Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,
omlouvám se za novou diskuzi, ale ty staré mi úplně nevyhovovaly ![]()
Takže, před asi měsícem jsem vysadila HA (Azalia), za pár dní se dostavila MS, ale trvala jen 1,5dne. Pak jsem s přestávkami špinila, trochu krvácela atd. (ale MS to podle mě ani podle BT nebyla) a 23DC jsem dostala další MS - s bolestmi, relativně silnou, skoro jako jsem byla zvyklá. Tak jsem se těšila, že bude všechno jako dřív, ale MS tentokrát trvala jen 3 dny. Jen pro upřesnění, v době bez braní HA jsem měla MS 7-8 dní (někdy i 9) a dost silnou.
Chci se zeptat, jestli některá máte podobnou zkušenost, a jestli se to nějak srovnalo. Vím, že asi musím ještě počkat,ale tak nějak si potřebuju vylít srdce
![]()
Ahoj,
taky jsem ji užívala a jako délku MS jsem měla stejnou ale totálně rozházený cyklus - jednou trvalk 15dní a pak 40 - to už jsem si myslela, že jsem těhule. Srovnalo se to asi za 4měsíce - tak zhruba a fak přesně až po půl roce. Pak jsem to měla jednou za 27dní a pak za 30 a po půl roce naprosto pravidelně - 28dní.
nevím zda ti to pomůže, ale dcera měla bez HA MS 4dny a s HA 8-9, lékařka jí to pořád mění, aby našly něco po čem to nebude mít tak dlouho, teď má nové HA aMS dlouhou 7dní. Takže bez HA na tom byla líp.
Já mám po HA naopak MS už několik měsíců na 0, cykly sice skoro pravidelné 28dní, ale pouze špiním 2-3dny. Musíš počkat až se to po HA srovná, každé to trvá jinak dlouho.