže se mi jedná jen o bílé víno :lol: Tak já si asi zkusím testík v ten pátek, ale s vínečkem se stejně radši budu mírnit, ikdyby vyšel negativně..
 Jitka

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.10.11 19:03
Anonymní píše:
Ahoj holky,
prosím vás o radu. Byla bych moc štastná, kdyby se potvrdilo, že jsme o víkendu (14 až 15DC) počali miminko :-P Samozřejmě to budu vědět až za dva týdny, ale chci se s vámi poradit. Moje celkem pravidelná MS má přijít v neděli 6.11. (29DC), ale s manželem jedeme na víkendovou oslavu narozenin už od pátku 4.11. a je jasné, že tam bude alkohol. Já ale nechci nic riskovat, takže se chci zeptat, jestli to nebude moc brzo udělat si test už v pátek (2 dny před očekávanou MS)??? A nebo jinak: Když by se mi // ukázaly až později a já na té oslavě pila alkohol, může to být pro mimi nebezpečné???
Omlouvám se za anonymitu, ale snažení zatím tajíme.. Předem moc děkuji za rady a názory :kytka:

Ahoj, testovat už můžeš, ale výsledek nemusí být přesný. K tomu alkoholu - otěhotněla jsem neplánovaně a svůj třetí a čtvrtý tt jsem díky dovolené doslova propařila. Samozřejmě jsem se pídila po tom, jestli jsem nemohla něco pokazit/zavinit. Doktor mi řekl, že je to v takto brzkém stádiu naprosto vyloučené :wink: . Btw ale pokud se fakt vědomě snažíte, asi bych si alkohol nedala nebo jen menší množství.
Pardon za anonymitu, ale nechci své těhotenství zveřejňovat.

• Citovat
  • Upravit
170
25.10.11 19:59

Ahoj Jitko,
rozhodně se nemusíš bát se napít alkoholu v takhle raném stádiu těhotenství. Touhle dobou nedochází k výživě zárodku z tvého organismu, ale ještě z vlastního vajíčka. Takže pokud vám to vyšlo, tak by se nic nestalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
25.10.11 20:09

Ahojky,
já bych se pár skleniček vína nevadí :-) Já jsem otěhotněla neplánovaně, krátce před svýma 20 narozkama a musím se přiznat, že jsem je několikrát pořádně zapila a zakouřila+ silvestr ,to jsem to taky ještě nevěděla,že budu mít mimčo :roll: A Matyas je zdravej jako řípa :-)

• Citovat
  • Upravit
3
25.10.11 20:32

Ahoj
Ja měla příznaky už asi týden před Ms. Test jsem si dělala v den kdy jsem měla Ms dostat a byl negativní a jelikož měl přítel narozky tak jsme to pořádně oslavili …Když jsem ani po týdnu Ms nedostala šla jsem k doktorovi a zjistila že těhu jsem :) Měla jsem špatné svědomi jestli sem malému nějak neuškodila ale doktor tvrdí , že je to ok . Ale vědomě bych určitě moc nepila. Par sklenek je v poho ale nepřehaněj to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.10.11 21:04

Holky, moc děkuju, že jste mě uklidnily! :hug: S vínem to každopádně nebudu moc přehánět. No a kdyby se přeci jen v pátek oběvily ty magické //, tak se vymluvím třeba na to, že beru kvuli zubům antibiotika a nemůžu pít vůbec :mrgreen:
Ještě jednou díky moc! Jitka :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.10.11 21:05

pardon… OBJEVILY :lol:

• Citovat
  • Upravit
1142
25.10.11 21:08

Já bych se toho nebála, slavila jsem kulatiny a pěkně je zapila a 14 dní na to jsem zjistila, že jsem těhotná. I přesto, že jsem si předtím dělala test a byl negativní. No a najednou jsem byla ve 8tt :-) Dr mě taky ujistila, že se nic nestane no a teď už máme měsíc starou holčičku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.11.11 10:32
Marcy2 píše:
Ahoj Jitko,
rozhodně se nemusíš bát se napít alkoholu v takhle raném stádiu těhotenství. Touhle dobou nedochází k výživě zárodku z tvého organismu, ale ještě z vlastního vajíčka. Takže pokud vám to vyšlo, tak by se nic nestalo.

A netušíš přibližně, jak dlouho trvá než se zárodek začne vyživovat z mého organizmu? Neptám se kvůli alkoholu :mrgreen: jen mě to zajímá.
 Jitka

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie