Snažení léto 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4411
24.5.18 22:25

@Ivana007 Tak to máme opravdu blízko sebe. Náš první bude mít pět letos :). A začnete až v létě nebo už na tom pracujeje? My tento měsí prvně, zatím si to užíváme plnými doušky ;). Uvidíme jak to bude vypadat po delší době. Ale mám bezvadného doktora tak myslím že to klapne a nebude to dlouho trvat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1366
25.5.18 09:24

Holky, sedim v čekárně u gyn, jdu na kontrolu, budeme se nejspíš domlouvat co dál, jestli nějaké vyšetření po zt když je to podruhé ???? ale po dlouhé době, poprvé jsem potratila před 10 lety. Teď jsem před otěhotněním brala na doporučení inofolic, máte s nim někdo zkušenosti? Je Teda docela drahý :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
25.5.18 10:40

@Jasmina81 ja ho beru měsíc, zatím teda asi nic…MS má přijít příští čtvrtek. Mám za sebou 2 samovolné potraty tak mi ho doktorka doporučila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
25.5.18 10:57

Můžu se přidat? Mám partnera 2 roky ale snažím se už 3 roky otěhotnět (ještě s bývalým tehdy) Nejde mi to. Zjištěno PCOS. doma už mám 8mi letou a 6ti letou holčičku. Nu a moc by jsme chtěli miminko, naše miminko. Partner je z toho víc zklamanejsi než já. Ale taky už toužím po miminku. Chodíme do CARu. Beru clostilbegyt na vyvolání ovulace, v červnu mám mít třetí pokus. Poslední MS 5.5 a beru utrogestan na vyvolání MS 2.6 bych měla MS dostat. Tak uvidím zda li zabere. Utrogestan beru druhý den teprve. Od 19.5 mám výtoky a dneska uuuplne silnej po ránu. :nevim: netuším proč. Zda se mi že častěji chodím i čůrat i sousedka mi to říká. Ale taky můžu být jen nastydla. Každopádně by jsme měli radost ze by se to povedlo konečně. Plánujeme stěhování. Ptz máme 2+1 a nedokáži si představit mít 3 děti v tak malém bytě takže hledáme 4+1chci vlastní ložnici :) a našli jsme tak se asi v srpnu Budem stěhovat. Do práce nechodím. Doktorka mi doporučila být doma a zajistit si klid. Měla jsem zaměstnání opravdu na spěch. Ráno od 6ti v práci a domů jsem se dostal až v 6 večer a to ještě jsem musela dělat s holkou úkoly uvařit vykoupat domácí práce a spát a druhý den na novo. A měla jsem takovou práci, kde jsme tahal těžké a prý to pro mě není dobrý začátek na početí. Tak mi doporučila být doma. Partner má úžasnou práci. A může si dovolit nás živit když teď do práce nechodím tak jsem s tím souhlasila. A psychicky i fyzicky se připravují :) dělám jen domácí práce věnuji se svým zlatíčkam. Ted je krásně na zahrádce často grilujeme cvachtame v bazéne. A mě je opravdu dobře. Ale. Jak nechodím do práce moc myslím na to miminko :roll: ale ten klid je uzasnej :lol: žádný spěch. Nuuu koukám že jsem se vy povídala snad to nikomu nevadí. Já přeji všem kterým to nejde ať to :srdce: na UTZ najde. Je to krásný zázrak. Přeji všem hodně štěstí a doufám že mě tu přivítate s otevřenou náručí. Ju věk už mám na 30let. Ale spousta mě neustále tipuje na17- 18 :roll: :cert: a přijdu si jako. BYch měla dceru v 10. Pořád chtěj po mě občanku když si jdu sama pro cigarety. Jsem malinká tak asi výškou. Těším se až se budu sverovat a sdílet naše starosti i radosti :hug:

Příspěvek upraven 25.05.18 v 11:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1380
25.5.18 11:01

@Kiss18 jasne, vsichni jsou vitani :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
25.5.18 11:14
@klenott píše:
@Kiss18 jasne, vsichni jsou vitani :mavam:

Dekuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
25.5.18 11:29
@Ivčis píše:
@Ivana007 Ahój no jo vidíš. Tak třeba nám to vyjde zase společně ????. A kolik má tvoje nejstarší dítko? Super je že se začínaji rodiny zase početněji rozrůstat a nekončí u jednoho. Jsem ráda že tu nejsem sama čekatelka na třetí ;)
Ne nejsi sama :lol: my se taky snažíme o tretatko :mrgreen: Teda Moje třetí. Partnerovi první. :D :) a už vím že by to bylo jeho princatko. Tak o tom vypráví :srdce: ja tenhle rok otěhotněla ale v 7 tt samovolně potratila :(. Ale ty 3 tydny jak pořád vyprávěl. No byl nadsenejsi než já :D když jsem potratila skoro o tom nemluvil i slza mu ukapla. A řekl nevzdame to lásko. Budeme se snažit dal. Představuje si jak učí malého nebo malou chodit na hřišti někde v parku. :) je pěkný ho poslouchat. Jsem ráda, že já nejsem jediná která se snaží o třetí. Ale potkala jsem kamardku :lol: a nevěřila jsem svým očím. Kecalala jsem s ní o tom a ona mi na to říká. Já se taky snažím. A já říkám to je vtip? :D ona má 4 děti vždy s odstupem 4 roky. A ona, ja vím že jsem asi deb..ka ale chceme mimi tak se snažíme a v létě jdu do CARu a já no ty máš odvahu na 5 děti. A to vím že u nich těch peněz moc není. Věcné prázdná lednicka :nevim: ale je to radost. Já ji to neberu. Jen 5 děti mi přijde už moc.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.5.18 06:58

Někdy je lepší se spíše moc nesnažil a nechat to volně plynout. Právě ta snaha je většinou překážka :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
26.5.18 13:35

Jo to si taky myslim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
26.5.18 13:51

@klenott Ahoj,taky se chceme v létě začít znovu snažit. Mám za sebou jedno zamlklé těhotenství dvojčat a jedno ukončení kvůli preeklamsyi ve 23.týdnu. Nepřála bych si nic jiného než aby teď bylo vše v pořádku a donosila jsem zdravé dítě. Potom nařízeném ukončení ve 23.týdnu jsem si šáhla na dno sil a až nedávno jsem začala mluvit o dalším těhotenství. Do té doby to bylo tabu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1366
26.5.18 16:54

@Cepell je mi to strašně líto a doufám, že teď to už vyjde :palec: musí ;) poslala te dr na testy? Já jdu na krev, musíme zkontrolovat toxo, chlamydie a trombofilii. Říkala, že si myslí, že bude vše negativní a prostě se to stalo, ale po dvou zt mám nárok na vyšetření, tak jsem zvědava

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.5.18 10:22

@Jasmina81 Ležela jsem několik dní v nemocnici, tak tam mně dělali všechny možný testy, ale přesně na co netuším. Rozjela se u mě preeklamysie, tak ukončení bylo jediná možnost.

• Citovat
  • Upravit
1366
27.5.18 23:14
@Anonymní píše:
@Jasmina81 Ležela jsem několik dní v nemocnici, tak tam mně dělali všechny možný testy, ale přesně na co netuším. Rozjela se u mě preeklamysie, tak ukončení bylo jediná možnost.

Hlavně, že jsi v pořádku a teď už to bude dobré :hug: oni si tě příště pohlídjí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
28.5.18 08:21

Nás vztah se rozsypal. :,( pociťují píchání jak na pravé tak i na levé straně v podbřišku. Cítím kov v puse. Chvilkama. Někdy to zajím a za piju ale zachvili se to zas objeví. Mám výtoky už 14 dni. A nemívám je. Spíš jsme vždy bývalá suchá. Neustále navštěvují wc každou chvíli. Pořád potřebuji čůrat. Celou dobu jsme se snažily. A teď se nám vztah rozsype :/ :( já mám tušení že to těhotenství je. Ale musím počkat ještě týden. MS mám mít 2.6

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
28.5.18 08:23

Mě v podbřišku opravdu bolí celý průběh dne. Jednou mě to i vzbudilo. Jak mě tam píchalo. A když jsem byla těhotná začátkem roku tka jsem pocitovala to stejne. Právě. Uplne ty stejný bolesti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí